You are on page 1of 2

FORMULAR APLIKIMI PR BURS PR VITIN 2013-2014

Emri, Atsia dhe Mbiemri: __________________________________________________

Data e lindjs: _____________ Vendlindja: _________________

Gjinia: ___________

Nr i karts s identitetit ose numri amz:_______________________________________

Adresa e banimit: _________________________________________________________

Shteti n t cilin studioni: ___________________________________________________

Emri i Universiteti ku studioni: ______________________________________________

Drejtimi i studimeve: _______________________________________________________

Viti i studimit:_____________________________________________________________

Studimet e mparshme(Shkolla e Mesme, ose niveli i par): _______________________

FORMULAR APLIKIMI PR BURS PR VITIN 2013-2014

Nota mesatare e vitit t fundit:_______________________________________________

Nr i kontaktit: ____________________________________________________________

Adresa e e-mailit: _________________________________________________________

Dokumentat tjer t nevojshme:


Dokument zyrtar q vrteton regjistrimin tuaj n institucionin prkats studimor pr vitin

akademik 2013-2014.
Listn e notave t vitit t fundit.
Nj ese t shkurtr mbi gjendjen tuaj ekonomike dhe ndikimin e burss n studimet tuaja.

Afati i dorzimit t dokumentave sht deri me datn 15 shkurt 2014. Dokumentacioni i


krkuar dorzohet n zyrn e Alternativs Shqiptare n qendr t Tuzit do dit pune nga ora
12.00 deri n ora 14.00. Pr do informacion mund t na shkruani n faqen ton n facebook:
Alternativa Shqiptare ose n e-mail ash@t-com.me

Data __________

Nnshkrimi i Aplikantit ______________

FORMULAR APLIKIMI PR BURS PR VITIN 2013-2014