Stripteuză

Atribute căutate Calități esențiale Calități dorite

1.Calități fizice

2.Inteligență generală

Vîrsta cuprinsă între 1832ani, aspect fizic placut, sportiv, ținută sexy, ten curat, sa nu prezinte erupții cutanate la suprafața pielii, coafură îngrijită, adeverință medicală (clinic sanatoasă și aptă de muncă) Nivel de inteligență mediu, comunicarea în limba rusă și romană, cunoașterea limbei engleze. Studii în domeniul comunicării; cursuri de dans, plastică la nivel profesional; experiență și practică în orice tip de dans. Plasticitate și flexibilitate; aptitudini comunicative și artistice; punctualitate și seriozitate; creativitate, fire sociabilă și comunicativă; respect față de colege și față de clienti; provomarea unei ambianțe profesionale. Frecventarea antrenamentelor cum ar fi: aerobică, shaiping, sală de forță. Comunicativitate și sociabilitate; nonconflicualitate; punctualitate și seriozitate; fluctuație de personalitate; toleranță la grupul de clienți.

Masa corporală între 45-52 kg; înălțime între 170185cm; lungimea părului de la 50 cm; implant la sîni.

Limba engleza la nivel conversațional, este binevenită cunoașterea altor limbi straine: franceză, germană etc . Participarea la diverse concursuri de dans; ridicarea unor premii, diplome în cadrul concursurilor; Aptitudini actoristice pentru un nivel de creativitate înalt, gust rafinat în alegerea costumației; make-up artist și coafor pentru un aspect fizic cît mai reușit și plăcut. Cursuri de machiaj și coafură.

3.Nivel de realizare

4.Aptitudini speciale

5.Domenii de interes

6.Trăsături dispoziționale

Nivel de comunicabilitate înalt în cadrul discuțiilor cu clienții, lichidarea unor zone de limita în discuțiile cu clienții; găsirea anumitor teme tangente de discuție cu aceștia, capacitatea de a putea acționa in situații stresante poate chiar violente.

Program full-time.7. menținerea permanentă a unui regim alimentar sănătos și frecventarea regulată a sălii de sport pentru păstrarea unui fizic cît mai atrăgător. Costumație: Dansatoarele trebuie sa aibă o ținută sexy-elegant. Job-ul constă în a comunica cu clienții într-un ambient plăcut și elegant. . DETALII CONTRACT: Contractul se semnează pe minim 3 luni cu posibilitatea prelungirii sau rezilierii de comun acord cu angajatorul.Alte circumstanțe de interes Contract de impresariere artistică. Transport personal pentru a fi cît mai punctuală. dans și consumație. Prestația Artistică: Dans pe scena 5-10 showuri/noapte (1 show= 2 Melodii).

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful