Coloanele Destinului rezultat

daniela ionela ionescu
1 septembrie 1967 03:15 (GMT+2) 47°10’N 27°35’V Iași, România

Coloanele Destinului
Concepție -Pământ Oră +Lemn Zi +Pământ Lună +Pământ An -Foc Viață -Foc

Porc

Tigru

Dragon

Maimuță

Oaie

Oaie

+Apă +Lemn

+Lemn +Foc +Pământ

+Pământ -Lemn -Apă

+Metal +Apă +Pământ

-Pământ -Foc -Lemn

-Pământ -Foc -Lemn

Coloanele Norocului
-Pământ +Metal -Metal +Apă -Apă

Cocoș

Câine

Porc

Șobolan

Bivol

2

12

22

32

42

+Lemn

-Lemn

+Foc

-Foc

+Pământ

Tigru Iepure Dragon Șarpe Cal 52 62 72 82 92 9 Star Ki și Ming Gua An Lună Ming Gua 6 8 9 Grup de est Coloanele Destinului Pentru a înțelege harta Coloanelor Destinului. Fiecare din cele 4 coloane constă dintr-o tulpină în partea de sus. Lemn. iar rădăcinile sunt interne. și modul în care interacționează coloanele între ele și cu factorii externi. econom. Caracteristici de bază Șobolan: grijuliu. dacă ai prea puține. Tulpinile Cerului întotdeauna arată ce se întâmplă în plan exterior. Dacă acesta este cazul tău. tenace. vizibile. Dacă te-ai născut la un moment nepotrivit. linia 2 arată Ramurile Pământului. Sunt 10 Tulpini Cerești. strângător. totul este despre echilibrul elementelor. perseverent. cu mult stres și poți suferi mai mult din cauza bolilor. la suprafață. Acesta este cunoscut sub denumirea de Tulpinile Cerului și reprezintă oportunitățile și Destinul ceresc. încăpătânat. Efectul Ramurilor este considerat întotdeauna mai puternic decât al Tulpinii. va trebui să găsești mijloace prentru a crea sau suplimenta acel element. Dacă ești născut la momentul potrivit al anului pentru energia ta specifică (Qi). combinat cu polaritatea sa (Yin sau Yang). plus combinația particulară a elementului. cu o ramură în partea de jos. Ideea este să obții echilibrul. atunci viața poate fi o luptă. și anume 2 seturi ale elemetelor chinezești (Metal. și în cea mai mare parte sunt invizibile. atunci viața va fi in general mai lină. În harta Coloanelor Destinului. iar cele 12 Ramuri Pământești ca rădăcini care hrănesc aceste frunze. sunt circumstanțele pe care un individ le găsește in personalitatea sa. Ea constă din unul din cele 5 elemente. Harta celor Patru Coloane arată echilibrul dintre tulpină și ramură în fiecare coloană. fiecare cu o polaritate masculină și feminină. creativ. atunci astrologia chinezească îți poate arăta cum să depășești aceste dificultăți. trebuie să începi cu rândul de sus. Tulpinile sunt externe. Foc și Pământ). Bivol: răbdător. Apă. metodic. Acestea sunt arătate de animalele zodiacului chinezesc. După Tulpinile Cerului. sceptic. receptiv. Prea multe sau prea puține dintr-un element particular face ca acel element să nu fie echilibrat. . dacă ai prea multe dintr -un anumit element va trebui să-l diminuezi. pasional. Te poți gândi la cele 10 Tulpini Cerești ca frunze ale unui copac.

respectuos. sex. părinți. Oaie: grațios. inteligent. imprevizibil. Asta nu are de-a face cu puterea sau slăbiciunea caracterului persoanei. Când vorbim despre anotimpuri nu este vorba de climatul local ci despre o energie universală. Câine: onest. loial. curios. nu se descurcă în stările conflictuale și are nevoie de suport și încurajare. Un Stăpân al Zilei puternic nu are nevoie de ajutor extern și de multă grijă. Îți spune și despre batrânețe. spirit înalt. Șarpe: intuitiv. minte împrăștiată. impulsiv. plin de acțiune. Acesta ești tu și reprezintă spiritul tău (sinele interior). Concepția și Viața). materialist. De obicei ce este slab în hartă este de dorit și ce este puternic este mai puțin de dorit. fidel. Iepure: gentil.Tigru: binevoitor. susceptibil. cu resurse. nepăsător. încăpățânat. Cocoș: vizionar. cu prejudecăți. timid. În funcție de luna în care cineva este născut (anotimp) Stapânul Zilei poate fi definit de obicei ca puternic sau slab. agresiv. îl face leneș. Partea de sus (aflat în primul rând) se numește Stăpânul Zilei. prietenos. Ce reprezintă Coloanele Citind de la stânga la dreapta. versatil. nerăbdător si inflexibil. și în general dintr-un mediu suportiv. de a fructifica ideile tale etc". pesimist și sensibil. prea multă grijă și suport îi dăunează. Dragon: mândru. hotărât. pe de altă parte. Un Stăpân al Zilei slab. vulgar. Coloana Zilei Coloana Zilei este cea mai importantă coloană dintre cele patru. El este întărit de adversitate și obstacole. interpretarea tradițională ar fi ceva de genul "Ești entuziast. egoist. În anumite luni (anotimpuri) unele elemente pot fi puternice și altele slabe. iubiți. cele patru coloane reprezintă diferite aspecte ale vieții tale (pe site se calculează 2 coloane suplimentare. agresiv. Cum Stăpânul Zilei spune că sunt o persoană de foc. Maimuță: ingenios. egoist. și nu își mai realizează potențialul. gelos. concentrare slabă. De exemplu. puternic. El este în legătură cu Ziua ta de naștere și are corespondență cu mișcarea Soarelui. îl slăbește. se înfurie ușor. Când se spune că cineva este născut în anotimpul de vară înseamnă că este născut intr-o lună când energia universală a focului și . temperament aprig. Aici poți vedea relația dintre tine și copiii tăi. creativitate. vesel. vorbăreț. ascultător. exigent. și funcționează bine în timpuri grele. Cal: sociabil. Stăpânul Zilei în harta mea este Focul Yin (-Foc). deștept. De fapt. secretos. fară compromis. Porc: serios. Celor ce au un Stăpân al Zilei slab nu trebuie să le fie rușine să caute și să accepte ajutorul. deoarece acesta este ceva natural pentru ei. frați și surori. arogant. iritabil. Lui îî lipsește puterea elementului și are nevoie să o ia de la prieteni. mândru. Coloana Orei Coloana Orei se numește Palatul Copiilor. cu capacitatea de a impulsiona pe alții. drept. dinamic.

Tulpinile Cerului Lemnul yang este ca un copac înalt. Pământul yin este ca un sol de gradină. Aici poți vedea relția dintre tine și părinții tăi. Este metalul din care sunt făcute podoabele. El poate fi slab sau puternic. Poate fi un deal sau un munte. Poate fi o salcie. Arată și relația cu colegii și talentul în afaceri.pământului a fost puternică. arzând încet. . 4 sau 5 din coloana Lunii tale (a patra coloană din stânga). Pamântul yang este tare. pufos și umed. 4 sau 5 ale nici unei coloane. Momentul nașterii este cu atât mai nepotrivit cu cât nu găsești această tulpină în liniile 3. Aici poți citi și despre copilăria ta și este o indicație a tipului de familie în care ai crescut. Focul yang este ca o pădure în flăcări. inteligența care are înțelepciune. Partea de jos este Palatul Căsătoriei. Coloana Anului Coloana Anului se numește Palatul Bunicilor. ca o crustă într-un deșert fără ploaie. Metalul yang este îndreptat spre afară. Focul yin este ca o lampă sau o candelă. robust. Este metalul din care sunt făcute armele. Lemnul yin este ca o iarbă. mai moderat și mai grațios decât metalul yang. revenind înapoi puternic și nu rupându-se cum se întâmpla cu lemnul yang. Cum găsești puterea Stăpânului Zilei Am spus că Stăpânul Zilei este un factor foarte important în analiza acestei hărți. bogat în substanțe minerale. Harta ta arată momentul potrivit al nașterii (sau un Stăpân al Zilei puternic) dacă găsești Stăpânul Zilei (rândul de sus. Ea radiază o lumină benefică. și pentru a determina acest lucru va trebui să te uiți în coloana Lunii. Aici poți vedea relația dintre tine și bunicii tăi. Poate fi un brad. știind cum să se aplece sub presiune. El este mai putern ic decât lemnul yang pentru că are grție și tact. Ea îți spune despre calitatea căsătoriei. mereu în creștere. Coloana Lunii Coloana Lunii se numește Palatul Părinților. frumos și puternic. Arată impacturi subtile în planul acumulărilor personale. inteligența care trebuie să știe totul. încăpățânat și crescând mereu în sus. Reprezintă și trecutul familiei și modul în care ești privit de societate. arzând puternic fără să se oprească. a treia coloană din stânga) în linia 3. Este mai gentil. indiferent de locul nașterii în lume. Poate fi o vale sau o prăpastie. dând căldură fără să fie torid. agresiv și puternic. Metalul yin este îndreptat înăuntru. plin de tact și neînduplecat.

adânc și calm la suprafață. Apa yin este ca un lac. persoana fiind sub influența uneia din ele. Metal Foc ~ Metal. durând fiecare 10 ani. Lemn Coloanele Norocului Coloanele Norocului arată o serie de elemente prin care o persoană trebuie să treacă în viață. în caz contrar arătând o perioadă dificilă. adânc și foarte activ și cu multe valuri. Foc Apă ~ Foc. Dacă elementele sunt favorabile. dar având curenți puternici în adâncime. Apă Pământ ~ Apă. Viața unei persoane este împărțită în 10 stadii. atunci este o perioadă norocoasă. Pământ Lemn ~ Pământ. . Dominări Metal -> Lemn -> Pământ -> Apă -> Foc -> Metal Transformare Metal -> Apă -> Lemn -> Foc -> Pământ -> Metal Armonii Metal ~ Lemn. Ciclul elementelor Ciclul se bazează pe cele cinci elemente și îți permite să înțelegi elementele din harta ta și ce înseamnă destinul tau și coloanele anuale.Apa yang este ca un ocean.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful