P. 1
Cum Sa-ti Faci Un Generator Psihotronic Folosind Doar o Bucata de Hartie

Cum Sa-ti Faci Un Generator Psihotronic Folosind Doar o Bucata de Hartie

|Views: 36|Likes:
Published by jhony52
psihologie
psihologie

More info:

Categories:Book Excerpts
Published by: jhony52 on Nov 28, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as TXT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/12/2014

pdf

text

original

Cum sa-ti faci un generator psihotronic folosind doar o bucata de hartie Se ia o bucata de hartie obisnuita,nu conteaza ce tip.

Pe partea de sus a ace steia, scrie urmatoarele, "ZUELABUM".Apoi scrie sub ceea ce vrei pentru un gener ator psihotronic. Daca doriti un generator de "bani" scrie-ti "Eu sunt acum un m ilionar".Se poate purta si in geanta,sau ca un talisman. Nu cred ca e necesar sa te aprinzi asa de rapid. Din ce am gasit pe internet (nu stiu daca e si neaparat corect din moment ce am vazut "traduceri" foarte di ferite) ar insemna: Acum atrag Prosperitate, Siguranta si Slava in viata pentru toate familiile, prietenii, umanitatea, natiunea si marele univers. http://old.n abble.com/Z-U-E-L-A-B-U-M-td20807087.html. Insa rezonantele acestei insiruiri nu le simt nici eu chiar asa de benefice si probabil de aceea ti s-a spus ca nu ar fi bine sa folosesti ceva ce nu intele gi. Chiar si asa, a cere bani intr-un fel sau altul nu reprezinta un scop spirit ual ci unul care tine de partea "cealalta". Din punctul meu de vedere (si al mai multora) numai prostii spirituali cer bani, averi, vile si pozitii sociale, dan d dovada ca nu inteleg si nu pot spiritualitatea. Sper sa nu te incadrezi in cat egoria aceasta si imi cer iertare daca te vei simti lezat.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->