6 elemente de feng shui care iti pot aduce prosperitatea in 2014

Printează Vizualizări: 1100

05/12/2013 - Sfatul Parintilor
2

La fiecare sfarsit de an oamenii sunt interesati sa afle cum ar putea castiga mai multi bani in anul care vine si cum ar putea ca prin feng shui (geomantia) sa devina mai prosperi. Cum ti-ai putea creste prosperitatea in 20 ! prin aran"amentele din casa# $ata cateva metode. 1. In primul rand nu plasa sistemul audio% acvariul sau un ceas de perete imens orientate spre sud pentru ca asa este aliniata planeta &upiter in 20 !. 'pecialistii in feng shui recomanda plasarea unui lucru stralucitor si curat pe aceasta directie.

P()L$C$*+*, 2. In al doilea rand aran"eaza acvariul pe directia sud vest sau nord. -aca cele doua nu-ti sunt la indemana atunci alege vestul.

3. In al treilea rand aran"eaza pantofarul in directia nord est sau sud est in casa. -aca era plasat inspre sud vest sau nord ar fi bine sa-l muti din nou in 20 ! pentru ca asta aceasta orientare este una benefica. +i gri"a la mirosurile neplacute ale pantofilor asa ca este nevoie sa schimbi pozitia.

4. In al patrulea rand, daca ai in casa bani cash sau obiecte de valoare% este o idee buna sa le aran"ezi spre sud vest pentru ca aceasta este directia .ortunei (/i )ai Cai 0ing).

5. In al cincilea rand, plasati si patul pe directia prosperitatii. -irectia corecta este sud vest sau vest.

6. In al saselea rand, indiferent de ce se intampla in timpul lui 20 !% pozitia financiara fi1a nu se modifica. Coltul prosperitatii este situat pe diagonala opusa usii de la intrare. +i putea aduce unele imbunatatiri pentru ati creste prosperitatea. +i putea avea plante verzi la intrare si cristale pentru a avea noroc in anul care vine. 2ead more3 http344sfatulparintilor.ro4familie-parinti4"ob-bani-cariera45-elemente-de-feng-shui-care-iti-pot-aduce-prosperitatea-in-20 !46i1zz2mh$7fCcp

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful