You are on page 1of 1

S-a inaugurat Clubul Pensionarilor Pensionarii rosioreni au pasit in noul club

Incepand de astazi , la Rosiorii de Vede functioneaza un club al pensionarilor de care se vor bucura o multime de persoane varstnice din municipiu.Institutia in care pensionarii rosioreni vor putea desfasura activitati culturale si recreative a fost amenajata de municipalitate intr-o cladire a Liceului Emil Racovita. La festivitate de inaugurare a Clubului pensionarilor au participat parlamentarii colegiului Rosiorii de Vede, autoritati locale si reprezentanti ai organizatiilor de pensionari.

Moment festiv astazi la Rosiorii de Vede unde s-a inaugurat Clubul Pensionarilor , infiintat prin hotarare de consiliu local la cererea seniorilor rosioreni care si-au dorit un loc unde sa-si poata petrece timpul desfasurand diverse activitati cultural, recreative si sportive specific varstei a treia.Clubul pensionarilor a fost amenajat intr-o cladire a Liceului Emil Racovita unde municipalitatea a montat o placa de marmura in memoria dascalilor care au predat in aceasta scoala . Sincron – Timotei Stuparu – senator PSD—00.00-00.39(Ma bucur ca ne intalnim…..Acesr gest ,acest fapt)(2002) Sincron – Calota Florica Ica- deputat PNL-00.01-00.40(Eu inca nu o sa vin sa joc….Si de reparatiile care trebuiau facute)(2912) Sincron – Cristian Duica – primar-00.00-00.31(In aceasta cladire prin eforturi….Mai frumos si mai bogat)(1819) Sincron-Mircea Ionescu-pr. Protoiereu-00.00-00.31(Este un loc de intalnire….. La multi ani)(1332)

Clubul Pensionarilor va functiona in colaborare cu Asociatia CAR Pensionari care a asigurat dotarile necesare activitatilor pe care le vor desfasura pensionarii in acest local. Sincron – Ioan Eana-pres.C.J.al pers.varstnice Teleorman-01.08-01.44(Sa aduc multumiri ….Daruiti de Czeu) Ca in orice casa noua , preotii au oficiat slujba de sfintire a placii commemorative si a localului in care pensionarii rosioreni vor petrece o parte din timpul lor . Sincron – slujba-00.01-00.11(Se binecuvanteaza aceasra placa…..Amin)(0209) Redactor- Roxana Dilva Imagine – Roxana Dilva