You are on page 1of 2

http://www.youtube.com/watch?v=4AVAHy_bejE 0314004440 Folosim cuvinte grele mpotriva celor care ne iubesc cu adevrat, pierdem prieteni i mportan i din mndrie.

Ne cerem scuze i sperm s fie de ajuns pentru a recupera ce a fos t. ns deseori este prea trziu. Trziu pentru tot. Trziu pentru cuvinte rostite n momente greite. Deuce Bigalow: European Gigolo film Vand Sony Ericsson W902 cu card de 8 Gb ,pachet full,stare foarte buna ,accept s i schimburi! Caut pe cineva sa ma ajute cu un proiect la PV (Pompe si Ventilatoare) an 4 (ene rgetica HE) Platesc

PT PROIECT PV: P11 ZAAS 0720406407 8616427072086709-cod unic cosmote pepsi vand Nokia N97mini de 8Gb impecabil Original!

Stai ore ntregi s- i studiezi smartphone-ul. S-l personalizezi. S-i pui ultimele gadget-uri. Dar ai putea s faci lucruri mai bune cu vrfurile degetelor dect s le plimbi ore ntreg i pe un ecran plat i rece. i faci un titlu de glorie din rezolvarea unui joc de logic. Din al nu tiu ctelea nive l la un joc de strategie. Dar cu ea eti nc la nivelul Beginner sau cel mult Intermediate. i-ai trecut n CV Eglez, German si Franceza fluent. Dar nu faci niciun efort s vorbeti pe limba ei.

Iar maina aia a ta. tii cu precizie unde e delcoul. C doar te-ai cznit o or s o faci s porneasc iarna trecut.

Dar nc bjbi dup zonele ei erogene i te miri c nu intr n vitez. E o femeie. Nu e ni print, nici cursa de 24 de ore de la Le Mans

Noi, brba ii, facem caz c femeile sunt nehotrte fr s ne dm seama c uneori noi nu le l corect s se decid.

Ne plngem c sunt complicate fr s realizm c nimic din ce merit fcut n via nu se f Nu e mai simplu s spunem c nu se poate nc nainte s ncercm cu adevrat? Nu e mai simplu s cutm vinovatul cu o lunet cnd l-am gsi foarte uor cu o oglind?

Nu e mai la ndemn s ieim cu cel mai bun prieten la o bere i s ne plngem c a plecat ergm dup ea i s o convingem s se ntoarc?

Ciudat dei berea e la distan de c iva kilometri, tocmai n Centrul Vechi iar ea nu apuc s fac dect maximum trei sute de metri pn la col , acolo unde st mereu haita aia de ci care se gudur, dar de care ea se sperie la col ul la unde a ateptat o jumtate de or s ri i s o salvezi! A salvat-o pn la urm un taxi Nu. Femeile nu sunt mai greu de n eles dect analiza matematic Dar ca s n elegi orice pe lumea asta trebuie mai nti s te intereseze. Cu adevrat.