REGASIRILE KARMICE

De-a lungul zecilor si sutelor de vieti pe care le avem, su letul uman are ocazia de a intalni si de a regasi alte su lete cu care a avut legaturi in alte vieti! Marea ma"oritate a relatiile pe care le avem in aceasta viata sunt de natura #armica! Atunci cand ma re er la relatii, ac re erire la toate genurile de relatii pe care le avem in decursul unei vieti$ pot i relatiile cu mem%rii amiliei, cu prietenii, cu colegii de serviciu, relatiile amicale, relatiile parinte&copil etc! In aceste situatii, vor%im despre ,,regasiri #armice', adica doua persoane care tocmai s-au intalnit, care se cunosteau, de apt, din alte e(istente si au e(perimentat de"a alte tipuri de relatii, impreuna! Cele care sunt mai curand pozitive se traduc prin simpatie spontana pentru un )o* necunoscut)a*, inca de la primul contact sau prima intalnire! Rezulta de aici o prietenie sau o dragoste care se dezvolta oarte rapid! Regasirile sau intilnirile karmice – indiferent de natura lor – exista pentru a ne ajuta sa evoluam din punct de vedere spiritual, rezolvand anumite probleme emotionale sau relationale. In acest sens, nu e(ista intamplari sau coincidente! +iecare relatie pe care o legam are o anumita semni icatie, un anumit sens, iar daca reusim sa ne raspundem la intre%area$ ,Oare de ce persoana X a aparut in viata mea-', vom vedea ca marea ma"oritate a raspunsurilor se inscriu in urmatoarele categorii$ - pentru a ne plati o datorie karmica - pentru a-i plati o datorie karmica - pentru a indrepta o greseala comisa altadata - pentru a invata o lectie - pentru evolutia sufletului - din cauza unei morti premature, intr-o viata anterioara - pentru a completa sau a duce ceva la bun sfirsit - pentru a ajuta un alt suflet - din dragoste

A plati o datorie

Aceste relatii marcate de datorii apar adesea in cadrul unui cuplu sau al unei familii. se transfera urmatoarei. !neori. iar rolurile jucate de noi sau locul de desfasurare se schimba in permanenta. a tolerantei sau a increderii. A indrepta un rau sau a invata o lectie "robabil ca multi dintre noi am avut relatii pe care pur si simplu nu am putut sa le facem sa functioneze. de cele mai multe ori. $ele mai dificile lectii ale vietii ne fac. ar trebui sa meditam asupra acestui fapt. #n cele mai multe situatii. pentru a contribui la evolutia sufletelor lor. De obicei. pentru a i oferi acesteia ocazia de a achita o datorie karmica fata de noi sau putem alege sa facem parte din viata altor persoane. intr un mod pozitiv. in spatele acestui scenariu de viata se afla invatarea lectiei rabdarii. !nele dintre dificultatile cu care ne confruntam de a lungul vietii pot fi. Daca ceva nu ni se pare corect intr o relatie sau intr o situatie. "roblemele nerezolvate in aceasta viata. o astfel de misiune aleasa de catre sufletul nostru poate fi impovaratoare. A primi plata unei datorii !neori ne reincarnam si stabilim legaturi cu o alta persoana. a nu lasa ego ul sa distruga o astfel de legatura. intre spiritul nostru si cel al persoanelor fata de care am acumulat datorii karmice.Rascumpararea este unul dintre principalele motive pentru care stabilim legaturi cu persoane din trecutul nostru. pentru ca ne dau ocazia de a evolua ca suflete. Acesta decizie este stabilita de comun acord. Sufletele noastre simt nevoia de a indrepta lucrurile fata de alte suflete carora le datoram ceva. #ndiferent cat ne am fi straduit. Subconstientul este unmecanism mult mai inteligent decat suntem tentati a crede. pentru ca ascunde o mare responsabilitate spirituala fata de cei de langa noi. presarata de despartiri si impacari. intrebandu ne sinele superior ce ar trebui sa invatam sau sa rascumparam. iarratiunile lui sunt de multe ori diferite fata de ceea ce percepem cu mintea constienta. Aceste datorii karmice se pot acumula pe parcursul mai multor vieti. Aceasta misiune . Desi doriti sa fiti impreuna. mult mai puternici. relatia era vesnic agitata. binecuvantari. nu va puteti pune de acord in nici o privinta. de fapt. ego ul intervine ca un obstacol major in acest tip de relatii. sufletul doreste intotdeauna sa echilibreze situatia. A ajuta alte suflete in evolutia lor %a prima vedere. Nu exista reguli care sa stabileasca perioada de timp in care trebuie sa platita o datorie karmica. iar lectiile inimii sunt adesea mult mai greu de invatat mai tirziu.

oferindu i mamei oportunitatea de a evolua din punct de vedere spiritual si de a da dovada de empatie. Desi vietile anterioare sunt sterse din memoria noastra constienta. in cadrul relatiei respective. sugerand ca si copilul. Aceste fobii pot avea sens. pe care le repetam. atunci cand ne nastem din nou. sufletele sunt atrase de aceasta energie si simt dorinta puternica de a fi din nou impreuna. dintr o viata anterioara. compasiune. fobiilor nefondate sau nesigurantei. daca sunt . Nevoile copiilor ajuta sufletele in drumul lor prin viata. $and acest tip de trecut karmic apare intr o relatie mama copil. iar suferinta continua. neinduplecate. Durerea generata de pierderea suferita este atat de profunda. Daca le ignoram sau le intelegem in mod gresit. !n suflet se intoarce intr un trup incomod. neintelegand de unde ni se trag anumite tipare relationale. la randul sau. De cele mai multe ori.poate avea un cadru mai larg &fata de o comunitate' sau se poate referi doar la o relatie punctuala. !nele persoane nu mai pot iubi din nou sau jura sa nu mai iubeasca. iar si iar. $and are loc o reincarnare. Despartirea din cauza unei morti premature intr-o viata anterioara !n alt tip de legatura este cea creata in cazul in care viata unei persoane este curmata de o moarte prematura. pana intr atat incat aceasta atitudine devine nesanatoasa la nivel spiritual pentru copil. #ntr o relatie de dragoste. aceste amintiri din vietile trecute ne urmaresc. dedicandu si viata acestui copil care are atat de multa nevoie de ea. iar celalalt ramane in viata cu inima franta de durere* nu accepta despartirea. )iata celui care primeste se schimba radical datorita influentei acestui suflet. "roblema care apare in aceasta viata este ca una dintre persoane se teme atat de mult si devine aproape paranoica de frica de a nu fi parasit de celalalt. incat da nastere unei firi rigide. incat isi sufoca partenerul+partenera sau traieste constant cu teama ca se va intampla ceva rau. sufletul inca mai pastreaza amprente energetice ale acelei existente. lectii sau suferinte din vietile anterioare. poate. la bucurii. aceste temeri sunt nefondate si sunt preluate la nivel subconstient. Sunt amintiri pastrate la nivelul sufletului nostru. o persoana care isi dedica intreaga viata altei persoane ( probabil partenerul de viata sau copilul. persoana ramasa in viata refuza sa isi refaca viata si se blocheaza intr un fel de bucla temporala. De exemplu. isi ajuta mama. Am putea rasturna situatia. !nele imagini se refera. !n exemplu in acest sens ar fi un suflet care se incarneaza pentru a fi mama unui copil cu handicap. din nefericire. rabdare. vedem semnele geloziei. bantuind noile noastre relatii. Adesea. mama poate fi superprotectoare.

din cauza unor accidente sau crime fara sens. iar sufletul simte nevoia acuta de a duce ceva la bun sfarsit. unele indatoriri au ramas neindeplinite. Sau poate ca sufletul nostru nu este multumit de nota la empatie si alege sa mai ramana putin in urma. dezvoltam talente si avansam spre niveluri superioare de iluminare spirituala. foametei si a altor circumstante. . nu separat. oamenii cheie care ne vor aparea in cale si care ne vor ajuta sa ne ducem la bun sfarsit asimilarea lectiilor si invataturilor. 0xista diferite clase. . sufletul nostru alege singur ceea ce doreste cu ardoare si are nevoie sa invete* ne alegem. in felul urmator/ ne facem studiile spirituale incepand de la gradinita si pana la facultate. Secole de a randul. Sufletele celor care au parasit viata sunt nerabdatoare sa se intoarca pe "amant. pentru a fi din nou impreuna cu persoanele iubite pe care le au avut alaturi in alte existente si pentru a duce la bun sfarsit ceea ce au inceput intr o alta existenta. #n timpul trecerii prin fiecare viata. la toate nivelurile. prin ceea ce facem in cadrul celor mai personale relatii ale noastre. situatiile prin care trebuie sa trecem. Sufletele celor morti s au simtit inselate. #n multe vieti anterioare. vietile a milioane de oameni au fost distruse din cauza razboaielor. invatam lectii noi. indeplinim indatoriri. suferinta si durere si poate de aceea se si spune ca in spatele unui aparent rau se ascunde . astfel. iar piesele trebuie privite in ansamblu. cauza sau un anumit hobb-. Pentru evolutia sufletului nostru !n alt motiv ( si adesea cel mai important ( pentru care alegem sa ne reincarnam este evolutia sufletelor noastre. A completa sau a duce ceva la bun sfarsit #nclusiv la nivel de suflet. nimeni nu intelege de ce puneti atata pasiune si daruire intr o anumita profesie. diferiti profesori si teste. #n perioada dintre doua vieti. anumite relatii nu au fost consumate.ot ce ni se intimpla face parte dintr un puzzle. pentru ca cei dragi nu au avut ocazia sa si ia ramas bun de la ele sau nu si au putut indeplini karma alaturi de alte suflete. in fiecare zi.privite din perspectiva vietilor anterioare. Ne putem imagina evolutia sufletului. se poate vorbi de chestiuni ramase nerezolvate.amenii mureau pe neasteptate. pentru a invata cu adevarat tot ce trebuie sa stie pentru a primi un 12. anumite lectii au ramas nerezolvate sau neinvatate. atunci este probabil ca numite usi din trecut nu au fost inchise foarte bine. !neori ne putem bloca la clasa intai si trebuie sa urmam un curs de compasiune. Sufletele noastre evolueaza cel mai mult. #nvatam cel mai mult si evoluam cel mai bine prin dificultati. Daca aveti sentimentul ca trebuie sa terminati ceva ori sa puneti capat unei situatii sau unei relatii cu cineva. !neori.

a ne echilibra. astfel de iubire este atat de puternica. pe durata mai multor vieti. de asemenea. despre ceea ce avem de scos la lumina din noi. pentru ca ii iubesc foarte mult. un rol diferit. care extinde constiinta celor doi. cea mai puternica dintre toate. Daca un suflet simte o astfel de necesitate. Din dragoste 3ulte suflete fac intelegeri cu sufletele pe care le iubesc. pentru ca ele ne schimba in profunzime.intotdeauna un bine. sufletul vostru a ales sa avanseze spre un nivel superior sau a ales sa se purifice. 0ste o legatura atat de puternica. incat energia pe care o creeaza tine oamenii impreuna. pentru a face parte din viata copiilor. adesea. dimpotriva. 0ste un tip de iubire care rupe lanturile conventionalului. "utem alege intre a le suporta in mod inconstient sau. . poate. pentru a ne intelege. doar pentru ca dragostea lor este atat de puternica si intensa. 3ulte mame doresc sa fie din nou impreuna cu copiii lor. continua sa aleaga sa fie impreuna sau sa se casatoreasca in fiecare viata. pentru a se reincarna din nou impreuna. jucand. uneori mai soptit sau cifrat. spre nivele superioare de intelegere si relationare. incat poate transcede. Nu pot suporta gandul de a fi despartite si. armoniza si pentru a pasi in continuare pe calea desavarsirii spirituale. #ubirea reala a unei mame este. Apoi mai este si legatura mama copil. http://www. 3ulti dintre noi isi aduc aminte de momentele fericite. In loc de incheiere . relatiile in care suntem implicati ne vorbesc. #ndiferent de rolurile pe care le am jucat unii in viata altora.otusi. in perioada dintre doua vieti. pline de bucurie. dar la fel de multe dintre astfel de momente se sterg din memorie. Daca viata voastra pare a fi marcata de o succesiune de astfel de crize. pentru ca este neconditionata. mai multe vieti. va gasi o cale de a se intoarce pe "amant. a incerca sa intelegem ratiuneaspirituala de a fi. nu uitam niciodata crizele prin care trecem.totulpentrunoi. .rebuie stiut ca intalnirile karmice importante pentru evolutia noastra sunt planificate de noi insine in universul spiritual. a fiecarei relatii.com/ !"#/!$/regasirile-karmice/ . incercati sa intelegeti ca atunci cand va confruntati cu astfel de dificultati. eventual.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful