You are on page 1of 2

O.M. AVANHOV AA.

METATRON (Per: Sijah Sirius)


16 de desembre 2013
Estimats germans us saluda O.M AVANHOV, rebeu una calorosa abraada de part del Comandant dels Ancians i de tot el conjunt dels Melchizedek. Hem acomplert una setmana important pel que fa al descens de la Llum. Descens de la Llum en vosaltres, descens de la Llum en el Collectiu de l'Un, encarnat i present en aquests moments tan excitants a la Terra. Nombroses presncies han participat aquests dies, des dels meus companys passant per les Estrelles, els Arcngels i principalment per la presncia del CRIST i tamb de MARIA venint aquests dies a encendre i a sembrar la Nova Aliana que ara vibra en plena potncia. El CRIST s el Foc Etern, s el Foc que ve a consumir cada cop de forma ms calenta, cada cop de forma ms potent. El CRIST que ha arribat al vostre Cor i en aquest Sistema Solar, acomplint un cert calendari astronmic que veu la seva resoluci en aquests temps. Avui s un dia especial pel que fa a l'activaci dels Portals d'aquesta Terra. Com ha estat comunicat pels germans de la Intra-terra certs punts s'activen avui permetent l'entrada de les noves freqncies a nivell del Nucli Terrestre. La presncia del CRIST i les 12 noves freqncies o Claus Metatrniques han estat donades a certs de vosaltres ja fa unes setmanes, tamb la presncia del CRIST per alguns de vosaltres ja fa unes setmanes que s aqu ben a prop a cada instant. Per tant avui senyalem aquesta arribada de les 12 Claus installant-se a nivell de la Terra, a un nivell ms collectiu i aix ser ms perceptible en tot el conjunt de grups d'nimes que esteu treballant, b ms que treballant esteu celebrant, glorificant l'Obra de la Llum i la majestuositat de la Grcia. Avui vinc acompanyat de l'AA. METATRON que us oferir un moment vibral per acollir en vosaltres aquestes noves Claus si encara no s el cas, i si s el cas fer-les vibrar, fent-les de ms en ms presents i activant cada codi, cada vibraci. Aix doncs prenem uns instants per rebre la presncia de l'AA.METATRON...

...Ehieh Asher Ehieh...

Jo sc l'AA. METATRON. Fills de l'Un, Fills de LA FONT, acolliu les 12 Claus Metatrniques que avui vinc a fer vibrar en vosaltres, que vinc a fer vibrar al Nucli de la Terra. Aquestes 12 freqncies representen la totalitat de la informaci i codis que han de ser entregats per portar a terme l'establiment de la nova dimensi, per portar a terme l'Ascensi, sembrant i permeten els nous espais freqencials de vida.

Aix doncs ens disposem a fer vibrar les 12 Claus Metatrniques, acolliu en el centre del vostre Cor...

...Elevaci vibratria de les 12 Claus Metatrniques...

Aquest s el paquet freqencial de les 12 Noves Claus. No hi busqueu cap definici, simplement integreu la vibraci. Les portes son obertes a la Llum de LA FONT. El CRIST ve a finalitzar l'Obra al Blanc en parallel a l'arribada de les 12 Claus. Jo sc l'AA.METATRON, fidel portador de la Llum de LA FONT als mons de la Creaci. Fills de l'Un, aneu en Pau, la meva presncia vindr a encendre el vostre Foc, a fer vibrar les 12 Noves Claus. Acolliu doncs la Llum Blanca que us aporto.

...Ehieh Asher Ehieh...

Aix doncs i com us ho acaba de dir l'Arcngel que porta la Llum del Pare, de LA FONT, rebeu sense cap tipus de pregunta ni dubte la vibraci que arriba de manera intensa, venint a obrir cada Porta en vosaltres. Podem veure com el treball que esteu fent est generant una gran Llum, est facilitant la nostra arribada a tots els germans, aixecant els vels que separaven el nostre contacte. Aix i com sempre ltimament us diem moltes grcies per la vostra celebraci, per les vostres connexions cada cop ms intenses i estables amb la Veritat que Sou, amb la Veritat que Som, i amb l'enlla de la conscincia de la humanitat amb la conscincia Una que ve a ajuntar-se de nou, a fecundar aquesta meravellosa Terra, aquest planeta que recupera la seva sacralitat, mai l'ha perdut eh, per s que ha passat un temps sota els llaos de l'opressi. Aquests dies el Cel s'omple de la Llum Blanca, s'omple de Foc, aix que us acompanyem de ben aprop en aquest acolliment. Ens retrobem ben aviat, una forta abraada de Foc i una abraada del CRIST, el CRIST que s la Llum en vosaltres. Fins ben aviat!

Transms per Sijah Sirius del Collectiu de l'Un Blog: Cor de Foc