Management - Lectia 1

As putea si eu sa stau ca tine toata ziua si sa nu fac nimic? Sigur, de ce nu?!

Pentru a sta si a nu face nimic, trebuie sa stai foarte, foarte sus...

ajunse la a doua creanga. de ce nu gusti din balega mea? Contine multe elemente nutritive! Curcanul ciocani o bucata de balega si obtinu energie suficienta pentru a ajunge pe prima creanga a copacului.Lectia 2 Ei bine.Management . Dar nu am energia necesara! Mancatul de rahat te poate aduce in varf. In cele din urma. s-a cocotat cu mandrie in varful copacului. dar nu te va mentine acolo. dupa doua saptamani de mancat balega. Curand insa fu observat de un vanator. . A doua zi.. dupa ce mai manca ceva balega. care-l impusca! As dori mult sa pot ajunge in varful copacului..

ochii incepura sa priveasca crucis.Management . Dupa catva timp. plamanii si ochii pana cand. a vorbit si fundul. Creierul Spunea :. Astfel. “Eu trebuie sa fiu SEF. se supuse la vot si se aproba. toate celelalte parti faceau toata munca. picioarele sa tremure. . Asa ca fundul intra in greva.. Toate celelalte parti radeau la ideea ca fundul sa fie SEF.. Picioarele spuneau. inima si plamanii sa intre in panica si creierul sa devina nervos. toate partile hotarara ca fundul trebuia sa fie SEF. deoarece controlez toate reactiile si functiile corpului”. inchizandu-se si refuzand sa mai lucreze. deoarece noi facem toata treaba si castigam toti banii”. “Noi trebuie sa fim SEF. Mainile spuneau: “Noi ar trebui sa fim SEF. in timp ce SEFUL statea toata ziua si facea un rahat! Nu-ti trebuie creier pentru a fi SEForice fund poate fi. in cele din urma. In cele din urma.Lectia 3 Cand a fost conceput prima data corpul.Si tot asa mai departe cu inima. mainile sa stranga pumnii. toate partile voiau sa fie SEF. deoarece noi transportam creierul si-l ducem unde vrea sa mearga”.

veni o vaca si se balega. Nu oricine te baga in rahat iti este dusman. auzi cantecul pasarii si se apropie sa cerceteze.Lectia 4 O pasarica s-a ratacit si a fost prinsa de iarna. pasarea se dezgheta si reveni la viata. De la caldura balegii. Cand esti bagat in rahat. Nu oricine te scoate din rahat iti este prieten 3. descoperi pasarea sub gramada de balega. Era atat de fericita. Dupa sunete. e bine sa-ti tii gura! . trecand pe acolo. o scoase de acolo si o inghiti! 1. ca incepu sa cante de bucurie. 2. In timp ce zacea acolo. acoperind-o. O pisica.Management .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful