You are on page 1of 4

S zicem c eti un idiot. i s zicem c eti membru al parlamentului. Dar asta nseamn deja c m repet.

(Mark Twain) u cred c o !ar care ncearc s prospere prin stabilirea de ta"e mari este ca un om care# st$nd ntr%o &leat# ncearc s se ridice tr&$nd de m$ner. ('inston ()urc)ill) *n liberal este cine+a care se simte ndatorat ,a! de aproapele su# care datorie este de acord s o plteasc din banii ti. (-ordon .idd/) Democra!ia trebuie s nsemne mult mai mult# dec$t doi lupi i o oaie care +oteaz ce s mn$nce la cin. (0ames 1o+ard) 2jutorul e"tern trebuie n!eles ca un trans,er de bani de la oamenii sraci din !rile bo&ate ctre oamenii bo&a!i din !rile srace. (Dou&las (ase/) -u+ernul este o mare in+en!ie# prin care toat lumea se c)inuie s triasc pe c)eltuiala altora. (3rederic 1astiat) Dac tu crezi c sistemul de sntate este scump acum# stai s +ezi c$t +a costa c$nd o s ,ie &ratuit4 (5.0. 678ourke) 9n &eneral# arta de a &u+erna const n capacitatea de a lua c$t mai mul!i bani de la o parte de cet!eni# pentru a o da altora. (:oltaire) ;ici o +ia!# libertate sau proprietate nu este n si&uran!# at$ta timp c$t aparatul le&islati+ este n sesiune. (Mark Twain (<=>>)) S +orbeti este ie,tin# n a,ara de atunci c$nd o ,ace parlamentul. (;ecunoscut) 8ul inerent al capitalismului este mpr!irea neec)itabil a bo&!iilor. 1unul inerent al socialismului este mpr!irea ec)itabil a srciei. ('inston ()urc)ill) De ce are ne+oie !ara asta? mai mul!i politicieni ,r loc de munc. ( dward .an&le/) *n &u+ern su,icient de mare# nc$t s%!i dea tot ce ai ne+oie# este su,icient de puternic s%!i ia tot ce posezi. (T)omas 0e,,erson) % Traim niste +remuri in care pizza ajun&e la destinatie mai repede decat ajun& politistii. % Dumnezeu a creat cerul si pamantul. 8estul a ,ost ,abricat in ()ina. % *n apartament curat e semn ca nu mai ,unctioneaza computerul. % (opiii a,lati pe banc)eta din spate duc la aparitia accidentelor. 2ccidentele de pe banc)eta din spate duc la aparitia copiilor. % Sa nu te joci cu inima unei ,emei# caci este doar una. Mai bine joaca%te cu sanii ei? sunt doi4 % *nele ,emei sustin ca toti barbatii sunt la ,el. ;u e cam multa e"perienta@@@ A3emeile se ndra&ostesc de ce aud# brbaii de ce +d... de aceea ,emeile se mac)iaz i brbaii mint...A A*n studiu cuprinzator realizat de 5olitie arata ca nicio ,emeie nu sia impuscat sotul in timp ce acesta spala +asele.A arl 'ilson (<BCD<B=D)# jurnalist american

A;iciodata in +iata nam in+atat ce+a de la o persoana care a ,ost de acord cu mine.A Dudle/ 3ield Malone# a+ocat american A6amenii rationali incearca sa se adapteze lumii inconjuratoare. 6amenii irationali incearca sa adapteze lumea inconjuratoare la ei insisi. ste clar# deci# ca sc)imbarea lumii nu poate +eni decat de la oamenii irationali.A -eor&e 1ernard S)aw# dramatur& irlandez A2laturi de ,iecare om de succes se a,la o ,emeie care spune ca nu are cu ce sa se imbrace.A 0ames Stewart# actor american AE&norant este cine+a care nu stie un lucru pe care tu tocmai lai a,lat.A 0im 1ackus# actor american A;u uit niciodata un c)ip# dar in cazul tau as ,ace bucuros o e"ceptie.A -rouc)o Mar"# actor 2merican ;u po!i n&enunc)ea un popor deprins s se t$r$ie. 5rietenia care nu cunoate )otare se c)eam e"pansiune. ($nd +rei s te arunci pentru o ,emeie de pe bloc# amintete!i c nai aripi# ci coarne. 2lcoolism e atunci c$nd nu +rei s bei# dar trebuie. 1rba!ii i ,emeile sunt de acord ntro sin&ur pri+in!? nau ncredere n ,emei. Dac munceti din &reu i te remarci opt ore zilnic# ajun&i e, i munceti aisprezece ore. 1anii pentru salariile i pensiile mari ajun& ntodeauna. ;u ajun& banii pentru salariile i pensiile mici. 9n +ia!# e loc i pentru eroism. Totul e s te !ii departe de el. 2+em un sin&ur ,el de a ne nate i milioane de ,eluri de a muri. 6&linda este lucrul care o ajut pe ,emeie s nt$rzie. (ei mai buni zece ani din +ia!a unei ,emei sunt ntre F= i GC. (omputerele rezol+ toate problemele pe care nu leam a+ea dac nar e"ista computerele. 3iecare om are dreptul s triasc at$t c$t poate. Hara noastr a a+ut ne+oie de c$nd e ea de alt popor. 3urtul ideilor unei persoane e pla&iat# iar al mai multor persoane# cercetare tiin!i,ic. To!i ne natem uzi# &oi i ,lm$nzi. i acesta e doar nceputul. (umpr deodat trei sticle de +otc i no s te trimit nimeni dup a doua. 6 !i&ar scurteaz +ia!a cu o or# o sticl de +otc o scurteaz cu trei# iar o zi de munc o scurteaz cu opt. De orice ,el !i%ar ,i sntatea# ea !i ajun&e p$n la s,$ritul +ie!ii. 1urta mare nu e de la bere# e pentru bere. 3emeia poate s%l ,ac repede milionar pe orice miliardar. 9ntre primul i al doilea pa)ar# e destul timp ca s mai bei +reo ase. *n semn ru de tot e c$nd !i taie calea o pisic nea&r cu cldrile &oale. E&noran!a e de trei ,eluri? c$nd nu tii nimic# c$nd tii numai prostii i c$nd tii ce nu trebuie. I(e este impotenta@ 3enomenul care apare cand ,orta de atractie a pamantului este mai mare decat ,orta de atractie a ,emeii. IDaca este a patra zi la rand cand n%ai c)e, de munca# inseamna ca maine este +ineri. IDac biatul cu care ai ieit la prima nt$lnire a memorat culoarea oc)ilor ti# nseamn c ai s$nii prea mici4

ISa nu ,aci nimic e tare &reu...;u stii cand trebuie sa te opresti444 I;u lua +iata prea in serios4 6ricum# nu scapi tea,ar din ea. Tele,oanele sunt tot mai subiri i mai detepte pe c$nd oamenii in+ers. .o&ica este stiinta care ii permite barbatului sa nu intelea&a ,emeia. 2lc)ool@ (e%i ala@ 2cest cu+ant nu e"ista in +odkabularul meu...Ea sa ma uit eu pe ')isk/pedia... :odka bauta cu masura e buna in orice cantitati. En dictatura# cine+a te ,oloseste cum +rea. En democratie# ai dreptul sa%l ale&i pe cel care o sa te ,oloseasca asa cum +rea el. Daca se,ul e idiot# lasa%l s%o a,le de la altul. En orice casnicie# cine+a are intotdeauna dreptate# iar barbatul niciodata. :iata e liniuta dintre data nasterii si data mortii. *n adult e omul care nu mai creste in inaltime si incepe sa creasca in latime si &rosime. 2 doua casnicie e +ictoria sperantei asupra e"perientei. ;u%i deloc &reu sa combini neplacutul cu inutilul. doar o c)estiune de traditie. Daca la o intrebare iti raspunde un ,ilozo,# nu mai intele&i ceai intrebat. 5e oaspete# oricat de bine lai )rani# tot se imbata.J Daca ti%ai &asit ,emeia +isurilor tale# ia%ti adio de la celelalte +ise. 5ana nu conduci tu sin&ur masina# n%o sa in+eti niciodata sa injuri corect.
Dac femeia nu s-ar fi opus, Kama Sutra ar fi avut o singur pagin

CELE 10 PORUNCI ALE LENESULUI <. S%a nascut obosit si traieste pentru a se odi)ni. F. Eubeste%ti patul ca pe tine insuti. G. Daca +ezi pe cine+a ca se odi)neste# % ajuta%l4 K. 6di)neste%te ziua# ca sa poti dormi linistit noaptea. L. Munca este s,anta4 ;%o atin&e4 >. (eea ce poti ,ace maine# nu ,a astazi. D. Munceste cat poti mai putin# ceea ce trebuie sa ,aci# sa ,aca altul. =. .inisteste%te# nimeni n%a murit pentru ca s%a odi)nit. B. Daca munca este sanatate# sa lucreze cei bolna+i4 <C. (and simti ca ai po,ta de munca# aseaza%te... si asteapta sa%ti treaca. KBM dintre incidente se nt$mpl dup ce rosteti cu+intele? A Ea uite ce pot eu4A 8estul de L<M? AM boule# nu aa# !i art eu cum trebuie4A 2m at$tea treburi de ,cut c nici nu tiu n care din ele s mi ba& p...a Endiciu popular? Dac r$ndunica zboar cu coada nainte# ai s primeti salariul mrit. e,ul este persoana care +ine la timp la ser+iciu in ziua in care tu nt$rzii si nt$rzie in acele zile n care tu +ii la timp.
100 de boxeri au fost ntrebai despre pericolul sportului pe care-l practic. 10 au spus ca boxul este periculos pentru sntate. !0 nu au neles ntrebarea.

.enea mea e ca ci,ra =? cand sta pe canapea# e in,inita.