P. 1
Lampiran B - Borang Permohonan Pensyarah Kolej Matrikulasi

Lampiran B - Borang Permohonan Pensyarah Kolej Matrikulasi

Ratings:
(0)
|Views: 1|Likes:
Published by Nina Adzhar
permohonan penyarah
permohonan penyarah

More info:

Published by: Nina Adzhar on Dec 13, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/13/2013

pdf

text

original

LAMPIRAN B BORANG PKM PERMOHONAN JAWATAN PENSYARAH PPPS GRED DG44/DG48/DG52 KOLEJ MATRIKULASI, KEMENTERIAN PELAJARAN

MALAYSIA Borang ini hendaklah diisi dalam satu salinan dan dihantar melalui Ketua Jabatan/Pengetua/Guru Besar berkenaan bersama-sama dengan dokumen-dokumen berikut: 1 salinan Penyata Perkhidmatan yang telah disahkan. Lengkap dan kemas kini 1 salinan Laporan Prestasi Tahunan bagi 3 tahun terkini yang disahkan. Gambar Salinan-salinan Sijil/Diploma dan dokumen-dokumen berkaitan yang disahkan Berukuran 1 salinan Surat Pengisytiharan harta yang disahkan Pasport 1 salinan Laporan Tatatertib 1 salinan Slip Keputusan PTK bagi gred hakiki sekarang yang disahkan 1 Salinan Kad Pengenalan Lampiran D Lampiran E Pilihan Mata Pelajaran Pilihan Kolej Matrikulasi Pertama Kedua Ketiga

BAHAGIAN A: BUTIRAN PERIBADI PEMOHON 1. Nama (mengikut Kad Pengenalan):

2. No. Kad Pengenalan Lama : 3. Jantina : 6. Umur: 8. Bil. Anak (jika ada) : 10. Alamat Sekolah/Pejabat: 4. Tarikh Lahir: Thn Bln

Baru : 5. Tempat Lahir : 7. Taraf Perkahwinan : 9. Bil. Anak Bersekolah:

Poskod : Negeri : No. Telefon :

Bandar :

No. Telefon Bimbit :

7. 8. 11. Nama pasangan 12. PERINGKAT SEKOLAH 1. 4. Telefon Bimbit : BAHAGIAN B: BUTIRAN PERKHIDMATAN 1. Jenis Peperiksaan SPM/SPMV/Setaraf: Bil 1. 5. Jawatan Hakiki Sekarang : PPPS DG 2. 9. 10. Alamat Rumah : 13. Pekerjaan Pasangan : 14. Tarikh Naik Pangkat DG44 (KUP) / DG48 (KUP) : 3. 12. Mata Pelajaran Pangkat: Gred . 2. Tempat Bertugas : Poskod : Negeri : No.11. 6. Tarikh Sah Jawatan : BAHAGIAN C: PENCAPAIAN AKADEMIK A. Tarikh Lantikan (Skim PPPS) Gred DG3/DG41: 4. 3. Telefon : Bandar : No.

2. Jenis Peperiksaan STPM/Setaraf : Bil 1. 7. 3. 2. 2. 4. 6. 3. 5. 5. 8. . 3. Kelulusan Kelulusan Mata Pelajaran Jenis Sijil : Pengkhususan Institusi Tahun Pengkhususan Institusi Tahun BAHAGIAN D: PENGALAMAN MENGAJAR Nama Sekolah Tarikh Mula Akhir Mata Pelajaran diajar Tingkatan/Darjah Bil 1. 10. 4. 2. KELULUSAN IKHTISAS Bil 1. PERINGKAT UNIVERSITI KELULUSAN AKADEMIK Bil 1. 3. 2. 9. B.

Jenis Jawatan Pencapaian 3. 3. Kelab/Persatuan Bil 1. Bilangan Tahun Mengajar di Sekolah Menengah : ( 0 . 2.30 tahun) BAHAGIAN E: PENGLIBATAN DALAM BIDANG KOKURIKULUM 1. Jenis Jawatan Pencapaian 2. Jenis Jawatan Pencapaian . 2. 3. Unit Beruniform Bil 1. 3. Sukan/Permainan : Bil 1.A. 2.30 tahun) ( 0 . Bilangan Tahun Mengajar di Sekolah Rendah : B.

Sekiranya saya berjaya dipilih sebagai Pensyarah PPPS Gred DG44/DG48/DG52 saya akan patuh kepada arahan pertukaran yang ditetapkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia.BAHAGIAN F: KURSUS DALAM PERKHIDMATAN YANG TELAH DIIKUTI (LEBIH DARIPADA 3 BULAN) Bil 1. Pernahkah anda menolak tawaran jawatan ini? G5. Adakah anda pernah memohon jawatan pensyarah Kolej Matrikulasi pada masa-masa yang lepas? Tidak G4. Adakah anda telah memohon cuti belajar untuk ke universiti tempatan atau luar negeri pada tahun ini? G3. 2. Adakah anda pernah terlibat dengan penerbitan dan penulisan ilmiah? Saya mengaku bahawa segala keterangan yang diberikan di atas adalah benar. Tarikh: ___________________________ Tandatangan Pemohon . Adakah anda memohon bertukar ke tempat-tempat atau jawatanjawatan lain di Bahagian-Bahagian Kementerian Pelajaran dalam tahun ini? G2. 3. Nama Kursus Tarikh Mula Akhir Bidang Penganjur BAHAGIAN G: LAIN-LAIN Ya G1.

2. tidak lengkap dan tidak memenuhi syarat tidak akan dipertimbangkan. . 3. Sepanjang pengetahuan saya butir-butir permohonan adalah benar Permohonan ini *disokong/tidak disokong Ulasan Pengetua/Guru Besar/Ketua Jabatan ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ Tarikh : ________________________ Tandatangan Pengetua/ Guru Besar/Ketua Jabatan dan cop rasmi * Potong yang tidak berkenaan Catatan: Permohonan yang diterima selepas tarikh tutup.BAHAGIAN H: UNTUK DIISIKAN OLEH PENGETUA/GURU BESAR/KETUA JABATAN 1.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->