Fundatia Inocenti

ROMANIA, Fundatia umanitara pentru copii

RAPORT ASUPRA DESFASURARII CELEI DE-A SAPTEA EDITII A GALEI „MOS NICOLAE PENTRU COPII CU DIZABILITATI”
Cea de-a saptea editie a Galei "Mos Nicolae pentru copii cu dizabilitati” organizata de catre Fundatia Inocenti, a avut loc Joi, 12 Decembrie 2013. In prima parte a evenimentului, incepand cu ora 18:00, la Centrul Multicultural Sinagoga Bistrita, a avut loc un concert special sustinut de catre soprana Adelina Diaconu si tenorul Adrian Marginean de la teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galati, acompaniati la pian de prof. Cristian Lepadatu din Bistrita. Concertul a fost deschis printr-un miniconcert de Bach la doua viori, avandu-i ca interpreti pe eleva Ancuta Eliza Mic, profesorul acesteia dl Daniel Dimitriu, acompaniati la pian de acelasi domn prof Cristian Lepadatu.

1

In cea de a doua parte a sa, evenimentul a continuat cu traditionalul dineul de binefacere la Restaurantul Coroana de Aur din Bistrita, la care au participat 110 persoane. In acest an am avut si citiva invitati speciali: 4 copii speciali, beneficiari ai Programului Interventie Timpurie, impreuna cu parintii lor

si 3 tineri din Centrul pentru Protectia Copilului Bistrita.

In cadrul dineului ne-am bucurat de un minispectacol sustinut de 4 copii cu dizabilitati din Centrul pentru Protectia Copilului Bistrita

urmat de 2 colinde cantate de stafful Fundatiei Inocenti. 2

Copiii si tinerii invitati la dineu au dorit sa ne arate ca si ei stiu sa cante colinzi.

Intreg evenimentul a fost prezentat de doi tineri deosebiti: Evelin

si Bogdan

Tot in cadrul evenimentului au fost expuse lucrari fotografice realizate de copii si tineri in cadrul proiectului „Fotografie pentru sanatate” derulat in programul „Viata copilului” in Spitalul Judetean Bistrita Nasaud.

3

Pentru 2013, premiile „Inocenti” au fost decernate dupa cum urmeaza: - Premiul de excelenţă ”Prietenul Copiilor” S.C. Transilvania Broker de Asigurare - Premiul de excelenţă “Responsabilitate si implicare socială” S.C. Leoni Wiring Systems RO S.R.L. - Distinctia de excelenţă pentru implicare socială S.C. Comelf S.A.

Nici in acest an nu a lipsit licitatia si tombola, cu lucrari de arta, obiecte si vouchere donate de: Marcel Lupse, Marian Trutulescu, Mariana Moldovan, Miron Duca, Karina Wachter Ciurus, Michael Carroll, Mircea Mocanu, Stefan Pelmus, Mircea Moldovan, Paul Tirziu, Stil Events Cluj - Raluca Iliescu, cofetariile Cristina, Serele Bistrita, Salon Carliont, Floraria „Puf de papadie”, Sala sport Symphony, CSEI Lacrima, Baci Simona.

Multumim in mod deosebit sponsorilor: - SC Transilvania Broker de Asigurare - sponsor principal; - S.C. Leoni Wiring Systems RO S.R.L; - S.C. COMBIS S.A.; - dl. Peter Marsh; - RCB Electro ’97; - RAAL. Dupa plata cheltuielilor, banii ramasi in urma evenimentului, pentru a sustine serviciile pe care organizatia le ofera copiilor cu dizabilitati din judet, sunt de 22.500 lei. 4

Va multumim tuturor pentru generozitate si incredere si va asteptam sa ramaneti alaturi de noi in efortul de a schimba in bine vietile celor mai dezavantajati dintre membri comunitatii noastre.

Fundatia Inocenti va doreste Sarbatori fericite pe care sa le petreceti in liniste si pace alaturi de cei dragi!

Cu pretuire si respect, Marin MIC Director executiv Fundatia Inocenti Bistrita www.inocenti.ro

5

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful