SET BERSALIN SYAMELATI adalah rumusan terbaik dan berkesan untuk ibu-ibu berpantang.

Rumusan istimewa ini sesuai untuk ibu-ibu yang prihatin terhadap kesihatan sepanjang tempoh berpantang sehingga habis tempoh berpantang. JIMAT DAN LENGKAP SET BERSALIN SYAMELATI Mengandungi : Makjun Setunjang Bumi – Dalam bentuk kapsul untuk dimakan Jamu Cap Dua Lembing – Dalam bentuk kapsul untuk dimakan Minyak Cap Akar – Disapu keseluruh badan khas untuk ibu berpantang Minyak Cap Dua Lembing – Disapu pada Ibu dan Bayi (Minyak telon) Sepang Kederang – Direbus bersama air dan diminum oleh ibu Herba Pembarut Perut – Sapuan pada perut dan pinggang Bedak Sejuk – Untuk kesegaran dan menghilangkan peluh dan berbau masa pantang Bam Syasya – Untuk menghilangkan pening, sakit kepala serta pitam ketika dalam pantang Losyen Herbs - Untuk di sapu di seluruh tubuh. *Turut mengandungi Kain Pembarut Perut yang berkualiti.

Hubungi fiezah utk info lanjut ; 0138849087/9088

Sesuai untuk ibu-ibu lepas bersalin bagi memanaskan badan dan menguatkan rahim. Sesuai digosok di seluruh badan untuk membuang angin dalam badan. Melegakan kembung dan sakit perut. Sesuai untuk aktiviti sukan. Melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan. Membantu Mengatasi masalah selulit. Mengurangkan sengal-sengal bahagian otot dan sendi serta kebas. UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA TIDAK SESUAI UNTUK KANAK-KANAK . Sesuai untuk mereka yang menghidapi angin ahmar. Tidak berminyak dan mudah menyerap.MINYAK CAP AKAR (Minyak Gosok) MINYAK CAP AKAR diformulasi khas dengan gabungan ekstrak Pati Serai Wangi yang harum diadun secara klinikal untuk menghasilkan kesan yang terbaik untuk            kesihatan secara menyeluruh dalaman dan luaran.

SESUAI UNTUK KANAK-KANAK LOSYEN HERBS PATI HALIA Sapu pada tempat yang diperlukan dan urutkan secara perlahan-lahan. Tidak berminyak dan mudah meresap. Melegakan sakit akibat senggugut. Cara rumusannya sangat sesuai yang mana terbukti kemujarabannya. Melegakan Sakit otot dan sendi. Digunakan secara tradisional untuk melegakan sakit dan gatal-gatal digigit serangga. Sesuai untuk ibu lepas bersalin. .UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA . melegakan melecur ringan serta melegakan terseliuh. Melegakan Kembung perut dan sakit perut. Perlu disimpan bila mengalami kecemasan dan kesakitan terutama di waktu malam.            Urutan seluruh badan. Mengurangkan selulit. Boleh digunakan sekerap mungkin. Untuk bersukan.MINYAK CAP DUA LEMBING (Minyak Herba) MAL05090106TC MINYAK CAP DUA LEMBING Dirumus dari rumusan herba dan minyak ubat yang bermutu. Menghilangkan rekahan pada perut dan punggung. Membakar lemak dan melangsingkan badan. Mengurangkan kedut pada kulit. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.