You are on page 1of 2

TEST 1.

Vasele de expansiune nchise au rolul: a) este dublura vasului de expansiune deschis atunci cnd acesta nu poate face fa ; b) preia variaia de volum a apei, datorit variaiilor de temperatur ; c) este vasul de rezerv n cazul n care se nchide apa. 2. Prescriptia tehnic PT C4/1-2 ! se aplic la : a) Recipiente ce lucreaz la o presiune maxim admisibil mai mic de 0,05 pa !0,5 bar) ; b) Recipiente ce lucreaz la o presiune maxim admisibil e"al cu 0,05 pa !0,5 bar) ; c) Recipiente ce lucreaz la o presiune maxim admisibil mai mare de 0,05 pa !0,5 bar). !. Prelun"irea cu # luni a scaden$ei la VTP% con&or' PT C4/1-2 ur'a unei a) ncercri de presiune hidraulic ; b) revizii exterioare ; c) inspecii interioare. !% se acord n

4. (ncercarea de presiune hidraulic se execut a) la temperatura de #00 "rade $elsius ; b) la temperatura de % &0 "rade $elsius ; c) astfel nct ridicare 'i coborrea presiunii s se fac continuu 'i fr 'ocuri. ). Veri&icarea tehnic a lucrrilor de reparare se execut a) de unitatea de reparare ; b) de societatea de asi"urri ; c) nu se execut. #. Prescrip$iile tehnice *SC*+ sunt : a) Re"lementri tehnice naionale ; b) (otr)ri de "uvern ; c) *orme interne a fiecarui a"ent economic. ,. Sti-uitoarele pot &i deser-ite de: a) +ersonal numit prin decizie de conducerea unitii deintoare ; b) +ersonal instruit de R,-./ 'i responsabilul de protecia muncii al deintorului ; c) +ersonal autorizat de /,$/R /*,+0$. conform +. R1%&001. .. *n ce "rup de clasi&icare se ncadrea/ 'acaralele cu co'and de la sol0 a) 2rupa 3 ; b) 2rupa $ ; c) 2rupa 0.

1. *n care ca/ din cele de 'ai 2os se inter/ice acordarea autori/a$iei de &unc$ionare0 a) 4ipse'te re"istrul de suprave"here al macaralei ; b) $artea macaralei sau documentaia de monta5 lipsesc sau sunt incomplete ; c) 4ipse'te placa indicatoare cu sarcina maxim. 1 . Cu ce sarcin se e&ectuea/ ncercarea static la autori/area de &unc$ionare a unei 'acarale0 a) ,arcina nominal mrit cu &5 6 ; b) ,arcina nominal mrit cu #0 6 ; c) ,arcina nominal.