You are on page 1of 2

RAHSIA VIRUS HIV DAN PENYAKIT AIDS YANG DISEMBUNYIKAN OLEH SAINTIS BARAT

Sebenarnya virus HIV yang merupakan punca AIDS bukan berasal dari monyet seperti yang digembar-gemburkan oleh saintis barat. Virus HIV sebenarnya berpunca dari lubang buntut lelaki!!!!! Apabila seorang lelaki sihat melakukan seks songsang dengan lelaki lain, virus ini akan masuk ke dalam saluran kencing dan seterusnya masuk ke dalam badan dan aliran darah dan menyebabkan seseorang itu HIV positif. Jika seseorang lelaki sihat meliwat seorang perempuan, dia tidak akan terkena penyakit ini. INI ADALAH RAHSIA YANG DISEMBUNYIKAN DAN DI TUTUP RAPAT OLEH SAINTIS BARAT DAN KERAJAAN MEREKA DARI PENGETAHUAN UMUM.

Kerana mereka mahu menegakkan dan mengalakkan perbuatan homoseksual di kalangan umat manusia. Tetapi penyakit kelamin lain masih boleh berjangkit apabila melakukan hubungan seks normal di antara lelaki dan perempuan yang telah dijangkiti penyakit kelamin.

Keadaan yang boleh menyebabkan jangkitan HIV: 1) Seorang lelaki sihat meliwat lelaki sihat yang lain. 2) Seorang lelaki HIV + meliwat lelaki sihat. 3) Seorang lelaki sihat meliwat lelaki HIV +.

4) Seorang lelaki HIV + meliwat perempuan sihat 5) Seorang lelaki sihat meliwat perempuan HIV +.

AL MAHDI AL MUNTAZAAR