Autor : Spanu Dumitru Viorel , Romania

Camasa lui Christos The Shirt of Jesus Christ
Exista o poveste a scriitorului Douglas Lloyd intitulata Camasa lui Christos . Este vor a de un o!iter roman , "arcellus ,din vremea lui #isus , Domnul nostru , care a cistigat la $aruri Camasa lui Christos . Si a plecat apoi intr%o peregrinare spre a a!la adevarul .

Asta$i , eu va voi spune o alta poveste a Camasii lui Christos &

Camasa lui Christos este camasa pe care o im raca martirii .

Au im racat%o de a lungul timpului o multime de oameni cura'osi si altruisti si crestini devotati lui #isus (ristos si credinciosilor din natiile lor . #isus (ristos a !ost )rimul dintre "artiri . Camasa lui Christos a im racat%o domnitorul nein!ricat "ihai Vitea$ul , la Calugareni , cind a iesit in !runtea Romanilor vite'i in camasa al a si cu arda in mina , si cu credinta in i$ inda . A !ost un atlet al crestinatatii care a aparat credinta crestina la hotarul Europei . Domnitorul cel devotat tarii a im racat aceeasi Camasa a lui Christos si pe Cimpia *ur$ii , cind oamenii lui +asta l%au ucis , strapungindu%l cu sulita . Aceeasi Camasa a lui Christos , al a , impeca ila , a im racat%o si domnul ,ohn -it$gerald .ennedy ,un presedinte !oarte omenos , !oarte cura'os , un crestin devotat credintei in #isus (ristos , primul presedinte catolic al Americii , pe // 0oiem rie 1234 , la Dallas . Si Dece al , vitea$ul conducator al Daciei , a im racat Camasa lui Christos , re!u$ind umilinta de a deveni pri$onier al romanilor cei nein!ricati ai lui *raian , stramosii nostri . Si Vlad *epes a im racat camasa lui Christos , cind s%a dus singur intr%o noapte peste otomani si le%a dat !oc corturilor din ta ara in care acestia se adaposteau . A murit acest vitea$ conducator inchis intr%o celula a unui castel al no ililor gro!i .

Si Evariste 5alois , genialul matematician de /1 de ani , a im racat aceeasi camasa a martirilor , si si%a aparat intr%un duel onoarea , si a murit cu demnitate extraordinara . Si a lasat mostenire intregii lumi extraordinara lui *eorie a 5rupurilor care a in!luentat atit de mult stiinta secolului 66 . Care a !ost ultima lui gri'a inainte de duel 7 Crede cineva ca s%a smiorcait si a plins 7 El stia ca im raca Camasa de martir . Singura lui gri'a inainte de duel a !ost sa il roage pe cel mai un prieten sa ii pu lice si sa ai a gri'a sa !ie cunoscuta lumii monumentala lui opera matematica &

Si #ancu de (unedoara a im racat Camasa lui Christos . Domnitorul Ardealului si 8ngariei a iesit in camasa , in !runtea Romanilor , pe cimpiile Ser iei , sa apere crestinatatea . Ciuma contractata pe cimpia Ser iei l%a rapus citeva $ile mai tir$iu . La portile Europei crestine si ale intregii lumi crestine si din continentele descoperite ulterior , au stat si Domnitorii Romani care au im racat Camasa lui Christos , si au aparat li ertatea tarii si Europa crestina si Lumea Crestina si din cele doua Americi , ortodoxe , catolice si protestante .

Articolul nu este complet . Este minunat daca alti oameni vor contri ui la acest articol .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful