Lauren Gorgo Vindecarea catre unitate: de la de-generare, la regenerare (partea I) (ii multumim Anei Nicolai

)
9 august 2013

NOTA CSP inseamna Consiliul Suprem Pleiadian

Chiar este luna august? Nu ca mi-a mai ramas vreun etalon al timpului, dar jur ca aici, in New Yor , tocmai a !ost primavara" Si ce primavara minunata a !ost# $estea %una este ca, dupa & luni de stagnare mentala si de cand s-a deschis Portalul 'eului, la s!arsitul lunii iulie, simt ca am avansat, i n s ! a r s i t, la un nivel nou de in!ormatii" A !ost o calatorie cumplita, !ara acces la concepte mai e(tinse, dar imi imagine) ca a tre%uit sa aranje) cateva catene desprinse din A*N, ca sa !iu capa%ila sa receptione) in!ormatii de nivel superior+ si chiar daca, intr-un !el, astept mereu sa se intample ceva rau, sunt !oarte sigura ca a meritat osteneala" *in cate a!lu, acest raport va !i partea , dintr-o serie de - parti+ se pare ca scopul acestui prim articol e sa ne pre)inte, pe plan mental, o intelegere mai larga, pe care desigur ca va tre%ui sa o asimilam si sa o integram in celulele noastre" .i se spune ca dupa acest raport va veni un alt nivel de in!ormatii, care va aduce mai multe detalii si o mai mare pro!un)ime, pentru care vom avea o mai mare capacitate de a o decodi!ica, desci!ra si intelege la niveluri mai pro!unde" Cu alte cuvinte, pleiadienii au multe de impartasit / si noi avem multe de inteles / dar ei imi preci)ea)a ca este important sa cream mai intai o !undatie pentru aceste in!ormatii, ca sa nu ne distrugem sistemul" *upa toate pro%a%ilitatile, urmatoarea descarcare de in!ormatii va veni pe la s!arsitul lui august" Acestea !iind spuse si inainte de a merge mai departe, Consiliul Suprem Pleiadian ne roaga sa incepem acest mesaj deose%it, cu o vi)uali)are0

protejand spatiu dintre ocu in care !a af ati acum si aceste concepte !iitoare"$ Conexiunea bioenergetica . a IUBIRII uni!ersa e" / Cele Sapte Surori din Pleiade. la intregul a cine suntem.ari Se(tile+ activarea 4Stelei 5portii stelare6 cu sase var!uri 5hexagrama6 a lui *avid7.ai intai de toate.. ne a imenteaza. in vederea aceluiasi scop / un scop care necesita mai multa energie decat ne-am putea imagina" 1ste un proces care ne aduce corpul !i)ic la o stare de reaprovi)ionare deplina.ntram in lumea unimii. via Cell Speak2 *in cate inteleg.„Iubiti frati si surori intru Lumina. pentru a ajuta a integrarea acestor informatii !enite din cer" #a rugam sa !a sca dati in raza roz a IUBIRII di!ine si in raza a ba a puritatii. -z. primul dintre cele .er a%ei8. cu frec!enta de +2. cat si de integrare concomitenta a unimii. despre care am . potrivit Consiliului. aducem cu noi raza IUBIRII. apa inseamna totul0 Intr%un om &'ristic. fiind un purtator bine cunoscut a !ibratiei* de!ine transportatoru sacru si mediu de comunicare care ne 'raneste. .N corpul nostru !i)ic" . cu privire la ceea ce se intampla practic. ca sa !a ajute sa !a adaptati a frec!ente. CSP vrea ca eu sa mentione) !aptul ca ne a!lam in pre)ent atat in procesul de desprindere de bio ogia po aritatii.ar acum. deoarece din -3 iulie. acest lucru este important. prin intermediul mediului de comunicare uni!ersa a din %iologia noastra+ sangele+ care. Consiliul a!irma ca este important sa incepem sa intelegem cateva notiuni de %a)a. in celulele noastre" 1i spun ca invierea este C1A mai impresionanta actiune pe care corpul !i)ic o poate intreprinde vreodata / si asta. deoarece e(ista realmente trilioane de celule ce lucrea)a armonios. re!eritoare la dinamica %ioenergetica. in totalitate" *in aceasta cau)a. energia datatoare si sustinatoare de !iata. este!orma cea mai sacra de apa %iologica. al doilea dupa el !iind apa din celula" . intr-un ritm la care !aptura noastra !i)ica poate !ace !ata si in care ea poate mentine !recventele de Acasa" Aceste !recvente ne impamantea)a si ne reconectea)a sinele !i)ic. sange e (care contine 90) apa. ne re!ita izeaza si ne intinereste ce u e e si corpu .

