SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV

RETELE ELECTRICE DE INALTA TENSIUNE

Topografie Inginereasca si Scanare Laser 3D.R. Suntem una dintre cele mai reprezentative companii de servicii topografice si scanare laser 3D din Romania. catre multinationale si corporatii din toata lumea dar si catre institutiile de stat si guvernele care au nevoie de specialistii nostri. precum si mentinerea acestora in parametrii corecti.L. ci si la nivel International. serioasa. Intotdeauna incercam sa imbunatatim metodele utilizate pentru o eficientizare a lucrarilor ce trebuie executate intr-un proiect. este o companie prietenoasa. Accentul se pune intotdeauna pe CALITATE. Particip impreuna cu angajati din cadrul echipei de conducere la targuri si expozitii internationale precum INTERGEO. este o companie inovativa.L. Aceasta se observa prin costuri mai scazute pentru clientii nostri. Suntem orientati catre companiile de constructii. care la noi reprezinta suma multor factori precum: Pregatirea profesionala a inginerilor angajati la International Partner Buro S. Prin cursuri de pregatire si perfectionare asupra noilor tehnologii si solutii software aparute pe piata de specialitate si implementate in cadrul societatii noastre suntem intotdeauna in fata concurentei. ingloband un numar mare si variat de piete. cateva cote in plus erau de folos… … insa pentru situatiile in care chiar ai nevoie de detalii… … FOTOGRAMETRIA UAV face diferenta ! International Partner Buro S. a fost infiintata in data de 23 Martie 2007 si este specializata in Geodezie.R. . De cele mai multe ori un plan de situatie era suficient… … alteori. este biroul (Buro) in care gasiti partenerul ideal (Partner) care sa execute calitativ lucrarile topografice nu numai in Romania. ce ofera o gama larga de servicii topografice si geodezice. De asemenea avem propriile noastre metode de cercetare si testare care au dus la imbunatatirea preciziilor obtinute.INTERNATIONAL PARTNER BÜRO S.R. Precizia se refera la instrumentele topograficepe care le utilizam in cadrul masuratorilor din proiectele la care participam.L. dar si la scaderea timpului de executie pentru diferite tipuri de lucrari.R. Punctualitatea este cea care ne reprezinta atunci cand soseste termenul de predare a proiectelor. in vederea obtinerii informatiilor inovative pe care le-am putea aplica la proiecte pe care le avem in derulare sau le vom avea in viitor. International Parter Buro S.L. International Partner Buro S. orientata catre client care aduce un plus de calitate tuturor proiectelor in care ne implicam.L.R. Efectuam intotdeauna verificari periodice la laboratoarele fabricantilor pentru instrumentele pe care le detinem.

