Atenția este conștientizarea momentului prezent. Este trăiesc aici și acum.

Prin atenție, vă sunt eliberați de a deveni încurcate în gânduri despre trecut, și vă sunt eliberați de griji cu privire la viitor. În aici și acum, totul este doar ... și există o mare pace în asta. Dar cum de a rămâne în contact cu acest moment, mai ales atunci când mintea ta ține fugi de tine place atât de des nu? Dacă mindfulness este o idee nouă pentru tine, atunci s-ar putea părea un pic descurajatoare pentru a încerca și să păstreze atenția fixată în momentul de față. Aceste tehnici mindfulness sunt o parte importantă a învăța cum să practice atenție .

Exercitiul 1: Un minut de Atenția
Acesta este un exercițiu de mindfulness ușor, și una care poate face oricand pe parcursul zilei. Iao clipă chiar acum pentru a încerca acest lucru. Verifica ceasul și notează timpul. Pentru următoarele 60 secunde sarcina dumneavoastră este de a concentra toata atentia asupra respiratiei. Este doar un minut, dar se poate parea o eternitate. Lasă ochii deschiși și respira normal. Fii gata pentru a prinde mintea ta de la rătăcire pe (deoarece va) și întoarce atenția dumneavoastră să vă respirația de fiecare dată când face acest lucru. Acest exercițiu de mindfulness este mult mai puternic decât majoritatea oamenilor dau credit pentru. Este nevoie de unii oameni mulți ani de practică înainte de a fi în măsură să finalizeze un singur minut de, atenție clare alertă. Țineți cont de faptul că acest exercițiu de mindfulness nu este un concurs sau o provocare personală. Nu puteți eșua la acest exercițiu, puteți experimenta numai. Folositi acest exercitiu de mai multe ori pe parcursul zilei pentru a restabili mintea ta în momentul de față și pentru a restabili mintea la claritate și pace. De-a lungul timpului, puteți extinde treptat durata acestui exercițiu în perioade mai lungi și mai mult. Acest exercițiu este de fapt fundamentul unei tehnici corecte meditație atenție. Puteți folosi, de asemenea, un clopot atenție să-și concentreze atenția pe, în loc de respirație. Dacă ați luptat cu meditații mantra sau tehnici de meditație respirație în trecut, apoi un clopot atenție înregistrare poate ajuta cu adevărat să-și concentreze atenția în momentul de față și pentru a atinge o stare de liniște mentală.

Exercitiul 2: observare constienta

Vă veți simți un sentiment de sporit "nowness" în timpul acestui exercițiu. de asemenea. În Atenția carte. Țineți-l în mâinile tale și permite atenția dumneavoastră să fie absorbite în totalitate de către obiect. . sau studia intelectual. prin practicarea atenție în acest fel. tu doar închide ochii și să se concentreze atenția asupra numărare încet la zece.Ridica un obiect care le-ați jurul minciuna. și modul în care diferite se simte să fie în acest moment. Ajahn Brahm descrie experiența sa proprie personală de observare conștientă . mai degrabă decât concentrându-se pe respiratia ta. permițându-vă să vedeți atât de mult mai adânc în ceea ce privea.. Observați modul în care mintea ta elibereaza rapid gânduri de trecut sau viitor. încep din nou la numărul unu! Pentru majoritatea oamenilor. Orice obiect de zi cu zi lumesc va face ... cu mai degrabă decât urechile ochii tăi.. "Mintea este ca un far megawatt. Încercați să-l . Observare constienta este o formă de meditație. " Poti practica. Destul de devine profundă și monotonia devine ceresc în energie spumante de atenție putere.. . merge ceva de genul asta .. Doar-l respecte pentru ceea ce este. Un fir de iarbă literalmente strălucește cu nuante cele mai frumoase și strălucitoare de verde fluorescent. E subtil. Beton obișnuit devine o capodoperă. și aceasta este o simplă variație de la exercitiul 1. În acest exercitiu. dar puternic. Respectați-l. o ceașcă de cafea sau un stilou. Exercițiul 3: numaratoarea de zece secunde Acest lucru este mai mult de un exercițiu în practica concentrație decât este în atenție.. de exemplu. observația conștientă. Bliss și Dincolo.. Multi oameni considera ca asculta atent este o tehnica de atenție mai puternic decât observarea vizuală.. veți începe cu adevărat să simtă ceea ce mindfulness este despre toate. Observare constienta poate da într-adevăr vă un sentiment de "a fi treaz". În cazul în care concentrarea voastră rătăcește de. Nu-l aprecia sau gândesc la asta.

. doi .. Pentru a experimenta cu adevărat profunde beneficiile de atenție .. Pur și simplu alegeți un tac care lucreaza pentru tine. mă gândesc. veți găsi.. În mod ideal. trei .. mindfulness este ceva care vă va învăța să se integreze în toate momentele din viata ta de zi cu zi.. am să vă încurajez să învețe să includă treptat atenție în tot ceea ce faci și în mod ideal. cum sunt consolidarea bine muschii mentale în procesul. luminat și pașnică a vieții. " "Unu ... Hopa.. a minții și vă va aduce înapoi în momentul de față. ori de câte ori veți auzi telefonul să sune."Unu . Aruncati o privire la aceste activități de mindfulness și lua un alt pas spre o experiență mai conștient.treziri scurte ca să spunem așa.... trei . Indicii mindfulness sunt o tehnica excelenta mindfulness. trei ... Poate că va fi de fiecare dată când mâinile ating. doi . va aduce imediat atenția în momentul de față și rămâne concentrat asupra respiratiei dumneavoastra. De exemplu.. Aceste exercitii usoare sunt o modalitate foarte bună de a vă ajuta să experimenta momente de atenție . acest lucru nu este atât de greu. este mai ușor să mediteze. nu . care sunt concepute pentru a vă fixați din inconștient de stat "pilot automat". .... Exerciții mindfulness: Luând-o la nivelul următor Aceste exerciții mindfulness sunt concepute pentru a dezvolta capacitatea de a rămâne în momentul de față și sunt o modalitate foarte bună de a îmbunătăți capacitatea de concentrare. Daca practici aceste exercitii... Acum m-am prins. nu trebuie sa cumpere lapte de azi sau au Ioan spus că o va face? Oh. după toate .. " "Unu . asta e un gând! Începe din nou. de asemenea. pentru a învăța cum să practice formale meditație atenție .... " Exercițiul 4: Metode de Atenția În acest exercitiu va concentrati atentia pe respiratie ori de câte ori apare un tac de mediu specifice.. Sunt foarte concentrat acum . Poate că veți alege pentru a deveni conștient de fiecare data cand te uiti in oglinda. Poate că va fi de fiecare dată când auzi o pasăre. patru . doi .. Oh..

nu trebuie să iasă și cumpără-ți un clopot special. Dacă acest lucru nu face destul de sens pentru tine încă. Concentrarea este importantă. Când clopotul este primul lovit. și în acest fel vă ajută să preia comanda de ceea ce se petrece în mintea ta. Este "prezență" de spirit. . vă sunt prezentate cu un sunet care este clar și destul de tare pentru a vă concentra atenția asupra. atunci. O înregistrare clopot atenție este tot ce ai nevoie.Diferența între concentrație și Atenția Este important să se înțeleagă că există o diferență între mindfulness și concentrare. mintea ta este in mod natural si fara efort instruiți pentru a deveni încă și tăcut. probabil. În acest fel. Instrumente pentru stăpânirea atenție meditație Clopote mindfulness sunt un instrument fantastic pentru dezvoltarea tehnica meditatiei atente. dar este încă de până la tine pentru a "arăta în sus" și să fie prezent în acest moment. dar alertă. Acum. mai degrabă decât concentrându-se pe respiratie sau pe o mantra meditație. Dar ca sunetul încet dispare. Atenția este o stare de conștientizare. Pur și simplu utilizați sunetul unui clopot atenție ca punct focal pentru meditație atenție. se concentreze pe sunet este înlocuită treptat cu accent pe tăcere. Ceea ce face clopotele mindfulness astfel un instrument eficient pentru meditație atenție este modul în care se estompeze la tăcere. Concentrarea este un instrument utilizat pentru a aduce mintea ta în centrul atenției și să închidă ușa pe palavrageala mentale. acest lucru informații cu privire la modul de a practica mindfulness va clarifica lucrurile. Aceasta vă ajută să-și concentreze atenția pe un lucru sau altul. Dar atenție este un alt pas dincolo de concentrare.

la 5 minute Artist: Christopher Lloyd Clarke Livrare: Imediat MP3 Download . Acest lucru de înaltă calitate mp3 descărcare include o versiune de 60 minute pentru practica formală meditație. care va ajuta cu adevărat pentru a goli mintea ta și vă va ghida într-o stare profundă de meditație. 60 minute Track 2-5 Atenția Minute.95 dolari Toate prețurile sunt în dolari australieni (ex TVA) Convertor valutar la îndemână . un separată "5 Minute Mindfulness" de înregistrare. care este perfect pentru acele momente când vrei doar pentru a șterge departe dezordinea mentală și mergem mai departe cu zi. de asemenea. Acesta dispune de un sunet de o meditație clopot.Meditație Main.Clopote mindfulness au fost folosite pentru meditatie pentru mii de ani. special selectate. și. Track 1 . și este unul dintre descărcări cele mai populare din toate timpurile.Worldwide Pret: 9. și pe bună dreptate acestea funcționează. Atenția Bell Volumul 1 "Relaxați-vă! Meditația este ușor! Să clopot mindfulness face munca pentru tine!" Atenția Bell Volumul 1 este un instrument puternic de meditație care a fost creat special pentru persoanele care doresc să practice meditația atenție.

doar lasa constiinta voastra fi consumat de sunetul clopotului. mintea ta se dă posibilitatea de a experimenta o stare foarte natural de liniste. Sunetul lor reconfortant. Nu este necesară o mantra. dar sunetul pur al unui castron cântând tibetan a fost lovit în mod repetat cu un ciocan de lemn moale. Acest clopot încurajează de fapt mintea ta pentru a deveni încă și tăcut. și ca clopotele se estompeze în tăcere. dar alertă. Încercați de 5 minute de atenție Apasă aici pentru a adăuga sau de a citi comentarii . Pur și simplu absorb atenția în sunet de clopot atenție. Acest lucru este de formare atenție la cele mai bune! Un mod relaxant de a practica meditatia mindfulness E ceva foarte frumos despre a fi capabil de a medita fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la concentrarea intens sau repetarea o mantra. meditativă va ajuta să vă ancora constienta în momentul de față. Aceasta este într-adevăr un mod foarte eficient de a medita. Acest sunet calmant este un minunat punct focal pentru meditație. nu sunt necesare tehnici speciale de respiratie.Pur. astfel încât să puteți trece peste zgomotul mental și de a lua legătura cu acea parte din tine care este deja liniștit și încă. Doar lasă-clopotele face munca pentru tine. simplu și puternic Această înregistrare conține nimic. Mintea ta va deveni mai clar și mai calm cu fiecare grevă Bell.

Henry are toate calitățile unui clopot atenție perfectă. La fel ca efectul de bătăi binaurale . Fiecare și fiecare clopot are propriul sunet unic. Cei doi armonici mai proeminente oscileze cu o frecvență delta redusă de 0. dar el are o dispoziție foarte calm și îi place să cânte într-o voce profundă. . El este facut din sapte metale diferite și a fost născut în Himalaya. clangy sau boomy și când l-ai lovi canta efort. Henry este vedeta Atenția Bell Volumul 1. moale.Un cuvânt sau două de la compozitor / producator Dacă există o am învățat în timp ce de înregistrare Atenția Bells Volumul 1. El nu e strident. aceste oscilații sunt profund relaxant și poate ajuta de fapt. Doar pentru distractie. și cineva care este mai mult decât un pic obsedat de calitate a sunetului. Unele clopote într-adevăr face să răsune atunci când sunt lovit. Unii oscilează prea repede sau în modele ciudate care distrag atenția. Ca un compozitor de muzică. Henry este aproape un picior mare și el cantareste 4 kg. care este profund relaxant. am decis săl "Henry" apel. ca aceasta. mi-am petrecut un alt două săptămâni experimente cu calendarul de clopotele și stăpânirea de sunet final. pentru a ghida activitatea undelor cerebrale intr-o stare de meditație profundă. După aceea. E un băiat mare. Este ușor să subestimeze cât de mult gândire și de efort merge într-o înregistrare "simplu".5 Hz și la o frecvență delta 4 Hertz. altele sunt prea boomy. este că clopotele de meditație nu sunt toți egali! Am eșantion zeci de diferite clopote și în cele din urmă epuizat propria mea colecție de peste 65 de clopote diferite și boluri de meditație înainte am găsit "o". Faceți cunoștință cu "Henry". ne clopot atenție perfectă. A fost o munca de iubire pe care o voi aminti mereu cu drag. dar el mi-a promis că nu va lăsa tot acest faima brusc du-te la capul lui. Unele sunt destul de nemuzicale. în timp ce altele oscila cu un ritm natural. în timp ce altele au armonici care amesteca frumos. (Puteți auzi aceste oscilații pulseaza departe în eșantion audio). mi-am petrecut o mare cantitate de timp sa experimenteze cu diferite microfoane și tehnici de înregistrare înainte de a captat sunetul pe care îl auzi în această înregistrare. un producător.

95 dolari Toate prețurile sunt în dolari australieni (ex TVA) Convertor valutar la îndemână . Prin minutul 30. Deci. el inele pentru aproximativ 40 de secunde.Ce anume se întâmplă în interiorul Atenția Bell Volumul 1? De fiecare dată când clopot este lovit. pur si simplu returnati atenția la sunetul de clopot . In primele 5 minute de această meditație. veți găsi că fiecare al doilea sunet de clopot 40 este separat cu 40 de secunde de tăcere. și mai mult și mai capabil de a realiza liniste mentala pe cont propriu. În acest fel. Track 1 . sunetul niciodată complet dispare. precum și volumul global a devenit un pic mai liniștită.ancoră de încredere la momentul prezent. permițându-vă să experiență treptat momente mai lungi și mai mult de tacere. Încet. ce este rolul dumneavoastră de a juca în toate astea? Doar stai liniștit și ascultă. Atenția Bell Volumul 1 trenuri vă pentru a deveni mai mult și mai confortabil cu sunet de tăcere. 60 minute Track 2-5 Atenția Minute.Meditație Main. la 5 minute Artist: Christopher Lloyd Clarke Livrare: Imediat MP3 Download . spatii linistite aproximativ 15 secunde s-au deschis între fiecare grevă Bell. dar sigur diferența între fiecare clopot-Strike este crescut. Dacă alegeți să-și continue medita pentru mai mult de 30 de minute. Prin minutul 15. iar volumul se reduce doar un pic mai mult. înainte de a se stinge la tăcere. aceste spații tăcute au crescut la 25 de secunde. clopotul este lovit din nou. Dacă mintea voastră rătăcește.Worldwide Pret: 9.

de asemenea. sau pentru ori de câte ori vrei doar să vă dau un time-out măsurată să se relaxeze. Mare pentru meditație formală. Suntem siguri că ai de gând să-i iubească! Timp online gratuit Acest lucru la îndemână cronometru meditație on-line vă permite să setați cu ușurință durata de meditație și.Timers Meditație gratuite Aceste temporizatoare gratuit meditație face un minunat adaos in practica meditației. meditația prin furnizarea de sunete minunate. Aceste ceasuri meditație temporizatoare și on-line a spori. Ei vor salva de la meditezi cu un ochi pe ceas. . limpede. de asemenea. sau de a recurge la utilizarea unui ceas cu alarmă. care încurajează o minte curată. vă oferă opțiunea de a reda muzica de relaxare meditație.

completarea perfectă pentru meditație profundă . Link-uri rapide Timer online cu muzica de meditatie Cronometre meditație zen . Fie că doriți să meditezi timp de 5 minute sau 60 de minute. care va potrivi nevoilor dumneavoastră.Gratuit Timers Meditația Zen Aceste minunate cronometre meditație zen sunt perfecte pentru meditație formală în tăcere.download-uri gratuite pentru meditație tăcută Descărcări de muzică meditație . esti sigur de a găsi cronometre aici. Acestea includ înregistrări de clopote pur și tibetană boluri cântând și pot fi descărcate gratuit sau jucat direct de pe computer.

ochii se calmeaza repede.6 pasi pentru a practica meditatia cu ajutorul lumanarii 1. incearca sa o readuci din nou in atentia ta. 6. Ca sa inchei meditatia. mai poti incerca si alte tipuri de meditatie . 5. Aprinde lumanarea si pozitioneaz-o la nivelul ochilor. Daca ti se intampla asta. la o distanta de 50 de centrimetri. Permite gandurilor de zi cu zi sa-ti invadeze mintea si misca-te usor. 2. intinde-ti muschii si deschide ochii. Daca urmaresti relaxarea profunda. Daca iti vin tot felul de ganduri prin minte. 3. inchide ochii si vizualizeaza flacara lumanarii cu ajutorul mintii. Asaza-te intr-o pozitie de meditatie in care sa te simti cat mai natural. Acest pas te va relaxa total. Stinge luminile din incaperea in care urmeaza sa meditezi si trage draperiile daca exista o sursa de lumina exterioara. Lasa flacara jucausa sa-ti ocupe mintea si relaxeaza-ti corpul. Este posibil ca ochii sa-ti lacrimeze putin. mai ales ca si lumanarea degaja caldura. Indreapta-ti privirea spre lumanare. Inspira si expira adanc. clipeste de cateva ori si intoarce-ti atentia asupra flacarii. cea mai recomandata pentru acest caz este cea cu picioarele incrucisate. Asigura-te ca in camera este o temperatura confortabila astfel incat sa nu iti fie prea cald. Este un lucru normal si de regula. Spre sfarsitul meditatiei. nu te chinui sa le indepartezi. lasa-le sa treaca pe langa tine si concentreaza-te pe flacara lumanarii. incearca sa revii incet inapoi la realitate. Cand imaginea dispare sau incepi sa te gandesti la altceva. 4.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful