You are on page 1of 9

5.

JUSTIFIKASI KETIDAKHADIRAN MURID SARINGAN 2 (TAHUN 1)


SEBAB-SEBAB / STATUS JUSTIFIKASI KEPUTUSAN KETIDAKHADIR SARINGAN NAMA MURID TIDAK TINDAKAN PIHAK AN MURID (perlu TERDAHULU MURID HADIR SEKOLAH/PPD/JPN jelas walaupun (konstruk yang penerangan dikuasai - Literasi ringkas) dan Numerasi) -

BIL. DAERAH

KOD SEKOLAH

NAMA SEKOLAH

WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR (ZON KERAMAT)

WBA0068

SK SETAPAK INDAH

7. JUSTIFIKASI MURID TIDAK MENGUASAI SARINGAN 2 (TAHUN 1) - (K3-K12) KOD SEKOLAH LBI NAMA SEKOLAH NAMA MURID (K3-K12) (K3-K12) LBI SEBAB / PUNCA DIKENAL PASTI (yang boleh diukur)
Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca.

BIL

PPD

TINDAKAN AKAN / SEDANG DIAMBIL OLEH SEKOLAH DAN PPD


Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian.

1 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

'AIN NUR BALQISH UMAIRAH BINTI MUHAMMAD ZAIRAMI

2 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

AHMAD HAKIMI ALFEEQ BIN AHMAD

3 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

ALEYA MAISARAH BINTI SHAHRULNIZAM

4 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

AMIRUL HAKIMI BIN AMRAN

5 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

LIYANA NATASYA BINTI AZAMSYAH LUBIS

6 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MALHUSSIN BIN ABDUL HISHAM DAINAL

7 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MEOR HISAAC MOHD AL HAFIS

8 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MOHAMED EBRAHIM BIN MOHAMED AZMI

9 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MOHD ARIFF DENEAL B MOHD ASRUL

10 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMAD AKMAL BIN MAHIFAL

11 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMAD FIRDAUS BIN ABDULLAH

12 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD DANIAL DANISH BIN MOHD AZMIL

13 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD DANISH RASHDAN BIN ABDULLAH

14 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD FAIZAL BIN RIFAI

15 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD QHAIRULL AZMAN BIN AHMAD QHAMARULLZAMAN

16 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD NUR ALIF BIN MOHD SABRI

17 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD RIZUAN BIN SUHARDI

18 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD SHAFIZI BIN SHAHRIZAL

19 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NUR QISTINA DAMIA MOHD FAIRUL NIZAM

20 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NUR QISTINA IRDINA BINTI WEMI KALSUNA

Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca.

Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian.

21 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

PUTERI NATASHA ELIYANA BINTI ROSHIDAN

22 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

RAJA NURDANIA ALISYA BINTI RAJA NORAZMAN

23 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

RUBEN A/L NARAJA

24 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

SAIDATUL BALQIS BINTI RASIDI

25 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

SITI AINADANIA SHAFIQAH BINTI JUMIN

26 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

HAZIM DANIEL ZAHRAN BIN HAZAMI

27 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MOHD ADAM @ FATHULLAH BIN ABDULLAH

28 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD ARSYAD BIN BAKRI

29 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD AZRIQ MUAZRIL BIN ALI SABRI

30 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD FARIZUL BIN AZMI

Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid selalu tidak hadir ke sekolah. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca.

Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian.

Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian.

Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian.

31 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD HAIRUL BIN MAZLAN

32 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD HANIFNASRULLAH BIN ISMAIL

33 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD HARIS BIN MOHD HARUN

34 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD HARITH IMAN BIN AZZUDDEN SHAH

35 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD IDZHAM BIN BAIZUL ANUAR

36 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD SHAMIN BIN SHARIF

37 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD SYAZWAN BIN ABD KHALID

38 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD ZAHIRUDDIN BIN MOHD ALI

39 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NAWWARAH SYAFIAH BINTI ROSNIZAM

40 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NUR ALIFAH ILYANA BINTI AHMAD ZAHARIN

41 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NUR FARHANI ALISHA BINTI SHAMSAIMUN

Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca.

Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian.

42 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NUR FATINI HIDAYAH BINTI KAMARZAMAAN

43 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

PUTERI AISYAH NUR AZ ZAHRA BINTI AZMAN

44 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

PUTRI NURUL AZREEN BINTI MUHAMMAD

45 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

ANNIS SOFEA BINTI ZUBIR

46 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

ASYRAF SYAHMI BIN MUHAMMAD ADRY SHAH

47 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MEGAT SAIFUDDIN BIN MEGAT SAIFUL NIZAM

48 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD AIMAN DANIEL BIN OTHMAN

49 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD AKWA HAZIQ BIN ABD RASHID

50 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD AL SYAAHID SYAAMIE BIN MOHD LATIF

51 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD AZZRIQ BIN AMRAN

52 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD DANIAL AIMAN BIN MOHAMAD FAZER

Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca.

Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian.

53 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD IQBAL SYAFIQ BIN SAZALI

54 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD IRFAN FARHAN BIN ZOOL NISHAM

55 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD REEZA SHAH BIN SAMSOL SHAH

56 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD RIDZUAN BIN MAZLAN

57 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

MUHAMMAD ZUL IQBAL BIN ZULKIFLI

58 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NAZATUL AIN NADIRAH BINTI ASROL HAIZAD

59 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NOR FARIHAN BINTI CHE SUHAIMI

60 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NUR AMIRA NATASHA BINTI AMMAL

61 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NUR HAKIMI ISLAM BIN AB RAHMAN

62 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NUR IMANINA IZATI BINTI MUHAMAD FAIZUL

63 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NURAFIQAH BINTI RIZAL

Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca.

Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian.

64 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NURHANAN WAFA TARIEFFA BINTI ZAMZURI

65 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NURHANAN WAFI TASNIM BINTI ZAMZURI

66 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NURUL LIYANA NATASHA BINTI MOHAMMAD NAZRI

67 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

NURUL SYAFIAH ALYA BINTI ABD HALIM

68 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

RADHI HAMIZAN BIN RAZIF LATFI

69 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

SHAIZATUL NAJIHA BINTI ABD RAHIM

70 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

SITI MULISA NASUHA BINTI AZMI

71 PPWK

WBAOO68

SK SETAPAK INDAH

ZURAINI BINTI JERI ASMUNI

Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca. Murid tidak boleh menyebut bunyi dengan betul. Murid tidak boleh menggabungkan bunyi. Murid tidak tahu membaca.

Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian. Memperbanyakkan aktiviti sebutan. Memperbanyakkan aktiviti kad abjad. Memperbanyakkan latihan dan aktiviti bacaan dan nyanyian.

8. JUSTIFIKASI MURID TIDAK MENGUASAI SARINGAN 2 (TAHUN 1) - (K1-K2) KOD SEKOLAH LBI SEKOLAH NAMA MURID (K1-K2)
-

LBI (K1-K2)
-

PPD

SEBAB / PUNCA DIKENAL PASTI (yang boleh diukur)


-

TINDAKAN AKAN / SEDANG DIAMBIL OLEH SEKOLAH DAN PPD


-

PPWK

WBAOO68 SK SETAPAK INDAH