You are on page 1of 7

Fără urmă de îndoială, linia de tuş conferă privirii un farmec special și te transformă întro tipă sexy.

Îl poți purta seara în combinație cu un ruj roșu, dar și în timpul zilei, dacă îți faci o linie mai subțire. Trucuri de aplicare După ce ți-ai idratat fața, ai aplicat fond de ten și ai fixat cu un strat fin de pudră, poți să aplici tușul de oc i. !rasarea eyeliner-ului se face, întotdeauna, de la mijlocul oc iului, prin mișcări scurte de așurare, spre interior, cu privirea în jos. "i #rijă să nu ai foarte mult produs pe pensulă. Încearcă să mer#i cu pensula de tuș din aproape în aproape, cu linii foarte scurte. "tunci c$nd ajun#i cu pensula spre interiorul oc iului, linia trasată trebuie să fie foarte subțire. Foarte important este să trasezi linia c$t mai aproape de rădăcina #enelor ca să nu se creeze #oluri vizibile între #ene și eyeliner. După ce ai trasat linia de tuș p$nă la coada oc iului, trebuie să te oprești și să-ți conturezi și celălalt oc i, tot p$nă la coadă. Ajutor de la creion %rmătorul pas este realizarea celor două codițe. &a un mic truc pentru începătoare, dacă vrei să obții cele două cozi simetrice, ai nevoie de un șervețel și un creion dermato#raf alb sau crem. Împăturește șervețelul în două și așează-l la coada oc iului, astfel înc$t linia #enele de jos să urce spre capătul spr$ncenei. 'ractic, unește #enele de jos cu spr$nceana cu ajutorul unei linii trasată cu un creion dermato#raf. "stfel, dacă liniile nu-ți ies simetrice le poți șter#e cu ușurință. După ce ai obținut rezultatul dorit poți trece la trasarea codițelor cu tuș. !rasarea cozii este pasul care sperie pe toată lumea. Dar dacă respecți linia trasată cu dermato#raful, cozile tale vor arăta perfect. De asemenea, dacă îți este teamă poți să păstrezi șervețelul care unește linia #enelor de jos cu spr$nceana. !rasează linia cu mișcări scurte, de la capătul oc iului spre arcadă. După ce ai terminat de trasat tușul, stai puțin cu oc ii înc iși pentru a-i permite acestuia să se usuce, fără a lăsa urme pe pleoape. %rmează mascara și fard de obraz, iar mac iajul tău este #ata. "notimpul cald este o sursa excelenta de inspiratie, si de ce sa nu ne inspire si in ceea ce priveste mac iajul. " mai ramas putin din vara, asa ca ai un motiv in plus sa te bucuri de cel mai minunat anotimp, adoptand un mac iaj viu, incantator, care pune in evidenta pielea bronzata( "tunci cand optezi sa realizezi un mac iaj colorat trebuie sa tii cont de ale#erea culorilor, doar nu vrei sa arati ca o sorcova( Daca ai tenul rece, evita culorile) oran#e, bur#undy,

ascensionand-o catre tample. care sa nu incarce prea tare tenul. *ata mai jos cum poti realiza un mac iaj plin de culoare. "plica-l prin miscari de intindere. Tips! "plica corector doar daca este nevoie. . roz fuc sia. traseaza o linie de tus. Tips! +un#este linia de tus depasind conturul natural al oc iului. "plica un fond de ten lejer. violet care ti se potrivesc mai bine. avand in vedere ca este vara. altfel vei incarca prea tare tenul. verde potrivite tenului cald. "le#e nuante ca albastru marin. Dupa ce ai aplicat pudra si ai terminat cu fundatia mac iajului.#alben. pas foarte important pentru ca acesta sa reziste. cu ajutorul unui buretel.

Tips! "plica fardul pe toata lun#imea pliului . . 'e centrul pleoapei vine randul fardului oran#e. Tips! "juta-te de o pensula plata care va dispersa fardul uniform.Dupa ce ai trasat linia de tus aplica un fard mov in coltul extern. "jutat-te de o pensula blender care va crea un aspect estompat.adancitura orbitei.odelul din ima#ine are un ten cald. .pentru a defini forma pleoapei. deci vom ale#e culori calde.

.*n coltul intern aplica un fard #alben care sa se armonizeze cu restul nuantelor si sa creeze acel loo/ colorat. Tips! 0vita fardul alb sidefat daca ai tenul cald pentru ca va fi un contrast prea mare si nu se va armoniza pielii tale. a lumina si a pune in evidenta forma oc iului. Tips! De aceasta data concentreaza-te cu fardul #alben doar in coltul intern si nu urca cu el pe arcada. 'e zona de sub spranceana aplica un fard auriu sidefat care are rolul de a inalta zona.

'e pleoapa inferioara aplica un fard albastru. *ata ca a venit si momentul mult asteptat al mascarei. . "plic-o prin miscari de zi#-za# de la baza la varf.ac iajul este compus din culori vii. Tips! *nsista pe #enele din colturile exterioare pentru a crea efectul optic de alun#ire a oc iului. . albastrul fiind o culoare aprinsa care va da ec ilibru combinatiei de culori si va completa loo/-ul. Tips! "plica in prealabil un creion / ol albastru pe interiorul pleoapei inferioare pentru ca albastrul sa fie mai intens.

1u uita de sprancene. . 0le au un rol foarte important in simetria trasaturilor si armonia mac iajului. Tips! "le#e un fard cu o nuanta similara cu nuanta firelor tale de par pentru un efect cat mai natural 'entru obraji ale#e un blus in nuante oran#e pentru a se armoniza cu restul nuantelor care compun mac iajul. Tips! "i #rija la cantitate( "vand in vedere ca mac iajul oc ilor este deja colorat. nu e cazul sa aplici mult fard de obraz pe pometi.

"plica un ruj in nuante care sa se armonizeze cu mac iajul oc ilor aplicandu-l cu ajutorul unei pensule de buze. . Tips! "plica un luciu de buze daca vrei mai mult volum si un loo/ #lossy de vara.