Dieta 90 zile (din 4 în 4 zile

)
Micul dejun e la fel (fructe) Prima zi: PROTEINE Micul dejun fructe Prânz: Carne fiartă sau friptură 3 felii (200g), 1 felie pâine integrală, salată verde fără fără ulei. După masă se beau 250ml supă caldă doar lichid (interzis paste, găluște sau tăieței) în loc de carne se pot consuma 3 ouă fierte sau lapte sau iaurt sau brânză. CINA la fel ca prânzul. Dacă la prînz ați mâncat carne la fel mancați și la cină.

A 2-a zi: FIBRE Micul dejun: fructe PRÂNZ legume, verdețuri de orice fel (fasole, mazăre, linte, roșii, morcovi, fasole verde, cartofi, etc.) fierte sau crude cu adaus după gust (sare, piper, vegeta, bulion dar fără ulei) 1 felie de pâine integrală, salată verde. Cantitatea de legume – o farfurie adâncă. Cina: la fel ca și prânzul dar jumătate de cantitate. A3-a zi: Carbohidrați Micul dejun de fructe Prânz: Paste fainoase fierte (de preferat integrale) cu sos de roții sau ketchup sau un blat de pizza cu sos de roșii Cina: 2 felii mici de tort sau 2-3 colăcei dulci sau 3 porții de înghețată și obligatoriu o bucată de ciocolată amară (pentru evitarea alergiilor provocate de dietă).

A 4-a zi: Micul dejun fructe Prânz: amestec de fructe în cantități nelimitate Cina: la fel ca prânzul În timpul curei 1 dată ăpe lună după ziua cu fructe se tine 1 zi dietă doar cu apă 2 l. În timpul curei se admit ceai sau cafea dar fără zahar. După terminarea dietei se poate mânca normal doar micul dejun la fel fructe timp de 90 zile Dacă în această perioadă slabiți încă 3 kg înseamnă că e ok. Se poate relua dieta doar după 3 luni.