fie manual prin intermediul telemetriei in timp real. cu exceptia ca urmeaza in timpul zborului comenzile primite de la statia permanenta. Desi este o tehnologie alternativa. toate problemele si restrictiile impuse sunt indeplinite cu succes de acest tip de aeromodel. constrangerile referitoare la necesitatea inregistrarilor stereoscopice. Drona este asemanatoare RPV. UAV. sau Remote Powered Vehicle (Vehicul Actionat de la Distanta). DRONA. Materialele compozite folosite in constructie (fibra de sticla. calibrarea camerelor nonmetrice. este aeromodelul caracterizat de necesitatea de a primi in mod constant feed-back de la statia permanenta amplasata la sol. Controlul se realizeaza fie prin planul de zbor prestabilit. este o drona ce actioneaza la distante mari. dotat si cu sistem de lansare si parasuta pentru aterizari in zone unde suprafata nu permite planarea. Limitarea payload-ului. UAV Un RPV. managementul zborului si al senzorilor aflati la bord si aspectele referitoare la siguranta si legalitate sunt satisfacute. asigura protectie si permit lucrul chiar si in conditii de ploaie moderata. planificarea automata a traseului de zbor. carbon si kevlar). ARIPI ANEMOMETRU TERMOMETRU SONOMETRU DETECTOR GAZ SUPORT GIROSCOPIC CAMERA FOTO HD CAMERA FOTO INFRAROSU CAMERA FOTO INFRAROSU TERMAL CAMERA VIDEO HD CAMERA VIDEO INFRAROSU CAMERA VIDEO INFRAROSU TERMAL HEXACOPTER MODUL GPS ANEMOMETRU TERMOMETRU SONOMETRU DETECTOR GAZ CARENA BAROMETRU MAGNETOMETRU AUTOPILOT MODUL RADIO ANTENA EMISIE-RECEPTIE CARENA SUPERIOARA MODUL GPS PARASUTA SUPORT AUTONIVELANT DE SUSTINERE A CAMEREI CAMERA FOTO HD CAMERA FOTO INFRAROSU CAMERA FOTO INFRAROSU TERMAL CAMERA VIDEO HD CAMERA VIDEO INFRAROSU CAMERA VIDEO INFRAROSU TERMAL CARENA INFERIOARA BAROMETRU MAGNETOMETRU AMPENAJ MODUL DE NAVIGATIE ANTENA EMISIE-RECEPTIE MODUL RADIO . JOURNEY Este un aeromodel. Tot in timp real se transmit la sol si imaginile preluate la bordul navei. sau Unmanned Aerial Vehicle (Vehicul Aerian Fara Pilot). bazata pe un sistem de navigare via waypoints. operand in primul rand in baza autopilotului preprogramat. realizat dupa un design particular. sau cele prestabilite stocate in memorie. fie ele format video. fie foto.SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV CE ESTE O DRONA? SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV CE ESTE O DRONA? RPV. avand sistemele dedicate remote sensing-ului (senzori multispectrali de la foto si video HD la termali si IR).

in perioada anilor 1960-1970.5 milioane de gospodrii.000 de gospodarii nu erau racordate la reteaua de electricitate. in majoritate.SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV STATISTICI SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV RETEUA DE INALTA TENSIUNEA A ROMANIEI In martie 2010. aproximativ 100. Este de remarcat insa c starea tehnica reala a instalatilor se mentine la un nivel decent ca urmare a faptului ca se desfasoar un program riguros de mentenanta care adopta solutii tehnice de ultima generatie in privina echipamentelor utilizate pentru monitorizarea retelei si pentru identificarea zonelor problematice.284 localitati. in anul 2009 existau 97. . amplasate în 2.000 in ianuarie 2008 in România sunt 7. comparativ cu 89. CONSUMUL DE ENERGIE ELECTRICA Liniile si statiile care alcatuiesc sistemul naional de transport al energiei electrice au fost construite. la nivelul tehnologic al acelui deceniu.805 de gospodarii neelectrificate.

viziunea noastra este sa oferim alternativa pentru majoritatea tehnologiilor clasice. reabilitare si mentenanta. Avem capacitatea de a oferi produse similare celor precedente insa intr-un timp mai redus. asigurarea sigurantei in alimentarea cu energie electrica a consumatorilor. Conform Legii Energiei Electrice nr. in schimbul unei fractiuni din costurile acestora. VIZIUNEA NOASTRA Potrivit Strategiei Energetice a Romaniei. 13/2007. Tehnologia UAV poate oferi un pachet complet de produse in comparatie cu alte tehnologii. diversificarea bazei de resurse energetice primare. crearea si asigurarea functionrii pietelor concureniale de energie electrica. Nicio metoda nu poate asigura intreaga gama de precizii atat pentru suprafetele semnificative cat si pentru cele reduse. promovarea utilizarii surselor noi si regenerabile de energie. Variatea produselor asigura acoperirea necesarului in toate etapele. asigurarea sigurantei in funcionare a Sistemului electroenergetic national. atat pentru a ajunge la valoarea maxima de consumatori cat i pentru a facilita comertul cu electricitate intre Romania si statele vecine. Pentru perioada 2007-2020 se pune accentul în principal pe exploatarea resurselor eoliene. . Cu toate acestea. sistemul romanesc are nevoie de investitii de peste 2 miliarde de euro pâna in 2017 pentru a se conforma la directivele europene privind protectia mediului prin reducerea emisiilor de carbon si incurajarea consumului de energie electrica din surse regenerabile. Investitile sunt necesare în sectorul energiei electrice din România pentru modernizarea. de la proiectare la constructie. si imbunatirea retelelor de distribute. activitatile in domeniul energiei electrice si al energiei termice produse in cogenerare trebuie s realizeze urmatoarelor obiective de baz: asigurarea dezvoltrii durabile a economiei nationale.SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV ASPECTUL LEGAL SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV VIZIUNEA NOASTRA Sistemul naional de transport al energiei electrice este considerat de importanta strategica si ca atare o mare parte a activelor aflate in componena sa se afl in proprietatea publica a statului. cu posibilitate de actualizare rapida si printr-o tehnologie ce incorporeaza avantajele celorlalte metode.

restabili unul nou sau ateriza in functie de situatie. Datorita afisarii permanente a pozitiei GPS si a altitudinii. dronele nelasand urme sau emisii. dificile sau periculoase pentru personalul calificat. AUTONOMIE RIDICATA Gratie vitezei reduse de zbor si a posibilitatii de a plana. aceste zone pot fi localizate cu percizie. NONINTRUZIVA Masuratorile se fac printr-o maniera noninvaziva. Tehnicienii pot monitoriza de la sol imaginile inregistrate stabilind pe loc regiunile ce necesita studiu mai detaliat. STRATEGIE AXATA PE SIGURANTA SI EFICIENTA Suntem constienti ca nu exista posibilitatea eliminarii factorului uman din ecuatie. Dar de asemenea realizam ca serviciile UAV reprezinta o extindere a resurselor existente. se pot studia zone de interes ce acopera suprafete relativ mari. . Astfel daca sunt depistate r egiuni care necesita o inspectie mai detaliata. Odata incheiata aceasta etapa. Subliniem faptul ca cel mai important aspect este cel al reducerii la minim al implicarii personalului in etapele de teren. RAPIDITATE Masuratorile sunt efectuate intr-o perioada scurta de timp si cu o rezolutie temporala ridicata. SIGURANTA Protectia personalului prin efectuarea de masuratori de la o distanta sigura. in timpul sau dupa efectuarea masuratorilor. de orice natura. combinate cu un traseu de zbor programabil.SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV AVANTAJE SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV AVANTAJE ACCESIBILITATE Cu ajutorul UAV se poate patrunde in zone inaccesibile. se poate continua traseul initial. traseul initial poate fi suprascris cu o comanda prioritara. scazand dramatic timpul alocat anumitor operatii. PLAN DE ZBOR FLEXIBIL Autopilotul cu care este dotata drona permite actualizarea traseului in timp ce acesta este in desfasurare.

Harti tematice (panta. Actualizarea de harti si planuri. expozitia. Respectiv transmiterea in timp real a imaginilor de la bordul dronei catre statia permanenta de la sol. Modele 3D ale asezarilor urbane de dimensiuni reduse si a celor rurale. efectul vantului). Controale tehnice periodice. Planuri topografice. Inregistrarea de imagini pentru stabilirea starii de functionare si a integritatii echipamentelor. perioadele de inghet si dezghet. Inregistrari in diverse intervale spectrale. .SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV PRODUSE SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV PRODUSE Mozaicuri. First Person View. Imagini aeriene ortorectificate. Web mapping si solutii GIS.

SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV PRODUSE SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV PRODUSE .

SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV PRODUSE SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV PRODUSE .

care genereaza harti la cererea untilizatorului folosind parametrii precum: ordinea straturilor. AVANTAJE Mentinerea cu usurinta a actualitatii informatiilor Sunt de tip cross-platform. elemente specifice reliefului local. Bazate pe aspectul vizual al informatiilor Capacitatea de a stoca si livra cantitati mari de informatii. TEHNOLOGIA SUPORT Baze de date spatiale care permite prelucrarea elementelor cu caracter geografic. este usor de utilizat. import/export de date cu mare usurinta. poligoane sau puncte pot redirectiona utilizatorul catre informati suplimentare. format si proiectie. harti tematice. chiar si de catre personal cu un minim de pregatire. Managementul lor se realizeaza pe baza unui soft de intretinere a bazelor de date relationare ce lucreaza cu date geografice . DTM-uri. utilizatorii isi pot configura propiile harti. curbe de nivel. DATELE SUPORT Datele de tip raster sunt structuri matriceale bidiomensionale.SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV APLICATIE WEB-MAPPING SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV APLICATIE WEB-MAPPING Reprezinta procesul complex ce cuprinde etapele de proiectare si design. manipulare. permitand interogarea unor selectii. Aplicatiile de web mapping permit cartarea colaborativa. respectiv poate fi accesat cu ajutorul oricarui sistem de operare si browser. In acest format se pot stoca informatii referitoare la pozitia echipamentelor. alte retele ce traverseaza regiunea. Datele de tip atribut sunt datele textuale introduse in bazele de date. Prezinta un caracter interactiv si dinamic. implemantare. poligoane care prezinta avantajul ca pot stoca informatii textuale ca atribut. respectiv mentenanta se poate realiza atat din partea clientului. . cat si a International Partner Buro. Folosind filtre. cai de acces in zona. generare si livrare a hartilor in mediul web. linii. Datele de tip vectorial sunt reprezentari ale primitivelor geometrice: puncte. metode si proprietati. ale caror elemente sunt valori de culoare. Servere de servicii cartografice prin intermediul internetului. mozaicuri. reproiectari.DSM-uri. simbolistica. simbolistica si stilizari personalizate. extent. Acestea pot fi planuri topografice scanate. Aplicatiile suporta functii de hyperlinking catre alte informatii de pe internet. DEM-uri . Respectiv accesarea anumitor elemente din harta precum etichete. nefiind necesare instalarea nici unui software sau plata unei licente. planuri topografice vectorizate.

36. Cunostintele echipei de conducere dobandite in Romania si Germania alaturi de specialisti.ro Web site: www.36. isi desfasoara activitatea in domeniul Topografie Inginereasca – Scanare Laser 3D – Cartografie – Batimetrie – Cadastru – Geodezie – GIS – BIM – EBIM – Fotogrametrie UAV. capabila sa raspunda celor mai pretentioase cereri de calitate si intr-un timp de reactie si executie scurt.L. – Ing.R.DESPRE NOI DATE DE CONTACT INTERNATIONAL PARTNER BÜRO S. Aparatura detinuta. Marian Radoi Administrator Tel: + 4 – 0766.569.ipartner. companii multinationale si guverne.998. Dipl. soft-urile de specialitate. INTERNATIONAL PARTNER BÜRO S.569. Beneficiind de un colectiv cu pregatire de specialitate. dar si angajatii bine pregatiti profesional sunt garantia ca putem raspunde cu succes la orice problema topografica care se ridica oriunde in Europa si in lume. Punctualitatea si Precizia exceptionala sunt atuurile noastre cu care ne prezentam la fiecare lucrare. topografie inginereasca si fotogrametrie UAV pe teritoriul altor tari in conformitate cu cerintele beneficiarilor nostri.ro OFFICE: Pregatire profesionala + Punctualitate + Precizie = Calitate .11 Email: office@ipartner.766 Fax: + 4 – 021.R.663 Fax: +4 – 021.462.ipartner. ingineri geodezi cu experienta in domeniul masuratorilor terestre a condus la formarea unei echipe romanesti puternice.radoi@ipartner. firma a reusit sa capteze atentia companiilor nationale si multinationale cu pretentii ridicate.ro Drd.L.ro Web site: www. Pregatirea profesionala.11 Email: marian. desfasoara activitati complete la nivel national in Romania dar si activitati de scanare laser 3D. Tel:+ 4 – 0722.

SERVICII FOTOGRAMETRIE UAV RETELE ELECTRICE DE INALTA TENSIUNE OPTIUNEA DUMNEAVOASTRA NUMARUL IN SERVICII DE 1 FOTOGRAMETRIE UAV PREGATIRE PROFESIONALA + PUNCTUALITATE + PRECIZIE = CALITATE .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful