P. 1
minit mesyuarat MPP IPBA (3)

minit mesyuarat MPP IPBA (3)

|Views: 35|Likes:
Published by thoyyibah

More info:

Published by: thoyyibah on Aug 11, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/16/2010

pdf

text

original

MINIT MESYUARAT MINGGUAN MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR (MPP) TARIKH MASA TEMPAT : 11 Februari 2008 : 2.10 – 3.

30 ptg : BILIK KAUNSELING HEP

JUMLAH KEHADIRAN: 13 ORANG SENARAI NAMA AHLI MESYUARAT: NO. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. NAMA Mohd. Aisamuddin B. Mat Hassan (PENGERUSI MESYUARAT) En. Mohd Tahir B. Kamaruzaman Mohd. Fazril bin Mohd. Foizi Mohd. Hanif b. Mohd Mahpot Azriq Aiman bin Azman Taiebah bt. Mohd Sagir Naveen a/l Supramaniam Muhamad Shafiq bin Zulkiflee Ibrahim b. Mohd. Yusuf Mohd. Aizat b. Omar Mohd. Farhan bin Abdul Hamid Muhammad Azar Syafiq bin Azni Pamela Pelun anak Lanyau JAWATAN Yang DiPertuan (YDP) MPP Ketua Jabatan Hal Ehwal Pelajar (HEP) Timbalan Yang Di-Pertua Naib Yang Di-Pertua (NYDP) 1 (Pembangunan Pelajar dan Sosial) NYDP 3 (Sukan, Rekreasi, Kesenian dan Kebudayaan) Setiausaha Agung Kehormat Bendahari Agung Kehormat Exco Kebajikan & Kaunseling Exco Asrama Exco Kerohanian & Pembentukan Sahsiah Exco Sukan dan Rekreasi Exco ICT dan Penerbitan Exco Protokol dan Tugas Khas 2

NO. 1.

MINIT PERKARA Pembukaan mesyuarat: Kata-kata aluan dari pengerusi, Mohd. Aisamuddin B. Mat Hassan, YDP MPP, kepada semua ahli MPP yang hadir pada mesyuarat tersebut.

TINDAKAN

2.

Perbincangan aktiviti setiap exco: Berdasarkan mesyuarat yang lepas, setiap ahli MPP mula menjalankan tugas berdasarkan perkara-perkara yang telah mendapat persetujuan dan memerlukan tindakan yang efisien dari ahli MPP yang terbabit. a) Exco Sukan & Reakreasi  Segala persiapan untuk Kejohanan Olahraga Tahunan 2008 (KOT’08) berjalan dengan lancar, antaranya penyenaraian ahli-ahli rumah sukan untuk setiap pelajar kecuali pelajar B. ed. TESL, cohort 2 yang gagal menyerahkan senarai nama rumah sukan mereka pada waktu yang ditetapkan.  Untuk memudahkan pengurusan, setiap rumah sukan akan dikehendaki membuat senarai nama ahli yang terlibat dalam bahagian seperti membuat khemah, kumpulan kawad kaki, dan nama pelajar yang akan memasuki acara-acara KOT’08 secepat mungkin.  Exco sukan akan menyediakan dan mengedarkan jadual latihan rumah sukan dan saringan kepada setiap Ketua Rumah Sukan.  Selain itu, exco akan turut mengadakan mesyuarat dengan ketua-ketua rumah bagi menjelaskan pro forma KOT’08 dan cuba mendapatkan kerjasama yang baik daripada mereka semua.  Bagi masalah kelewatan senarai nama rumah sukan untuk pelajar B. ed. TESL, cohort 2 pula, exco akan cuba meneylesaikan masalah tersebut dalam waktu yang terdekat.  Pada hari Rabu & Khamis (13 & 14 Feb.), pelajarpelajar Foundation TESL, cohort1, cycle3; Bahasa Perancis, cohort 3; Bahasa Jerman, cohort 1 dan PISMP cohort 4, akan bekerjasama membuat padang pada waktu selepas kelas. Oleh yang demikian, latihan rumah sukan pada hari tersebut akan dibatalkan. b) Exco Kerohanian & Pembentukan Sahsiah  Berdasarkan kursus-kursus yang telah dicadangkan pada mesyuarat yang lepas, exco kerohanian telah mendapat maklumat tentang kursus perkahwinan yang dianjurkan oleh JAIS di Shah Alam.  Kos bagi kursus tersebut ialah sebanyak RM55 seorang.  Exco perlu menentukan tarikh yang sesuai bagi melaksanakan kursus tersebut dan kumpulan pelajar yang terlibat.

-

Tindakan susulan perlu diambil begi memastikan segala cadangan dapat dilaksanakan dan segala masalah yang timbul akan dapat diselesaikan.

Disediakan oleh: …………………………… (TAIEBAH BT MOHAMAD SAGIR) Setiausaha Agung Kehormat MPP.

Disemak oleh: ……………………………………… (MOHD. AISAMUDDIN B MAT HASSAN) Yang Di Pertua MPP.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->