You are on page 1of 1

CHASER-V RANGE 28

chaser-v

De Chaser-V een helm welke uitblinkt vanwege zijn uitstekende pasvorm en comfort. De Chaser-V is voorzien van het SAI vizier (bredere opening, breder gezichtsveld) welke ook op de RX-7 GP, RX-7 RC, Quantum en Axces II zitten. Dit vizier is standaard voorzien van een Pinlock anti-condens vizier. De Chaser-V heeft uitstekende ventilatiemogelijkheden dankzij de toepassing van aerodynamisch geperfectioneerde luchtinlaten en een speciale achterspoiler. Deze spoiler creert 50% meer vacum van zijn voorganger, waardoor warme en vochtige lucht nog effectiever uit de helm worden afgevoerd.

TOEGEPASTE TECHNOLOGIE: UiTneeMbaar inTerieUr VenTiLaTie VOOrzijDe

Superstar Red

De Chaser V is voorzien van zowel uitneembare wangstukken als een uitneembaar interieur. Uiteraard zijn beide componenten eenvoudig uit de helm te halen en wasbaar. Daarnaast zijn er verschillende dikten verkrijgbaar van zowel de wangstukken als het interieur zodat voor een ieder de juiste pasvorm verkregen kan worden.

De verstelbare ventilatieopening aan de voorzijde zorgt voor de aanvoer van koele lucht en is eenvoudig te bedienen ook met handschoenen aan.