You are on page 1of 2

Ecuatia 1 Omul = mancat + dormit + munca + distractie Magar = mancat + dormit Atunci: Omul = magar + munca + distractie Deci:

Omul distractie = magar + munca Cu alte cuvinte: Omul care nu stie sa se distreze = Magar la munca Ecuatia 2 Barbat = mancat + dormit + castig bani Magar = mancat + dormit Atunci: Barbat = Magar + castig bani Deci: Barbat castig bani = Magar Cu alte cuvinte: Barbatul care nu castiga bani = Magar Ecuatia 3 Femeia = mancat + dormit + cheltuiala Magarul = mancat + dormit Atunci: Femeia = Magar + cheltuiala Deci: Femeia cheltuiala = Magar Cu alte cuvinte: Femeia care nu cheltuie = Magar Daca includem ecuatia 2 in ecuatia Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuie

Deci: Barbatul castiga !entru a nu lasa Femeia sa devina Magar "#ostulatul$% Si: Femeia cheltuie !entru a nu lasa Barbatul sa devina Magar "#ostulatul 2% Deci avem: Barbat + Femeie = Magar + castig bani + Magar + cheltuiala Atunci& din !ostulatele $ si 2 !utem trage concluzia: Barbatul + Femeia = 2 Magari care traiesc 'ericiti im!reuna(