Probabil ca nu vei crede in asta, dar sfatul este minunat!

Citeste pana la capat, ai putea invata ceva!!!

Ofera oamenilor mai mult decat asteapta si fa-o cu voiosie.

Casatoreste-te cu un barbat/o femeie cu care-ti place sa vorbesti. Cu cat inaintezi in varsta, abilitatea lor de a comunica va deveni la fel de importanta ca oricare alta.

Nu crede tot ce auzi, consuma tot ce ai sau dormi cat vrei.

Cand spui “Te iubesc!”, spune-o serios! Cand spui “Imi pare rau”, priveste persoana in ochi. Logodeste-te cu cel putin sase luni inainte de a te casatori. Crede in dragoste la prima vedere Nu rade niciodata de visele altora. Oamenii care nu au vise, nu au prea multe.

Iubeste profund si cu pasiune. S-ar putea sa suferi, dar este singurul mod de a trai viata complet. In neintelegeri, lupta cinstit. Si nu acuza pe nimeni. Nu judeca oamenii dupa rudele lor.

Vorbeste lent, dar gandeste repede.

Cand cineva iti pune o intrebare si nu vrei sa raspunzi, zambeste si intreaba: “De ce vrei sa stii?”

Retine ca marile iubiri si realizarile uriase implica riscuri mari. Spune “Sanatate!” atunci cand auzi pe cineva stranutand. Cand pierzi, nu pierde si lectia.

Tine minte acesti trei R:

Respect fata de sine;

Respect fata de ceilalti;

Responsabilitate pentru faptele tale.

Nu lasa ca o mica disputa sa strice o mare prietenie. Cand realizezi ca ai facut o greseala, ia imediat masuri pentru a o corecta.

Zambeste atunci cand raspunzi la telefon. Cel care te suna va simti asta in vocea ta... Petrece ceva timp singur.

Si acum, partea distractiva! Acest totem Tantra ti-a fost trimis pentru a-ti purta noroc. A fost trimis in jurul lumii de 10 ori pana acum.Vei avea noroc la patru zile dupa trimiterea acestui totem Tantra.

Trimite acest mesaj tuturor celor care crezi ca au nevoie de noroc. Nu trimite bani, caci soarta nu are pret. Nu pastra acest mesaj.

Acest totem trebuie sa plece de la tine in 96 de ore.. Vei avea parte de o surpriza foaret placuta. Este adevarat, chiar daca nu esti superstitios.

Trimite acest mesaj la cel putin 5 persoane si viata ta se va imbunatati. 0-4 persoane: Viata ta se va imbunatati un pic. 5-9 persoane: Viata ta se va imbunatati pe placul tau. 9-14 persoane: Vei avea cel putin 5 surprize in urmatoarele 3 saptamani. Peste 15 : Viata ta se va imbunatati considerabil si tot ceea ce ai visat va incepe sa capete forma.