P. 1
"But Only in Their Dreams Can Men Be Truly Happy"

"But Only in Their Dreams Can Men Be Truly Happy"

|Views: 0|Likes:
Published by am_stefan2586
Poesia ispirata dalle parole di un grande autore scritta da me nel 2004, in rumeno.
Credere ancora nell'amore? E cos'e' la vita?
Poesia ispirata dalle parole di un grande autore scritta da me nel 2004, in rumeno.
Credere ancora nell'amore? E cos'e' la vita?

More info:

Categories:Topics
Published by: am_stefan2586 on Dec 03, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/15/2014

pdf

text

original

“But only in their dreams can men be truly happy” 12/01/2004 Adepta convista a unei alegeri Care ar fi trebuit

sa-mi aduca numai liniste interna si fericire… ptr ca in vise, nimeni nu poate face nimic, numai ceea ce vrei tu se intampla… ma lovesc de intamplare! Poate doar o secunda de realitate In care se intampla inevitabilul De ce inevitabilul? Ptr ca descopar Scufundata in carti si fapte alle vietii reale Ca alegerea mea pote fi iresponsabila Si ca este dictata Dintotdeauna In toti tinerii ce m-au precedat De la Adam si Eva De criza de a alege Cum sa descopar sa fiu Ceea ce sunt Cum sa dau sens vietii (mele). Intr- o secunda …. Si nu mai stiu Daca asta e vis sau e realitate…. Viata mea s-a schimbat Nu stiu cine sunt Si caut totodata sa aflu Descopar privind in tre cut Ca fiecare gest si vorba si lamentare Si ras si suferinta Erau cele dintotdeauna Ale unui tanar Revoltat de viata… Ale unui tanar “universal” Fara experienta binelui sau raului Care nu are nimic Nici macar amintirile copilariei… Care sa-i stea la baza cautarii… Modului in care sa traiasca

cum spun tinerii de azi) Te face sa deschizi ochii… Chiar si ptr o secunda Ptr unii. poate fi fatal! Nu ma mai inteleg Si desi sunt aceeasi Nu mai sunt eu Am visat mereu Sa pot da sens Strigatului de durere Al cuiva Nu ma gandeam ca va fi a mea Si a tuturor.Ma descopar goala… Asa cum aruncata in lume. Dar atunci Sartre ar avea dreptata Sa vobeasca de Nauzee… Prezenta peste tot Si in tot Si atunci. la nastere Esti gol si ingrozit Viata o vreau Cum o vor toti Dar nu o inteleg Si mi se pare ca totul imi este refuzat Trebuie sa ajung la 40-50 de ani ca sa inteleg Din experiena Ce inseamna TOT. Ce aleg? Caut si nimic Nu ma inspaimant Dar vreau sa stiu! De ce aceasta secunda ? Si de ce acum ? In vise dragostea este perfecta Si asa a fost si-n visul meu de viata Se vede ca sexul te rupe de lumea aceea Si dragostea care se vrea implinita in realitate (pe bune. mi-e frica de responsabili tate de tot dar nu pot alege decat un singur lucru .

si e totul gol Si fara sens Nu mai vad nici culori nici nuante Nu mia simt gustul a nimic… Simt ca m-am oprit Intr-un punct vid Totul e gol Nu simt nimic Vreau sa am prieteni Si vreau sa am mereu Cu mine Valorile religiose Si pe Dumnezeu Asta e singurul meu Adevar Singurul lucru pe care-l stiu .sa-i fac fata. Cautarea a ceva nou… Dar mi se pare ca fiecare cuvant A fost rostit deja Ca muzica si-a cantat si ea semnificatul Ca nu mai exista nimic nou… Si totusi existenta mea Nu s-a construit inca Au mai zambit si altii In situatii asemanatoare… Dar acele zambete nu au schimbat viata mea Este inca de construit Si asta ar trebui sa-mi dea Speranta Caut. Ptr ca sunt vie Si vreau sa lupt Si vreau un DON QUIJOTTE Gasesc ca nu mai pot schimba Lumea… Dar dorinta persista In pofida a tot… Vreau sa fiu diferita “two roads diverged in a wood. and I. I took the one less travelled by And that has made all the difference” Albert Frost Vad in fiecaare poza.

. Respir egoism peste tot in jurul meu Nu imi convine. Dragostea a devenit O notiune empirica. Si cum nu mi se intampla numai mie Ci tuturor De la inceputul timpurilor Gasesc ca e ceva “uman” Poate nu tocmai “uman” ci mai degraba “omenesc” Nu ce tine de genul umna O fi ceva ce avem in gene ? Creierul nostru a fost configurat de a inceput? mi-e dificil sa cred stiu ca nimic nu este mai frumos decat sa aduci pe lume o creatura sti STIU ca nimic nu .Si de care sunt Convinsa. Dar asa fac mereu. Oare mai iubesc? Pe mine cu siguranta ma iubesc.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->