You are on page 1of 12

Stupidworld

Date: 05 MISEC 3. GODINA 29 BROJ

Spring Season

5 kn / 1 $ / 0.80 / 0.65 FLY EXPRESS

U ovom broju:

Izvjetaj sa Sela

+ dar Fly Auto - prilog o automobilima

Croatia Boat Show


Foto Banal: Biblijski Vrt

Page 2

To Order Call: Mob.:099/6924960 or Fax: (021) 570-208

Stupidworld

Page 3

SADRzAJ

4- Rubrike 5- Izvjetaj sa Sela 6- Croatia Boat Show 8- Foto Banal: Biblijski Vrt 10-Osmosmijerka za Nonu u kojoj se nakraju nee prona rjeenje 11- Garfield

Page 4

To Order Call: Mob.:099/6924960 or Fax: (021) 570-208

Rubrike

Pa nema se ba ta za re puno o ovom misecu jedino se Vesni neto komino dogodilo. To emo ipak stavit pod Rubrike Eto da nebudu prazne! , :

MAKE KOJE SLIKAJU


Vesna se upisala na teaj slikarstva, I dobro jon ide! Jedna oblinja maka ju je skroz .... Razbizarilovisala? Prebanalnobizarila? . Err neznam kako da ovo kaen. Uglavnom. Zanemarimo treu reenicu od naslova! Dok je crtala ula je jedna od Maaka koje slikaju. Ono. apama bezveze zbrkaju I neto naslikaju. To je isto ka kad pasi sviraju klavir. Ona je ula ,a kako je neko kraj Vesne slika, maketina (makica) je repon skupila boju I iporkala Vesni gae. Vesna se nije ljutila.

Spomen kokoinjac na novom mistu.

uro the 2nd i Jozo the 2nd u Svinjcu.

Stupidworld

Page 5

U Svinjcu se mnogo toga promijenilo. Dola su dva nova praia: Jozo the 2nd i uro the 2nd. Po sastavu i vlasnitvu Svinjac se nije prominija. Svinje su male i zadovoljne svojim smjetajem van Europske Unije. Do Boia e narast i pre u napredni oblik. Jo nam ostaje jedno pitanje. Ima li ivota poslije Boia?

Nasljedno-parlamentalna Republika Kokoinjac dala je iskopati kanal u kojoj e se sveano posaditi biljka nepoznatog podrijetla i grae. Tu su rupu iskopali Vicko Bezi i Jaka Krstulovi, radnici kokoje kopake snage. Graani su pomogli takoer: jedui gliste i kopajui (traei gliste). Sva iskopana zemlja dala se premjestiti na Jug, tonije oko jo jedne uspjele biljke nedavno posaene: jabuke alla Kokoinjac. Zvjezdani Tra: Koka Bakovi je jedna od bojaljivijih kokoiju. Zakljueno je na sjednici kokoinjske kopake snage. Nije se pribliavala kopaima. Predzadnja je dola do njih. Zadnji je ipak vrhovni Pivac: Pivs Bakovi. Drutvo: 10 keri i 1 sin Koke Bakovi i 1 koko zamijenili su prolo stanovnitvo (svih osim Koke Bakovi). Time je zavrila raspodijela stanovnitva do ubudue. Bivi spomen kokoinjac premjeten je u hw i sada slui za nonju jaja. Kokoi su poele nest jaja u spomen kokoinjac jo kad je bio na mjestu ,a poto tetki to nije nimalo odgovaralo postojei spomen kokoinjac zamijenio je bivu kuu nonje jaja. Sada se na mjestu di je sta spomen kokoinjac ravna teren.

Page 6

To Order Call: Mob.:099/6924960 or Fax: (021) 570-208

Zagreb Auto Show ,jedna od glavnih sajamskoh aktivnosti ovog mjeseca u Hrvatskoj. GAST je isto tu negdi ,ali mi ba nismo ludi za njim i nakraju je ipak SASO proa tj. zavrija. Nama je uitak razgledavati jahte, brodske motore ,glisere ,katamarane ,vodene bicikle ,auta itd. Auta je bilo puno ,a o tome vie u priloga Fly Auto. Ulaznica je imala poprilinu cijenu: 70 kuna, ali su plaala i djeca. S tom ulaznicom pristup Croatia Property Show-u je bio omoguen. To su nekretnine i u to se ne petljamo. Ionako sve je to preskupo. Meni pogotovo neide uglavu da 1 m2 kota vie od 1000 kuna. U 1 m2 moe stavit nita ,a za ijadu kun mo kupit dosta toga! Vraamo se na jahte. One su skuplje od nekretnina, ali zato bar izgledaju luksuznije. Kod jahta bilo je predstavnika iz cilog svita: finska ,,nautika maka NAUTICAT ,slovenski - ELAN ... Nije to samo sajam jahti i svega ta plovi. Bilo je tu tandova Slobodne Dalmacije , Victorinoxa , Mati-Vukovi Automat strojeva ... Matii i Vukovii rade opake automat strojeve ,ako niste znali! CBS je traja 2 tjedna. Jedno 5 sati vam je dovoljno za malo proetat i pogledat show,a ako ete gledati cjene i malo bolje pogledat jahte ,tribat e van najmanje po dana. Najvei div na sajmu je bija dug ka pola trajekta (a ne ovika) Hektorovia ,a najvei na svijetu je vei od tog trajekta ak tri puta i u vlasnitvu je princa iz Saudijske Arabije.Cjene jahta kreu se od 300 000 pa nadalje. Ako vam se od tih velikih cijena diu sve dlake na cilom tilu onda moete razgledavati,a ako ba morate

Croatia Boat Show je ,uz

Stupidworld

Page 7

neto kupit evo vam neto ta kota samo malo kuna (za razliku od pustih jahti) ,a jo je i na prodaju.Slika toga se nalazi upravo desno od ovog teksta. Na sajam su doli ,njemu vijerni , Komiani iz diving centra i donili Diving Boat sa sobom. On je sa svojom opremom dosta skup , ni blizu jahtama ,ali izgleda vie ka stari brod iz prolog stoljea. Vrime na ovaj dan nije bilo ba najsjajnije. Ipak smo poli ,ali to je zato ta smo doli zadnji dan pa je ,,ii ili neii - to je pitanje nije bilo u pitanju. I se moralo. Mislim, nije ,ali smo to tili. Posada s kojom smo taj dan plovili bili su Mario, Jaka ,Mirko i na reporter kojen nikad ne biste znali ime da ga osobno ne poznajete il da neznate da samo on pie ovu novinu. Dosta smo pisali. Evo nekih slika:

Page 8

To Order Call: Mob.:099/6924960 or Fax: (021) 570-208

Stupidworld

Page 9

Page 10

To Order Call: Mob.:099/6924960 or Fax: (021) 570-208

N O N E L I P S A N

O M U E L O N I L O

M M M A M A O M U M

A M D A A C J A M A

D A D D I D M I D

D R D D D S D D N

A I A A A A I A I A

H O T H R H H J H

A J I C A P R U Z U

Pronaite ove rijei: Nomad, Uzurpacija, Draa ,Dah ,Dida, None , Prasica , Mama, Mario , Elipsa, Aluminij , Linoleum, ah.

Stupidworld

Page 11

Stupdworld

Stupidworld
Adrese ibenska 44 Iloka 4 Ul. Slobode 32 Dubrovaka 47 Mobitel: 0996924960 Fax i Telefon:021/570-208 E-mail: Fly.vicko@gmail.com