:. gro)ave+ 0aca termenu de apa structurata !a este nou. este apa in forma ei (geometrica* desa!arsita" 1u ti au contribuit a descoperirea si importanta structurii apei. coerenta" :pa care are o egare 'e4agona a cu 'idrogenu este numita adesea apa !ie.<1A universala+ si e(act datorita acestui lucru. care au mereu 5 aturi*" 6tructura 'e4agona a este doar una dintre structuri e pe care e poate ua apa.vor%it in recentul meu articol de pe %log9+ mediul nostru sacru de comunicare 5sangele6 a !ost modi!icat. intr%un mode hexagonal. structura ei rezoneaza cu energia !ita a si o transmite (ganditi%!a a geomantie*" / Cell Speak2 . hexagonala.ata locul in care toate astea incep sa !ie. in timp . care produce o structura crista ina ic'ida. fotografiind%o in starea ei ing'etata" 3bser!and numeroase mo ecu e de apa.ar asta devine si mai gro)av+ 6tudii e au demonstrat ca egatura mo ecu e or de apa din juru ce u e or si :09%u ui sanatos este. cu adevarat. re. din di!erse surse.yahoo. se dispun intr%un tipar geometric deosebit de organizat (ganditi%!a a fu gii de nea.structurat si intra in re)onanta7armonie 5geometrica6 cu . dar probabi ca 0r" 1asaru 2moto a fost ce mai renumit.com/group/editura_foryou/message/6126 . e a descoperit ca apa. ceea ce inseamna ca mo ecu e or de apa pura. unite de egaturi obisnuite de 'idrogen. corpul nostru !i)ic va deveni in s!arsit capa%il de schim%ari spectaculoase" 9 a !ost trimis prin newsletter si se gaseste aicihttp://groups. diferite. datorita cercetarii sa e re!o utionare asupra crista e or de g'eata" 2 a descoperit o metoda pentru a demonstra !izua structura apei. deoarece rea mente este p ina de constiinta. crista izata.. deosebit de importanta pentru bio ogia noastra" 2a este creata din sase mo ecu e de apa. cu 5 !arfuri.. apa hexagonala sau apa crista ina ic'ida" In proprii e cu!inte. aceasta forma de apa e numita uneori apa !ie. in forma ei pura / apa care detine un ec'i ibru sanatos de substante minera e si care nu este po uata sau contaminata de substante to4ice / tinde sa formeze un crista a!and o simetrie 'e4agona a. atentie. apa sfanta. dar este o structura 7U82R9I&:.

a in!iere" / Cell Speak2 S-ar putea sa ma insel. pleiadienii imi spun ca ne a!lam in punctul de rascruce intre lumea nemani!estata si 5noua6 lume mani!estata a 5co6creatiei si ca o parte din acea 4trecere8 / intrucat are legatura cu desavarsirea noastra %iologica / necesita sa lasam in urma conceptul &* despre vindecare" *e !apt. simt puternic ca aceste . potrivit Celor Sapte Surori. intru totul si in tota itate" &eea ce !oi numiti „!indecare$ nu este cu ade!arat posibi in +0. regenerarea. in care persoana actioneaza din tiparul de per!ectiune.re!lecta sau activea)a 5in !unctie de perspectiva voastra6. re'idratarea ce u ara. care conduc. de intregire. cat si a corpu nostru" 6urori e efecti! ma roaga sa repet ca structura ('e4agona a* a apei / si nu compozitia ei / este cea care stimu eaza deto4ifierea. dar legand toate aceste puncte intre ele. intrucat in unitate totu e desa!arsit in puritatea sa" 1oti!u pentru care !indecarea nu este ca ea inainte. ceea ce e daunator. a!lu ca aceia care in pre)ent se insu!letesc.ari Se(tile 5!ormatiuni de hexagrame cu sase var!uri. e ace a ca actu de !indecare isi are originea in imperfectiune" : admite ca cine!a are ne!oie de !indecare. potri!it acestor standarde" In acest caz. i face sa fie astfe " / CSP . intinerirea. ci doar perceptia despre asa ce!a. initia a in!ierea noastra" *aca asta e adevarat.ce egatura mo ecu e or de apa din juru ce u e or si :09%u ui bo na! sau anorma nu este" 6tructura (geometrica* a apei joaca un ro atat de URI:6 in bio ogie / in specia cu pri!ire a regenerarea si intinerirea ce u ara / incat ea sc'imba totu cu pri!ire a fe u in care ne raportam atat a apa. inseamna a admite ca cine!a se af a intr%o stare imperfecta. in sangele si in celulele noastre !i)ice+ care. ni!e u de inte egere ca nimic nu este !reodata cu ade!arat gresit sau ipseste. trebuie sa transceanda acum ideea de 4vindecare8. perfectiunea este starea de dep inatate. inseamna ca asupra noastra vin unele schim%ari mai mari decat cele care schim%a viata+ in adevaratul sens al cuvantului" Vindecare !ersus intregire *in iulie. !ormarea apei structurate 5he(agonale6. in fina . de pe cer6 intre care ne a!lam in pre)ent .

potrivit celor trei * ?in engle)a0 dis-ease. totul sa-si gaseasca locul potrivit la un nivel. cum s-ar spune" Asa lucrea)a intregirea 5ciclica6" 1a nu inseamna sa te concentre)i pe repararea a ceea ce este stricat 5asa cum se intampla in modelul de vindecare &*6. intr-o aparenta uni!ormitate+ inaintand spre per!ectiune+ dar !ara a avea niciun indiciu clar ca asa stau lucrurile" *in aceasta cau)a. iar apoi inapoi la munca. pentru ca apoi. caci !ara ea ne consolidam7mentinem legatura cu tiparul &* si continuam sa ne cream realitatea. in sus. dupa cate se pare" . e posi%il ca mintea in!erioara sa lupte 5cititi0 va lupta6 uneori impotriva . in timp ce 4intregirea8 se %a)ea)a pe modelul ciclic >*. cresterea progresiva a starii de sanatate nu inseamna automat procesul de inviere. paradigma !indecarii se %a)ea)a pe modelul &*-=* al timpului liniar. in care inaintam pas cu pas / mai e(act. ci ca ne putem astepta la un numar substantia de sc'imbari. ci re)ultatul de a ajunge Acasa la noi insine. de a aduce inapoi numeroasele parti disparate. declin si. suntem totodata incurajati sa intelegem ca. e posi%il sa avem sen)atia ca nu are loc nicio amelioare. nu !iti descurajati" CSP spune ca procesul de intregire poate !i asemuit unei succesiuni de ameliorari. in !inal. in cea mai mare parte+ ca nu vom cunoaste neaparat o progesie liniara de schim%are po)itiva. pe care ei il numesc matricea de% generarii. pe care ei il numesc matricea re%generarii+ prima avand la %a)a lipsa. mergem la nivelul urmator" A!lu ca acesta va !i cursul de actiune al lunii august. care este ciclic+ asa ca. deca@ si death" N"tr"A0 %oala. a doua avand la %a)a a%undenta" A !indeca inseamna a ne reduce gandirea la un nivel temporal de liniaritate+ de !init 5mortalitate6 versus in!init 5imortalitate6" Aceasta schim%are de paradigma este o cerinta pentru unitate. la !el ca intreaga calatorie de a ajunge aici.Potrivit celor din Consiliu. moarte+ care seamana atat de mult cu anul trecut" o:title="" src = "file:///C:\DOCUME~1\MonicaV\LOCALS~1\Tem \mso!tml1\"1\cli #ima$e" "%& n$"' Pe masura ce ne eli%eram de legatura noastra cu acest model de vindecare liniara 5&*6. ne invartim in cerc.ntrucat acest proces de intoarcere acasa este lateral si nu liniar. %rusc si intr-o clipa. a ajunge la intregu a cine suntem cu adevarat+ in !ragmente mari.

