You are on page 1of 8

Predjite na pendrek! Usrali su motku.

Policija je proglasila dan žalosti. Žao im što nisu stigli sve demonstrante.

Na brisanom smo prostoru. Svaki čas neko obriše dupe nama.

Vekovima smo neimari. Drugi nam pale, a mi gradimo crkve i manastire.

Skromni smo mi ljudi. Dovoljan nam je jedan rat godišnje.

Ništa nisam video, dok sam gledao svoja posla.

Sve što mu je ušlo u glavu, izašlo je na dupe.

Nije kraj sveta! Dok vlada to ne proglasi.

Tamo bar ima hleba i vode. Komadali zemlju da bi sagradili vile. Zakon ponude i potražnje: tražio sam andjela a dobio djavola. Zakon je na njihovoj strani. Bolje je u zatvoru. Tip je biseksualac. Uzeli su oružije u svoje ruke. Jebo nam je i oca i majku.Teško će standard medju Srbe. Pred parama omekšaju i najtvrdji državni organi. . Nebeski je to narod.

Naš je vodja najvredniji. Kad smo se podelili. Završio privatizaciju: dušu prodao djavolu. Sadite drveće. Biće vešanja i u budućnosti. . meni je pripala muka. Knjigu u šake! Ili će lopata da radi. a organe bolnici. On samo u jednom danu napravi more gluposti.Rat je prošao mirno i dostojanstveno. Specijalci nisu tukli narod bez razloga. Bila je to pokazna vežba.

Odličan govornik! Toliko laži u tako malo reči. Podelili su nam koplja. Da ne pucaju u goloruk narod. Mnogo puta im je pokazala Boga. Samo tragovi krvi.Studenti veruju u policiju. Ratne pobede imaju gorak ukus. Informacije su lažne dok ne poverujete u njih. Vidi se po rukavicama. To nisu čista posla. Na našim zidovima nema grafita. Zato se ispiraju alkoholom. .

Ne brinite! Privatne jahte su u mirnim vodama. Krvavo brane stečene pozicije. Opet se mogu klati! Dobili su tranasfuziju. Srušili su gradonačelnika.. Redjao je uspehe: prevara. pronevera. dok je ne podmitite. Pocepaše usta za govornicama. Ponovo moramo u šumu! Kapitalisti su sve pokupovali.Obesili smo ga! Mi smo ljudi od reči i dela. . Pravda je spora. Bio je ruglo grada. Jedan konj mi je presekao put – reče magarac saobraćajcu. pljačka..

Političari su kao ona muška stvar: veliki kad ulaze. Nikad ne pravite budalu od sebe. Ubila bih za dobar metak ! – reče policajka. Drugi će to mnogo bolje učiniti. . samo kad vodja stane na nju. mali kad izlaze. Periferija je centar.Ne smejte se! Govna su do zuba.

. Pušenje ili kondom.. naručio je ubistvo. Čuvari su naši ljudi. Mi znamo da on ništa ne zna. Pada joj cena. on ne zna! Bio sam pred vratima pakla. Gradili su mir. Rat po rat.Put do istine vodi preko brda laži. izbor je vaš. Ali. Ne kupujte demokratiju. . Posle treće ture.