You are on page 1of 3

Descoperi dragostea nu atunci cand gasesti persoana perfecta, ci cand descoperi perfectiunea unei persoane imperfecte.

Prietenia poate dainui intre fiinte de sexe diferite, chiar ferita de orice grosolanie, totusi o femeie se uita pururi la un barbat ca la un barbat si, la randul sau, un barbat se uita la o femeie ca la o femeie. To be successful, you have to have your heart in your business, and your business in your heart. -Thomas Watson, Sr. Atunci când sufletul e pregătit, lucrurile sunt şi ele. Dacă ştii "să vrei", e imposibil să nu găseşti ceea ce cauţi! Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. ,,Atractia nu inseamna neaparat apropiere. Pentru ca o relatie sa functioneze, trebuie mai intai sa ne descoperim unul pe altul, sa invatam sa ne cunoastem in labirintul permisiunilor si al cunoasterilor, al indraznelilor si al retinerilor'' – Jacques Salome 'Dacă te afli aici ești minunat! ... Nu mai aștept după cei care nu sunt capabili să mă cunoască. ... Datorită lor am învățat că atunci când mi se face brânci, nu trebuie să cedez, astfel am ajuns sa merg mai departe si sunt unde sunt !,, Am uitat complet sa cucerim. Acum invadam, mergem si luam ce credem noi ca e al nostru si gata. Invadam suflete, nu le cucerim. A cuceri inseamna a face un pact, a cere voie. Noi confundam cuceririle in dragoste cu cele din razboi. Daca vrei sa fi bun la ceva, inveti. Daca vrei sa fi mare, vei lupta ca si cum este ultima ta zi din viata. Daca vrei sa castigi, vei intelege ca fiecare obstacol te va intari pentru a putea imbratisa succcesul. C.I. Founder GTM Unde stapaneste dragostea, nu exista dorinta de putere, iar unde predomina puterea, lipseste dragostea. Una o umbreste pe cealalta. Cred ca este esential sa gasim un echilibru intre putere si dragoste. Prefer PUTEREA pentru a putea ingriji dragostea! Prin punerea pe hartie a visurilor, telurilor si scopurilor tale, pui in miscare procesul prin care poti deveni persoana care vrei sa fii. Pune-ti viitorul pe maini bune – in ale tale. „Tot ceea ce oamenii îți vor spune că nu poți face, încearcă și vei vedea că poți.”, de Henry David Thoreau. Omul are nevoie de dragoste.Viata fara duiosie si fara dragoste nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor.

Cand este vorba de bani, toti/toate sunt de aceeasi religie.

Cand este timpul ca anumite lucruri sa se intample.. altii stiu sa se dezbrace!!! A fi apt de o pasiune si a nu o trăi. lungi sau scurte. Exista oricand pericolul de a ne pierde in vise gresite. arata. Aceasta este. crestin și ateu sa arate? Sim plu . Recunoaste ca. stau cu nasturii încheiaţi sau descheiaţi? .. Diferenta e ca unii stiu sa se comporte si imbrace bine. Ne-am transforma toti daca am avea curajul sa fim ceea ce suntem. dar integritatea. cu cat muncesti mai mult si esti mereu pregatit sa infrunti orice.Uman! Nu judeca . Nu vorbi. prezentul mai rau decat este si viitorul mai dificil decat va fi. iarta-i pe cei care te-au ranit si uita-i pe cei care te-au parasit.Indiferent câţi nasturi aveti la sacou.De fiecare dată când stati pe scaun trebuie să va desfaceti nasturii la sacou. Momentul in care le dobandesti este momentul cheie din viata ta! Oamenilor le este greu sa fie fericiti deoarece intotdeauna vad trecutul mai frumos decat a fost. demonstreaza. actioneaza. valorile morale si respectul se pot dobandi o singura data. asa cum primavara rasar viorelele. mai stai…. Câţi nasturi se încheie la costum? . de langa curea) 2. . cu atat mai mult norocul se apropie de tine.. bogat. munceste din greu si spera sa ai putin noroc. orasean. care ne-au emotionat frumos. căruia să-i spun "Tine" ! Apreciaza-i si respecta-i pe cei care te iubesc. EDUCATIA ne deosebeste! Mi-e dor de zile pline. viata. te face incomplet si limitat. de mine. dar e mult mai rau sa ne pierdem intr-o realitate fara vise. sarac. vino! Dacă nu. La sfarsitul zilei. Dacă îmi auzi şi înţelegi tăcerea.. ajuta-i pe cei care au nevoie de ajutorul tau. Când stau pe scaun. mi-e dor de NOI. cum poate un taran. Fericirea noastra cuprinde toate acele intalniri. Natura ne aseamana. Exista o decenta care trebuie pastrata in cuvinte ca si in tinuta. Nu promite.Fii intotdeuna pregatit pentru orice. Codul Bunelor Maniere 1. de fapt.Intelege / Invata / Daruieste ! Bogatia este creata de munca cu pasiune (zi cu zi). mi-e dor de un drog nociv. ultimul nasture nu se încheie niciodată ( ultimul nasture es te nasturele de jos. Nu spune. ele se intampla. Fiecare incearca sa se faca remarcat si cunoscut.

pentru a ascunde orice durere.viata este scurta! . Te va diferentia de restul lumii si vei cuceri pana si cele mai sofisticate femei. Zambeste .Singurul nivel comportamental la care sa joci este SUPRAPOLITICOS. Arunca-ma LUPILOR si ma voi intoarce Conducand haita! Zambetul este cel mai bun mod de a face față fiecarei probleme. pentru a zdrobi orice frica.