ca pe un leac linistitor si lumina 5intelegerea7claritatea6. non-polara. datorita acestei !u)iuni de !recventa.:. la nivelul !i)ic devenim acum :NA cu energia universala. desi e perceput in primul rand ca un eveniment mistic. ca pe ghidul nostru" #odelul de per$ectiune Asa cum am mentionat mai sus. este in !oarte mare parte. un proces alchimic" Pleiadienii imi cer sa ma gandesc la el ast!el0 in !i)ica. Consiliul preci)ea)a ca in A*N-ul nostru sunt pre)ente si activari codi!icate temporal. si.<1A. ce se a inieaza cu mode u nostru origina de perfectiune. care !a !or informa si instrui :09%u . mi-a !ost mentionat de curand. !eti primi informatii e in bio%computeru !ostru. incepem sa mani!estam noi trasaturi.<. sa re!ina a starea ui origina a. conceptul de intregire se naste din intelegerea ca suntem din !ire per!ecti si intregi / totusi. rearanjate ca sa !orme)e o stare di!erita de e(istenta.. de perfectiune" / CSP Acest concept de fizica itate. a .intelegerii lui" Pentru aceasta. atunci cand transpunem o su%stanta solida in lichida sau una lichida in solida. 'arta incarnarii !oastre fizice. sub forma descarcari or de geometrie sacra si a goritmi. ca vindecare prin ca atorie in timp 5ve)i cel mai recent articol de pe %log6. pe care il inteleg acum drept intoarcere la starea de intregire+ aceeasi stare la care cei din lumea neva)uta spun ca !iecare !iinta revine dupa moartea !i)ica" Procesul mortii.:. cei din CSP recomanda .. chiar daca !acand parte din aceeasi esenta+ un proces pe care cei din Consiliu il numesc densificare si dez%densificare" A!lu ca acest proces de rearanjare este e(act ceea ce se intampla prin inaltarea noastra !i)ica si ca e !oarte similar / daca nu . care acum !ac posi%il acest lucru" Pentru persoanele care incep procesul. pur si simplu. un nou nivel de intelegere si chiar cateva e(ceptii de la legile7regulile &*" 0e acum inainte. noi pur si simplu sta%ilim din nou ca moleculele de materie sa se !orme)e intr-o stare di!erita / chiar daca din aceeasi esenta 5ganditi-va la trans!ormarea apei in gheata6" Acelasi lucru se intampla prin incarnarea !i)ica si e(perienta mortii+ moleculele de materie din corpul !i)ic si corpul de 'umina sunt..

niveluri si !recvente. in aceasta situatie. doar ca el are loc intr-un ritm mai lent.identic / cu e(perienta de moarte !i)ica.<1 in corp.:. cu in!litrarea tiparelor noastre genetice ereditare umane particulare si chiar cu cau)ele din care organismul nostru se poate sa ne !i de)amagit.:.nsa. chiar este" Pe masura ce ne conectam cu modelul nostru divin original si pe masura ce aceste coduri de%lochea)a depo)itul de in!ormatii din genetica noastra+ si. pe ni!e uri mu tip e" Acum. o lepadare de incongruente." Pentru acest grup. nu ar tre%ui sa accepte nimic mai putin" Genomul uman . el va !i un proces de incidente aparente.<. in rea itate. in !inal. a!lu ca vor e(ista noi in!ormatii de asimilat. se pare ca atunci avem capacitatea de aca atori inapoi in timp. iar cei din CSP spun ca !iecare nivel va !i di!erit. AC1STA e genul de dar care pare sa !ie proportional cu nivelul si volumul de munca investita" .. pentru unii. a !oi. ca !oi !a uniti cu cea a ta parte. daca acest ucru este mai c ar" / CSP Procesul de de)-densi!icare are numeroase grade. in maniere !oarte speci!ice" Atunci cand aceste in!ormatii ne devin accesi%ile si do%andim acces la ceea ce CSP numeste momente e de inceput %iologic ale %olii. in realitate. de tipare genetice miasmice si de integrare concomitenta a armoniei celulare" . mai constient" :cum ne dam seama ca acest ucru poate parea descurajant. el va !i un proces de a accepta mai multa . pentru a corecta aceste mutatii genetice si a ne redobandi sentimentu de intregire. prin aceea ca noi !recvente se de%lochea)a si se !ac accesi%ile celor a!lati in re)onanta deplina cu armonica . aproape )ilnic si ca va parea ca si cum intregul cosmos e depo)itat in %i%lioteca celulelor noastre / ceea ce. din genomul uman+ vom !i la curent cu in!ormatiile despre mostenirea noastra stelara. pentru !iecare dintre noi" Pentru toti. insa inte egeti ca partea cealalta !ine.. mai redus.. a!and in !edere ca majoritatea stiu prea putin / pana a nimic / despre ceea ce are oc de partea cealalta a !oa u ui.ar aceia care re)onea)a cu acea a!irmatie.

si o a 13%a frec!enta. Consiliul mai adauga ca primul val de !iinte iluminate. -I6tor@. care corespunde c'a>rei a 13%a. mai e4act. care comunica cu a 13%a catena din :09" (: 13%a catena mi%a fost descrisa ca fiind un strat care ne acopera sistemu de 12 catene. care ne g'ideaza in integrarea ce or 12 ni!e uri de maiestrie. fiecare dintre e e stabi ind tiparu pentru o catena din :09" 24ista 12 frec!ente care corespund ce or 12 c'a>re a e noastre.Ca si cum toate aceste in!ormatii nu ar !i !ost su!icient de captivante. accesu a informatii e noastre genetice a fost impiedicat de eoni de deformare a corpu ui emotiona . insemnand istoria uiAaspectu ui mascu in" 9"trB genetica si genomu uman" . un fe de energie gu!ernanta. ce !a a!ea in !edere foca izarea constiintei pentru a restructura corpu uman" :sta inseamna ca. urmea)a sa do%andeasa acces la genomu uman< =enomu uman adaposteste materia u genetic a bio ogiei noastre si este dispus in 12 aranjamente matematice dimensiona e. de pe aceasta planeta. a perfectiunea ui origina a" / Cele Sapte Surori via Cell Speak2 Prin urmare. ce care face posibi a modificarea genetica. pe care fiecare dintre noi a a es sa e stapaneasca"* 7 eiadienii imi impartasesc ca aceasta reconectare (a catenei a 13%a din :09* reprezinta faza de reformatare bio ogica. incepand cu 2013. dar si ca acest portal de accesare se deschide acum" *rept re)ultat. cei care au participat la reteaua unimii. pana in prezent. care comunica cu :09%u nostru cu 12 catene. rec ama mai intai integrarea ce or 12 dimensiuni sau ni!e uri de maiestrie / un proces prin care mu ti au trecut in mod intens. in corpul nostru !i)ic" 1i spun ca acest lucru este in!luent. de la inceputul ei pe Pamant 5'ucratorii intru 'umina6. a!lu nu numai ca genomul uman 5in starea sa desavarsita6 poate !i modi!icat in con!ormitate cu constiinta. in perioada 1999%2012" :ceasta initiereAetapa de initiere de 12 ani e ceea ce acti!eaza a 13% ea anAni!e de inte igenta a IUBIRII. readucerea ui a mode u ui origina . vin acum in contact cu ceea ce CSP numeste 4rana originala de incepere a separarii8. ajungem a capacitatea noastra dimensiona a superioara de a ne modifica istoria ?in eng eza. din doua motive0 . astfe incat repararea genomu ui uman. joc de cu!inte. necesara refacerii genomu ui uman.

despre care am a!lat de !oarte mult timp" 1i spun ca asta va schim%a multe / daca nu chiar totul / cu privire la modul in care e(istam pe aceasta planeta" :rmatoarele doua saptamani sunt. ei impartasesc ca aceasta tran)itie la starea Christica este la !el de naturala ca respiratia si. in corpul nostru celular" ." retineti totusi ca. conceptu despre ocu in care !a af ati in prezent este mai degraba limitat" 6au ar trebui sa spunem ca. pentru cei care cititi aceste randuri. ca atare" 1i imi mai cer sa preci)e) !aptul ca depo)itul de inteligenta si in!ormatii. intrucat suntem atat de o%isnuiti cu ea. din punctu in care !a af ati deocamandata. ati jucat ro u „unuia imitat$" / CSP 1u cred ca ei incearca sa ne transmita ca nu devenim nimic nou. acest concept este mai degraba unu !ast. in sine+ dimpotriva.i se . e a fe cu faptu de a respira pentru prima oara" Corpul cau al Pleiadienii mai mentionea)a ca vin numeroase schim%ari. in primul rand. se tre)este. pana in prezent. !a asiguram ca aceasta este starea !oastra natura a. care ne va ingadui sa ne inviem corpul !i)ic.ergand inapoi in timp. vom descoperi ca fiecare pas din redescoperirea ui :casa. ce vor !i direct responsa%ile nu doar de capacitatea noastra de a ne modi!ica !i)icalitatea. pentru a ne cu!unda in aceste in!ormatii. ii dam sistemului nostru %ioenergetic posi%ilitatea sa se remodele)e. ce detin in ele toate capacitatile" 0esi acest concept ar putea parea cop esitor. inainte de rana originala. cu care sunteti mai mu t decat obisnuiti" &u siguranta ca. la nivel mental. dupa care vom digerea si vom asimila din nou aceste in!ormatii. devenim :NA cu aspectul Christic al constiintei noastre. care il constituiecelulele noastre. la nivel cosmic / ceea ce inseamna ca devenim !iinte cosmice. dar care ne vor !ace accesi%ile si numeroasele noi daruri. potrivit intentiei originale pentru omenire si+ -" *rept urmare. revenim la ceva !oarte vechi" *e !apt.B" . indeose%i la nivel cau)al.

este ca aceia a!lati pe calea spre inaltare deplina vor accesa. intelepciuni ce sunt depo)itate in ea7el" Asta inseamna. am a!lat ca0 . dobandite in aceasta incarnare si in a te e" &eea ce am numit. de fapt. !eti fi inzestrati cu mu te aparente noi aptitudini care sunt. incepem sa avem acces la aceste in!ormatii. !iind pe cale sa cunoastem intregul a cine suntem+ si a!lu ca vom do%andi totodata o intelegere despre intreaga anvergura si intregul scop al acestei incarnari / si a !iecarei alta incarnare" In acest nou ni!e de 02#29IR2. in curand. !eti dobandi acces a aceste informatii. numeroase e daruri de maiestrie.otivul pentru care ei spun ca acest lucru de importanta capitala in aceasta perioada.spune ca asimilarea acestor in!ormatii va constitui stagiul cu ajutorul caruia vom incepe sa ne aliniem cu corpul cau)al" . intrucat !eti a!ea acces a abi itati e !oastre desa!arsite / si e !eti uti iza de%a ungu numeroase or e4periente de incarnare. in genomul uman / trasatura pe care !oarte multi dintre noi 5realmente6 mor de nera%dare sa o asalte)e" Ce mai urmea a% Si tocmai cand ma des!atam in !ante)ia tuturor acestor %unataturi ce urmea)a sa vina. inregistrat si mentinut in acest aspect a suf etu ui !ostru" In zi e e ce !in. unele in!ormatii !oarte valoroase" &orpu cauza este detinatoru tuturor daruri or de maiestrie pe care e%ati dobandit. talente. in aceasta !iata" / CSP Cel mai imediat dar dintre acestea va !i. in trecut daruri spirituale / care sunt. de fapt. este depo)itata in mintea noastra cau)ala7corpul nostru cau)al" Atunci cand atingem un anumit nivel de !recventa. daruri Umane / rezuma esenta acestui ade!ar. in moduri in care nu ati facut%o pana acum" / CSP *upa cate inteleg eu. toata starea de maiestrie do%andita in cursul tuturor vietilor noastre din aceasta e(perienta universala. ca devenim :NA cu totalitatea noastra. aptitudinea noastra inerenta de a ne re-structura la nivel genetic / o trasatura care este cuprinsa drept o amintire originala. mai presus de toate. desigur.

insa Consiliul imi spune ca. !a recomandam sa e anticipati ca pe ce!a asteptat cu nerabdare.iracles. cu conditia sa ramana integral si neschim%at continutul. am inteles asta" Ne vedem in partea a . desi e posi%il sa !im provocati !i)ic la un nivel. ca pe ce!a necesar pentru a !a duce a bun sfarsit ca atoria spre :casa" / CSP *in !ericire. spre s!arsitul lunii. vom deveni totodata mai capa%ili spiritual la un alt nivel /si ca. desi in aparenta ar putea sa !a faca sa deraiati.1ai dorim sa !a pre!enim cu pri!ire a une e energii care !in si !a !or duce din nou catre imite e !oastre" 9u !a spunem asta ca sa !a a armam. desi acest lucru se va echili%ra in !inal. este ca mi s-a mai spus ca.-a# Thin DithYourE1A<T"com F1(pect . inertia provocata de acest eveniment deose%it vadesc'ide ca ea de a ne dez ipi din dua itate" In acest ucru e4ista oportunitati importante de transformare permanenta" #a fi a!antu necesar pentru a !a catapu ta spre noi cu mi / dar e ii !a oferi fiecaruia dintre !oi si capacitatea de a face une e sc'imbari rea e de !iata" In oc sa !a temeti sau sa !a impotri!iti acestor energii. suntem veterani e(perimentati acum" Si.nc" -GB. ci ca sa !a informam ca transformari e pe care e cautati sunt cuprinse in aceste energii si ca. va avea loc o serie de descarcari responsabi e de o crestere majora in constiinta" Singura speranta pe care o simt in acest destin iminent. sa se recunoasca total meritul autorului si sa !ie distri%uit gratuit" Traducere0 Ana Nicolai .Toate drepturile re)ervate"Permisiune o!erita de a copia si redistri%ui *OA< $1<S.. necesare reformatarii !oastre bio ogice" Cro)aaaav# Presupun ca acesta va !i re)ultatul !inal al acelui .:N1A C<AT:.are Se(til7Steaua lui *avid. ca de o%icei.TA a <aportului >*. e e !a ofera de fapt niste coduri foarte importante. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful