Progresivă script relaxarea musculară

Găsiți-vă un loc liniștit pentru a vă relaxa. Opriți telefonul și dim luminile. Acesta este timpul vostru ... un timp pentru relaxare completă și totală. Pentru aceasta relaxare, fie puteți sta jos. Doar asigurați-vă că sunt destul de cald, și că sunt confortabile. Să mâinile odihni vag în poala ta, sau de partea ta. Acum, închide ochii. Deveniți conștienți de respirație, și observați cum crește abdomen și se încadrează cu fiecare respirație ... Acum, ia o respiratie lung lent adânc pe nas, tot drumul până în stomac. Tineti-va respiratia pentru un moment, iar apoi expirati pe gura. Permiteți-vă respirația pentru a transporta departe toate stresul și tensiunea ca inundațiile aerul din plămâni. Respirati lent prin nas. Umple plămânii complet. Țineți-l pentru o clipă ... și eliberați respiratia pe gura. Goli plamanii complet cu dvs. out-respirația. Ia un al treilea Respiră adânc inch Țineți-l pentru o clipă, și apoi lăsați-l să meargă. Simțiți-vă ca organismul tau a suferit deja o schimbare. Tensiunea din corp a început să slăbi și se remit. Acum, lasa ritmul respirației reveni la normal ... și să se relaxeze .... În această relaxare va voi cere sa se incordeze muschii diferite în tot corpul. Vă rugăm să faceți acest lucru, fără a strecurat. Nu aveți nevoie pentru a vă exercita, chiar contractarea fiecare mușchi ferm, dar atent cum îl respirați inch Dacă vă simțiți inconfortabil, în orice moment, vă puteți relaxa pur și simplu si respira normal. Aduce de conștientizare la picioare și degetele de la picioare. Respirati adanc prin nas, si cum faci, buclat treptat degetele de la picioare în jos și tensionată muschii in talpa picioarelor tale. Țineți-vă respirația pentru câteva secunde și apoi eliberați mușchii în picioare în timp ce expirati. Simte tensiunea în picioare spele asa cum expirati. Observați cât de diferit picioarele tale se simt atunci când tensionat și atunci când acestea sunt relaxat. Respirati adanc din nou, încordat mușchii din tălpile picioarelor și mențineți această poziție timp de câteva secunde. Acum eliberați. Simțiți-vă relaxare mai mult și mai profund cu fiecare respiratie. Tot trupul tău devine mai greu, mai moale și mai relaxat ca fiecare moment trece. Acum, aduce de conștientizare la picioarele jos ... la muschii gambei. După cum vă trage aer în piept frumos adânc, punctul degetele de la picioare până la genunchi și strângeți acestor muschi. Țineți doar pentru o clipă, și apoi lăsați aceste muschii intra neputincios cum expirati.

Încă o dată, trage adânc aer în piept ... și strângeți muschii gambei. Țineți pentru câteva secunde, iar apoi eliberat totul. Simțiți-vă mușchii relaxați, și simțiți tensiunea de spălat departe cu dvs. out-respirația. Într-un moment te va incordati muschii in fata a coapselor. Dacă sunteți culcat, puteți face acest lucru prin încercarea de a indrepta picioarele. Te vei simti muschii trăgând în sus de kneecap. Dacă vă aflați, puteți tensionată acestor muschi prin apăsarea tocuri jos pe podea. Respirați adânc în, și tensionată muschii în coapse. Țineți doar pentru o clipă, și apoi eliberați totul. În timp ce faceți acest lucru, fluxul de sânge la mușchii dvs. crește, și este posibil să observați o senzație de furnicături cald. Bucurați-vă de acest sentiment de relaxare liniștitoare în coapse. Din nou, respirati profund și strângeți muschii coapsei. Țineți pentru un moment. Acum eliberați. Concentreaza-te pe permițându muschii merge moale și liber. Trage aer în piept frumos profundă și strângeți treptat, muschii din fese. Țineți această contracție pentru câteva secunde, apoi eliberați-vă respirația. Simte tensiunea lasand muschii. Le simt relaxare complet. Odată mai mult, respirati profund și strângeți muschii din fese. Țineți pentru un moment. Acum, eliberați-le. Sunteți ce în ce mai mult și mai profund relaxat. Respirati, și de această dată, strângeți treptat toți mușchii în picioare, de la picioare până la fese. Face acest lucru în orice mod se simte natural si confortabil pentru tine. Țineți-l ... și acum eliberați toate aceste muschi puternici mari. Bucurați-vă de senzația de eliberare ca voi deveni chiar mai profund relaxat. Acum, aduce de conștientizare de stomac. Trage aer în piept frumos profundă și apoi strângeți acestor muschi. Imaginați-vă sunt încercarea de a atinge butonul de burta pentru a coloanei vertebrale. Acum, eliberați-vă respirația și să se relaxeze muschii. Observați senzația de relief care vine de la a da drumul. Încă o dată, trage adânc aer în piept și apoi strângeți muschii stomacului. Țineți pentru câteva secunde ... și apoi lăsați să se relaxeze în timp ce expirati și eliberați toate tensiunile. Aduce de conștientizare la muschii din spate. Pe măsură ce respira încet în, arc spate ușor și strângeți acestor muschi .... Acum, eliberați-vă respirația și să se relaxeze muschii. Din nou, trage adânc aer în piept și apoi strângeți muschii spatelui. Țineți pentru câteva secunde ... și apoi să se relaxeze și eliberați. Acum, să acorde o atenție la muschii umerilor și mușchii în gât. După cum vă trage încet într-o respiratie frumos adânc, trage umerii în sus spre urechi și stoarce acestor muschi bine. Acum respira complet, și permite muschii contractate pentru a merge liber și moale.

Din nou, trage umerii în sus spre urechi și stoarce acestor muschi bine. Acum, simt tensiunea dispar ca să vă relaxați și expirați. Simt greutate in corpul vostru acum. Bucurați-vă de sentiment. Simțiți-vă ce în ce mai grele și mai grele. Simțiți-vă ce în ce mai mult și mai profund relaxat. Tu ești calm, sigur, la pace. Acum e timpul să dați drumul tuturor tensiune in brate si maini. Să începem cu bratele superioare. In timp ce inspirati, ridica încheieturile spre umeri și strângeți muschii din bratele tale superioare. Susțin că respirația și care contracție de doar o clipă ... și apoi coborâți ușor brațele și respira toate cale de ieșire. Poate simti o senzatie de cald, de arsură în mușchii atunci când le strângeți. Simțiți cât de relaxare este de a elibera că etanșeitatea și să respire departe toate tensiunile. Pe măsură ce se răsuci brațele superioare din nou, strânge mușchii în timp ce respira inch Respirați adânc. Acum, relaxați-vă brațele și expirați. Acum, aduce de conștientizare la antebrațele. In timp ce inspirati, ondularea mâinile spre interior ca și cum ai încerca să atingă interiorul coatele cu vârful degetelor. Acum, simt tensiunea dispar ca să vă relaxați și expirați. Din nou, să ia o respirație profundă în, și strângeți muschii în antebrațele. Țineți-l pentru o clipă, și apoi eliberați-le. Simte tensiunea de spălat departe. Acum, respirati in si strangeti bine pumnii. Când ați terminat de respirație în, țineți apăsat pentru câteva secunde, apoi eliberați. Observați orice sentimente de zumzet sau trepidant. Mâinile tale devin foarte moale și relaxat. Respirati adanc si strangeti pumnii din nou. Țineți pentru câteva secunde, apoi eliberați. Să degetele merge moale. Brațele și mâinile tale se simt grele și relaxat. Ia o pereche de frumos respirații lungi lent acum, și relaxează-te. Te simți alunecarea și mai adânc într-o stare de repaus complet. Acum strângeți muschii din fata ta prin stoarcere ochii taci și strângând buzele tale împreună. În timp ce faceți, respira în totalitate. Țineți-l ... acum expirați și relaxați-vă toate muschii fetei. Simțiți-vă înmuiere fata ta. Odată mai mult, respirati adanc in timp ce mesteca cu zgomot mușchii în ochii si buzele .... și eliberare.

Citiți-l cu calm și încet și veți găsi că nimeni în rază auditivă va începe rapid să se scufunde într-o stare foarte relaxat de spirit. Vă rugăm să luați câteva minute pentru a se odihni. Odihniți-vă pe mâini vag în poală.Acum. țineți-l pentru o clipă.. Luati un moment pentru a vă asigura că sunteți destul de cald. Găsiți-vă un loc linistit pentru a sta. Ia-o respirație lungă lent. simt mușchii în frunte și temple relaxa ta. Respirați adânc în.. Relaxați-vă. Script Relaxare pasivă Acest script gratuit relaxare pasivă a fost scris pentru a induce o stare de relaxare totală minte-corp. Sunteți acum complet relaxat de la sfaturi de degetele de la picioare în partea de sus a capului. Opriți telefonul și dim luminile. nu ezitați să adormi. lasa gura relaxați-vă și lăsați inundații respirație. aduce de conștientizare la muschii in falca. Acum. închide ochii. și apoi expirați lent. și că sunteți așezat confortabil. și apoi deschizi gura așa de larg ca tine poate.. și apoi expirați.. țineți-l.. Ia un al treilea Respiră adânc ia inch timp. Ascultați sunetul respirației dvs. Acum expirati si permite gura pentru a închide ușor. toate cale de ieșire. și apoi lăsați-l să meargă. Puteți simți deja te derivă într-o stare de relaxare profunda. senzație de căldură de relaxare fizică. Goli plamanii complet cu dvs. Vă va trezi sentimentul complet întinerit și relaxat. Doar bunul sau imagina un sentiment de relaxare început să se răspândească în jos de la partea de sus a scalpului . și bucurați-vă de minunat. Un moment de relaxare totala si linistea interioara. profund inch . întradevăr. outrespirația. Acesta este timpul vostru. Dacă aveți timp. . umple plămânii cu aer și apoi deschide gura larg. Continuati sa respirati încet și ușor pe măsură ce aduce de conștientizare la partea de sus a capului. Respirati lung lent. Din nou. Este un preludiu perfect pentru o meditație ghidată și durează aproximativ 7-9 minute pentru a citi cu voce tare. Acum. Doar permite orice tensiune de a se topi ca să vă relaxați treptat mai mult și mai profund cu fiecare respiratie. Simțiți-vă mușchii maxilarului se întinde și de strângere. profund inch . Țineți-l pentru o clipă.

respirați tot drumul în jos. Acesta funcționează drumul său adânc în muschii din umeri .. Acum. Acum. Gleznelor relaxa. Indrepta atentia catre spate de sus. Acum. liniștitor-le . iar gândurile par să devină mai ușoare. Liniștitor sentimente de debit relaxare de-a lungul genunchi.. Să luăm câteva minute pentru a relaxa corpul si mintea. Permiteți întregul corp inferior sa se relaxeze complet. de spatele coapselor tale . puternice musculare din ce în ce mai flexibile și mai relaxat.Permite mușchilor ochilor dumneavoastră pentru a elibera. Relaxați-vă mai mult și mai profund cu fiecare respiratie. Să obrajii și maxilarul înmoaie și dați drumul tuturor tensiune.. acest sentiment de relaxare devine mai profundă și mai cald. eliberarea lor.. fața anterioară a coapselor. Simțiți-o slăbirea fiecare mușchi și fiecare fibră. picioarele tale se relaxeze. adânc pe care îl respirați.. După desen într-o respirati adanc. Aceasta slabeste muschii in brate superioare . Vă sunt confortabile. permite respirația dumneavoastră să curgă înapoi prin . și în viței. Acum simt șoldurile relaxați-vă ca sentimentul pașnică începe să lucreze drum prin corpul tau mai mic. relaxant si linistitor . Așa cum functioneaza treptat în jos corpul tau. mintea se relaxeaza. Cu fiecare respiratie luati.. Vom începe cu o lentă timp breaths.. tot drumul la vârfurile degetelor. Simțiți-vă toate aceste grupuri mari. superioară a corpului a devenit liber. antebrațele .. Inspirați încet pe nas. si sa se simta abdomen și plămânii să se extindă cu aer. și permite orice tensiune rămas de la oriunde în corpul dumneavoastră să curgă prin sfaturi de degetele de la picioare. Acest sentiment de pace curge în jos de umeri și în brațele tale. în stomac. Sunteți alunecarea departe și mai departe într-o stare de vis de liniște și relaxare... Simțiți-vă că dvs. moale și relaxat. mâinile tale . simti fiecare mușchi din spate relaxați-vă și relaxați-vă. Pe masura ce corpul tau se relaxeaza. si sa se simta acest flux senzație de relaxare tot drumul în jos coloanei vertebrale. Relaxați-vă fesele .. liniștitor fiecare mușchi și relaxare fiecare organ.Each câteva. liniștit și relaxat. Senzație liniștită curge prin această zonă a corpului.. Simtiti cum aceasta zona a corpului tau se ridică ușor și se încadrează ca tu respiri.. aduce de conștientizare la piept și stomac. Puteți simți o eliberare la ultima molecula de tensiune. Scufunda în această senzație senină... lasa acest flux sentiment de pace în jos în gât. cu fiecare clipă care trece..

la vârfurile degetelor. Să acest flux sentiment de pace încet gat. Este destul de comun pentru oameni pentru a stoca o mulțime de tensiune in muschii maxilarului lor. haideți atenția să rătăcească la muschii din fata ta. Acum. lasa respirația reveni la un ritm normal când vom începe să scaneze pe intregul corp. și să elibereze tensiunea.. Nu vă grăbiți să respire inch Doar umple treptat plamani si abdomen cu aer. și cu ea. Incercati acest lucru acum. deoarece aluneca încet în jos la umerii tăi. Au început să te simți relaxare.intermediul gura.. doar simt sau imagina o senzație de relaxare și de relief se deplasează prin fiecare parte a corpului dumneavoastră. Simțiți-vă de relaxare în timp ce eliberați treptat respirația. Respira în. să mergem. Frumos și profund. Acum. Acum. Permite mușchilor maxilarului. și atunci când sunteți gata. pentru a aduna și să mergem. și doar repetă mental cuvântul "relaxa". lăsați-l să inundații în mod natural. Permite mușchilor ochilor dumneavoastră pentru a elibera. Doar drumul de fiecare respirație. Ele sunt relaxat si in pace. și să obraji și frunte relaxați-vă. S-ar putea dori să repete mental cuvântul "relaxa". Nu aveți nevoie să se concentreze intens pe această sarcină. prin încheieturile. Doar conectați mental cu această parte a corpului. Respirația ta va dizolva tensiuni la fel de ușor ca și apa caldă topește gheața. Simțiți-vă și imaginați-le să devină liber și moale. încă o dată. tot drumul de la umeri. și relaxați-vă-l. Dă-le o clipă de atenție. și atunci când acestea sunt pline. Simțiți-vă corpul se umple cu aer . Simțiți-l calma gât și dizolva orice tensiune. Așa cum am spus de fiecare parte a corpului. elibera orice tensiune sau stres este posibil să fi fost pe exploatație la. Să acorde o atenție pentru a maxilarului pentru un moment. Să tragem în a treia și ultima suflare. ca-i lasa sa se înmoaie. Există un număr de mușchi foarte puternici în acea zonă. eliberați ca respiratia complet. în căutarea de zone de tensiune pentru a elibera. trage încet într-o respirație profundă. vă invit pentru a aduce constiinta voastra pentru a se relaxa și-l la fel de profund ca tine poate. aduce de conștientizare la bratele. eliberați respirația. Să umerii mergem. Respira tot drumul până ce plămânii sunt goale. în timp ce expirati. . deci haideți să începem acolo.

. Genunchi. se întărește. Imaginați-vă toate aceste muschi puternici de sprijin încep să se relaxeze și relaxați-vă. Sute de milioane de oameni de zi cu zi la fel ca tine utilizați meditație pentru a experimenta îmbunătățită claritate mentală și pentru a îmbunătăți calitatea generală a vieții. De asemenea. clar și relaxat. picioare. Explora acest site și încercați meditație pentru tine. vă va uimi.Acum se concentreze pe muschii din spate . Gândiți-vă de meditație ca "având mintea ta la sala de sport". și veți învăța cum să se concentreze. . mintea ta este un muschi care nu te-ai antrenat cu adevărat. în special pe termen lung. Prin meditație veți învăța repede pentru a obține liniște mentală. Puteți simți alunecarea încet într-o stare de relaxare profunda. Muzica meditaton de pe acest site este mult mai mult decât muzică de relaxare. Primul pas spre îmbunătățirea claritate mentala Există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a obține claritate mentala.. dar prima recomandare voi face este să învățați cum să mediteze . dar. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Lasă-le pe toate relaxeze. Acum. Acesta a fost compus cu anumite principii muzicale care încurajează mintea pentru a deveni încă. de asemenea. de asemenea. se relaxeze. Dacă nu ați meditat înainte. să încercați să ascultați niște muzică care a fost creat special pentru meditație . Ai fost alimentandu-l informații toata viata ta. am recomandăm. In timp ce inspirati si de simt stomacul ridica si cad ușor. ca un animal de companie casă neinstruit. Doar lasă aceste muschii se relaxeaza si lasa go.. Vă puteți gândi la o metodă mai bună pentru a îmbunătăți claritatea mentala de a lua comanda a vă propria minte în acest fel? Practica de meditație curata nu numai departe de toate gândire repetitive care circula în mintea ta. capacitatea de a rămâne concentrat și clar în viața de zi cu zi normală. toate aceste muschii din jurul coloanei vertebrale. meditație timbre dintr cel mai mare dușman de o minte limpede . Să stomacul înmoaie și relaxați-vă cu fiecare respiratie. Dacă nu ești atent. trimite o notă mentală la această zona a corpului tau . Pe măsură ce respira și în afară. gambe.. În multe privințe. Vă garantez că meditația este mai ușor decât ați putea crede. Dacă sunteți nou la meditație. aceasta a devenit indisciplinați și nedisciplinat.. atunci meditația ar putea fi un pic necunoscut pentru tine. Simt că eliberarea tensiunii ca fiecare moment trece. Poate te gandesti de meditație ca pe ceva care este rezervat pentru Misticii orientali sau călugări tibetani.Now aduce de conștientizare la piept si toti muschii care inconjoara cutia toracica dumneavoastră. se va face o mizerie reală a lucrurilor! Începeți prin a învăța cum să mediteze . stres.. și că rezultatele pe care le va experimenta. concentrati-va la coapse.

. schimbarea are loc la interior . bine echilibrata. Nimeni altcineva nu o poate face pentru tine. schimbări pozitive. extrem de benefic. Evitați să luați medicamente. Când revendica claritatea ta de spirit. dar nimic care imbunatateste starea generala de sanatate si elimina stresul va fi.. 6. Limitati consumul de alcool. 4. se poate vedea clar. 5. La tine . 3. Dar totul depinde de tine.. în scopul de a experimenta această reînnoire. Măsuri suplimentare pentru a atinge sporită claritate mentala Meditația este instrumentul cel mai puternic pentru îmbunătățirea claritate mentala. 7. în scopul de a experimenta dramatice. și de ședere clare. veți găsi. mai . Nu trebuie să-și schimbe ocupația sau de al muta viața ta. și nu există nici o scurtătură pentru a îmbunătăți claritatea mentala. Petrece ceva timp în natură. E ca si cum de a curăța parbrizul mașinii pentru prima dată. Chiar dacă sunteți doar posibilitatea de a pune în aplicare câteva dintre aceste sugestii pentru îmbunătățirea claritate mentala. de asemenea. Exercițiu regulat. recomandăm să exploreze aceste articole pe mindfulness . puteți vedea unde te duci. te simti mai fericit. Asigurați-vă că dormi suficient in fiecare noapte. Și știi ce? Nu trebuie neapărat să schimbe ceea ce faci în viața ta. Când înveți să meditezi. 2. în care veți găsi câteva sfaturi foarte puternic pentru îmbunătățirea capacității dumneavoastră de a deveni clar. și viața devine mai mult de o croazieră de plăcere decât o unitate de ceață. Dintr-o dată. eu garantez ca nu va avea doar schimbări dramatice în claritatea mentala. departe de calamitate din oraș viu.Am de asemenea. voi elibera toate facultățile mentale pe care le-au dezvoltat în timpul vieții într-un mod cu totul nou. Evitați situațiile stresante ori de câte ori practice.. decât dacă acestea sunt esențiale pentru sănătatea ta fizică și / sau psihică. vei lua în continuare măsuri foarte pozitiv înainte. de asemenea. Cu toate acestea. Mananca o dieta sanatoasa. Aici sunt 7 sugestii mai multe care te vor ajuta: 1. dacă sunteți gata să investească un pic de timp și efort în practica de zi cu zi de meditatie. în mintea ta în sine.

Iată doar un exemplu: "Sunt atât de fericit și recunoscător pentru meu casă nou minunat!" Puteți începe. Există toate șansele ca în viitorul apropiat va deveni un alt unul dintre milioanele de oameni din întreaga lume care se întreabă "cum am trăi vreodată fără meditație?" Noțiuni de bază Cel mai simplu mod de a începe să scrie afirmații este de a scrie o serie de "Eu sunt" declarații care descriu ceea ce doriți să aveți sau experiență." "Eu am . de asemenea. la pozitiv .tineri." "Îmi place .. afirmatiile dvs. mai degrabă decât doresc sau au nevoie. mai liber. Scrie afirmatiile tale.. și să scrie afirmatiile tale ca o expresie a "recunoscător avea". tu ar trebui să urmărească să afirme sentimentul de deja avea ceea ce iti doresti. cum ar fi: "Eu știu . cu cuvinte. Dacă începeți orice afirmații cu fraze de genul "eu vreau" sau "am nevoie". și mai relaxat decât aveți într-o perioadă lungă de timp.. "Sunt fericit" "Eu sunt bogat" Destul de simplu nu-i așa? Observați că nu am folosit expresia "vreau".. În schimb." . Închideți ochii și imaginați-vă că se confruntă deja cu lucrurile minunate pe care le doresc. atunci ceea ce se afirma la tine este sentimentul de a dori și / sau au nevoie... affirmitive.. Sau orice altă declarație pozitivă. în oricare dintre aceste afirmații.. Exista un motiv important pentru aceasta.

am eliminat cuvântul "dependent" și la înlocuit cu cuvântul "liber". mai degrabă decât scris "Eu nu sunt dependent de tigari". cum ar fi.Scrie afirmatiile tale. vă spun că sunteți în continuare până la două luni departe de atingerea obiectivului tau! După o lună de folosirea acestei afirmații... Scrie ca și cum ai se confruntă cu ceea ce doriti chiar acum. "în următoarele două luni . o alegere mult mai pozitiv ar fi "Eu sunt bogat și prosper".. Iată un alt exemplu: Mai degrabă decât scris "am ieși din datorii acum". Observați diferența? Dacă vă simțiți sigur despre cum să scrie afirmații în pozitiv. De ce? Pentru că de fiecare dată când utilizați această afirmație. astfel încât să se concentreze pe ceea ce vrei." vă rugăm să ia pauză și cred că despre un mod mai pozitiv de a te exprima. vă va fi mai spune "în termen de două luni de zile . și apoi descrie-te în lumină pozitivă. "Sunt complet liber de tigari". atunci imaginați-vă că s-au realizat deja tot ce este pe care doriți să realizeze.". o alegere mai buna ar fi ceva de genul. scrie-le la timpul prezent.. Nu folosi cuvinte. Dacă vă aflați incepand o afirmație cu cuvintele "Eu nu sunt . În al doilea exemplu. pentru a crea o experiență interioară de a avea ceea ce iti doresti chiar acum... "Sunt vindecare" "Sunt un artist minunat și talentat" . mai degrabă decât ceea ce încearcă să evite sau să elimine din viața ta." Folosiți afirmatiile dvs. De exemplu. Scrie afirmatiile tale in ACUM Când scrie afirmatiile tale.

. sunteți scris afirmații pentru propria ta persoana .Observați că aceste două exemple de afirmații nu fac nici o referire la date sau ore? Acestea sunt afirmatii simple. . de succes. fi doar tu! Scrie afirmatiile tale cu pasiune și sentimentul! Gândiți-vă cât de bine vă veți simți atunci când vă atinge obiectivele. și cât de bine se simte să știți că schimbările pozitive au loc. dacă ați scris doar. "Sunt atât de încântat pentru a se bucura de toate aceste bogății în cele din urmă". "am confruntă cu mare succes în afacerea mea". Nu scriu afirmații pentru beneficiul altcuiva. puternice de a avea deja. s-ar putea dori să adăugați. "mă simt atât de recunoscător pentru tot inspirația care vine la mine". Fii tu însuți! Folositi cuvinte și fraze care sunt tipice de felul tău de a gândi și vorbi. De exemplu. s-ar putea dori să-l urmeze cu ceva de genul. Dacă ați scris.. deci fi tu însuți! Puteți fi la fel de prost sau la fel de grave sau la fel de simplu sau la fel de colorat ca va place . Adauga afirmații care descriu aceste sentimente pozitive. "Eu sunt un geniu creativ și am descoperit mereu idei uimitoare noi"...

. .Dacă vrei să știi cum să scrie afirmații care sunt cu adevărat eficiente. astfel că sunteți mai în măsură să atingeți în sentimentul de ceea ce doriți să afirme. păstrați acest acest lucru în partea din față a mintea ta. Asculta muzica in timp ce recita afirmatiile tale poate fi de mare beneficiu. Afirmatiile tale vor avea de fapt mai multă putere dacă le experimenta pe atât o gândire și un nivel de sentiment. Incearca asculta niste muzica de inspiratie sau o muzica relaxanta . Muzica ajută să se angajeze emotiile. Când ați descrie sentimentele tale cu privire la afirmatiile tale. te conecta cu ei mai profund.. orice vă ajută să vă obține "în zona".

este întotdeauna o idee bună de a avea un plan de acțiune. nu trebuie să creați afirmații care descriu toate detaliile despre modul în care se va atinge obiectivele. Ea poate sau nu poate veni prin intermediul planului de ai avut în minte! Afirma succesele actuale. veți consolida sentimentele pozitive despre cine esti azi. Tot ce trebuie să faceți este să vă puneți în starea de spirit de a avea deja ceea ce vrei. precum! Afirmatiile tale nu au toate să fie despre lucrurile pe care le doresc sau care sunt în prezent absent din viața ta. nu ezitați să descrie unele din lucrurile pe care le apreciezi deja despre tine si viata ta. Luați în considerare atributele tale pozitive și lucrurile care sunt deja lucrează bine pentru tine. Include unele dintre acestea în afirmatiile tale. Gândiți-vă la lucrurile care iti plac despre tine si lucrurile pe care le sunt deja recunoscător pentru. de asemenea. de multe ori uităm să ne dea credit pentru lucrurile care ne plac despre noi înșine. dar nu încerca să definească modul în care aceste lucruri se vor arăta în sus. Cu toate acestea.Nu va lasati prinsi in "Cum" Dacă sunteți stabilirea obiectivelor în viața ta. Deci. și vă va fi mai deschis pentru a accepta afirmații care descriu cine v-ar dori să devină. iar apoi lăsați figura univers în modul cel mai eficient și armonioasă să-l aducă la tine. astfel încât atunci când scrieți afirmații. . Procedând astfel. Fie cât vă place despre ceea ce vrei să se manifeste cu afirmatiile tale.

Fiecare persoana este unica. iar fiecare script de afirmare este unic. unii oameni le place să afirme în mod constant doar câteva linii simple. sau doar cateva? Știi ce? Nu există reguli atunci când vine vorba de a crea propriile afirmatii. astfel încât să ia un moment să se gândească nu numai lucrurile pe care le doriți. de asemenea. și să fie încrezători cu privire la afirmarea dorințele adevărate tale.Simțiți-vă liber să scrie afirmații despre orice! Gândiți-vă la ceea ce doriți cu adevărat să schimbe despre tine și viața ta. experiențele pe care le-ar dori să aibă. Ce modele de gândire și percepții ați dori să schimbați? Ce circumstanțe doriți să îmbunătățească sau să se transforme? Ce experiențe ați dori să aveți? Ce sentimente ați dori să se bucure? Ce vrei ca viața ta să fie ca? Puteți utiliza afirmații pentru a efectua schimbări la mai multe niveluri diferite. Când scris afirmații. care sunt deosebit de . dar. Puteți alege să se manifeste tot ce vrei in viata! O mulțime de afirmații. și modul în care ar dori să simtă despre ele.

apoi ia în considerare adăugarea "aleg" pentru a le. e timpul să facă un pas înapoi și relaxați-vă. Bucurați-vă de proces și să încercați să nu pentru a obține prea prinși în nitty curajos detaliile de ceea ce se scrie. Dacă aveți dubii. mai degrabă decât scris "Sunt în formă și sănătoși". Dacă vă aflați ghicitul doilea afirmatiile tale sau examinarea detalii minore. Bucura-te! Scrierea affirmtions pentru tine poate fi o experiență interesantă și împuternicirea... du-te cu ceea ce simte dreptul de a tine. Este o idee foarte bună de a-și exprima recunoștința în afirmatiile tale.importante pentru ei. Alte persoane preferă să creeze o listă substanțială de afirmații care descriu multe dintre schimbările pe care le-ar dori să vadă în viața lor. ai putea scrie "aleg să mănânce bine și să-și exercite azi". De exemplu. Luați în considerare începând unele dintre afirmatiile tale cu cuvintele. Efectuarea de afirmații ar trebui să fie distractiv! Trei mai multe sfaturi despre cum să scrie afirmații care sunt supraalimentat! Dacă găsiți că unele dintre afirmatiile tale sunt un pic cam greu de crezut." . "Sunt atât de fericit și recunoscător că .

Meditație cu afirmatiile tale este ca a lua o baie în pozitivitate! In aceasta stare de relaxare. care este unul dintre principalele motive pentru înregistrări afirmarea pozitivă sunt atât de populare. dar se pare un pic dificil de a cumpăra în. Vizualizare activ cu afirmații Această a treia tehnică este destul de diferită de ultimele două. Vei fi profund relaxat și absorbit în afirmatiile ca acestea scufunda adânc în mintea ta. Înregistrări afirmare a face întregul proces mai degrabă efort . În această stare de vis de relaxare. Asculta muzica meditatie liniștitoare și concentreze atenția pe afirmatiile tale. Dormit și / sau de relaxare cu afirmatiile tale Aceasta este una dintre modalitățile cele mai plăcute și cele mai populare pentru a experimenta afirmații. Se simt ei și vizualizați-le pe măsură ce le repeta mental. Pe măsură ce repeta afirmatiile tale.act de scenele sa-ti imaginezi in mintea ta. viu vizualizează-te-le întâmpină. Pentru o experienta foarte puternic. Scriind despre ceea ce vă așteptați să se întâmple ajută la dizolvarea orice îndoieli de bază pe care le aveți cu privire la afirmatiile tale si este o tehnica de puternic pentru scris afirmații de succes.. te o destul loc pentru a sta și a închide ochii în pregătire pentru meditație găsi. Face un efort conștient de a le simți cu adevărat. Iată un exemplu: "Mă aștept să fie de succes în tot ceea ce fac". Ea poate fi destul de o experiență antrenantă și eliberatoare! . Chiar s-ar putea alege să se mute corpul ușor sau de a folosi mâinile pentru a gest și să se joace . Se implice activ în experiența de afirmatiile tale nu.O altă idee excelentă pentru scris afirmații care lucrează la un nivel profund de a transforma modelele de gândire este de a scrie despre așteptările dumneavoastră. Doar se întindă undeva confortabil și să afirmatiile tale jurul valorii de vot in mintea ta. Lăsați-le să consume constiinta voastra. dar nu este mai puțin puternic. Această metodă ar putea părea un pic ciudat pentru unii oameni. Fiecare acum și apoi ați putea găsi te scris afirmații care se simte ca un pic de o intindere de imaginație. Următorul . Mulți oameni fac acest lucru ca ei sunt de a adormi pe timp de noapte. care sunt apoi absorbite și asimilate la un nivel profund. dar ține ochii închiși. Acest lucru se simte destul de diferit la o afirmare a "Eu sunt de succes în tot ceea ce fac". doar un observator pasiv. dar este extrem de puternic. pentru că angajează toate simțurile.. Rămâne în această stare timp de 20 la 30 de minute. Sta sau sta în timp ce repeta afirmatiile tale. Poate că vă place sunetul de ea.tot ce trebuie să faci este să joci afirmatiile tale liniște ca să vă relaxați și adormi. subconstientul tau se deschide până la afirmatiile tale. subconstientul tau este deschis la direcțiile pozitive pe care afirmatiile tale furnizează. cum să folosească afirmații pentru eficiență maximă! Meditație cu afirmatiile tale. concentrat.

În acest scurt articol veți învăța cum de a experimenta: • O relaxare profundă • vizualizare mai vie • beneficii mai mari pentru sănătate • Un răspuns global mai puternic pentru programul de meditatie. Cu toate acestea. Mai este mai bine decât mai puțin. si mai multe schimbari pozitive pe care le va experiență în viața ta. va da recompense mari doar atât timp cât repeta afirmatiile in fiecare zi. sesiuni scurte de doar câteva minute. Cât de des să utilizați afirmații Nu există nici o regulă greu și rapid aici. Sfaturi Asistat Meditația Aceste sfaturi meditație vă va arăta cum să obțineți cele mai multe bucurie și de a beneficia de orice meditație. Cel mai bun Recomandarea noastră este că începe și termina în fiecare zi de repetarea afirmatiilor tale în timp ce într-o stare relaxată. astfel încât să puteți repeta afirmatiile tale la aproape orice moment. o dată pe zi. cu atât mai mult mintea ta o va accepta. nu doar o dată pe săptămână. Am observat că unii oameni au tendința de a mental . timp de cel puțin cinci minute. cu un nou meditație ghidată. Sfat 1. Mai mult afirma ceva. Iată doar câteva exemple: În timp ce mersul pe jos. Utilizarea repetată de afirmatiile tale este întotdeauna un lucru bun. S-ar putea nevoie de a asculta de câteva ori înainte de a ajunge cu adevărat frumos și confortabil. Acest lucru este deosebit de important din două motive: 1. care vă va ajuta să obțineți cel mai mare beneficiu din afirmatiile tale în cel mai scurt timp posibil.Oricând afirmații! Tehnicile le-am menționat până acum sunt foarte concentrate. astfel încât. Păstrați folosind afirmatii pe o bază consistentă. Ascultați de mai multe ori Asigurați-vă că pentru a asculta meditație ghidată pe mai mult de o ocazie. însă de două ori pe zi. chiar dacă nu aveți posibilitatea să gestionați 5 minute de doua ori pe zi. În timp ce vă relaxa în baia. În timp ce faci treburile casnice. este de preferat. dar cum se recomandă o regulă generală. tehnici foarte puternice. nu se limiteze numai la aceste tehnici. iar unele este mai bună decât nici una.

Desigur. cu repetată folosi aceste avantaje sunt mai adânc înrădăcinate. Sigur . Mai degrabă decât "merge cu fluxul" și relaxare în meditație. Luând timp suplimentar pentru a obține într-o stare de relaxare înainte de a începe meditație ghidată poate ajuta să ia experiența dumneavoastră la un nivel cu totul nou. E mult mai vesel! Sfat 2. meditație ghidată prin crearea unui sentiment de "ceremonie" în jurul ei. Acesta este un loc frumos pentru a fi. O ceremonie pic mai merge un drum lung Puteți îmbunătăți de fapt. și veți ieși din sentimentul meditație mult mai relaxat și întreg. Veți găsi că vizualizări ghidate vor fi mai vii și mult mai ușor să se conecteze cu atunci când începe meditația într-o stare relaxată frumos. Puteți reveni la dumneavoastră mâine meditație ghidată și a doua zi după ce atât timp cât vă place.. Te usuci și de a lua în hainele tale preferate confortabile. Deci. Vei deveni familiar cu muzică și veți începe să vă simțiți familiarizat cu difuzor. dar s-ar putea nevoie pentru a asculta meditație ghidată de câteva ori înainte de a ajunge într-adevăr în canelură.supra-analiza meditații ghidate atunci cand asculta mai întâi pentru a le. ei ascultă prea intens. Ai aprinde o lumânare și reduce luminile într-o cameră care este curat și cald. Să luați o baie calda frumos în timp ce ascultați niște muzică relaxantă . Efectele pozitive ale meditatii ghidate sunt cumulative. Dar. relaxați-vă.ai putea pop doar pe unele căști și asculta o meditație ghidată chiar acum fără nici o pregătire prealabilă. Dim luminile. Poate că ați rezervat chiar aceste haine pentru atunci când medita. dar imagina acest lucru . Sfat 3. în locul unde intenționați să-l asculte. Joaca niște muzică meditație.. Deci. Bunătatea . dacă vă puteți permite să-și petreacă un pic de timp suplimentar crearea unui sentiment de ocazie în jurul meditație ghidată. Vei merge mai adânc. 2. Aprinde o lumanare sau trei. Încep să se simtă relaxat doar scris despre asta! Dacă vă place ideea de a crea .. Asigurați-vă că pentru a asculta meditația pe mai mult de o ocazie și veți deveni rapid mai multe și mai sensibile la ea. Acum sunteți cu adevărat gata pentru a merge pe un drum meditatie profunda . beneficiile pentru sănătate va fi mai mare. ai de gând să dubla atât plăcerea și beneficiile pozitive prea. chiar dacă veți experimenta beneficiile de la meditațiile ghidate de la prima dată când asculți. Arde un pic de tămâie. aceste etape nu sunt esențiale... A crea un spațiu de meditație O modalitate foarte bună de a spori meditație ghidată este de a crea o atmosferă relaxantă.. Meditații ghidate sunt innately relaxare și vă puteți bucura de ele ori de câte ori ai ceva timp liber în mânecă.

mai rapid și mai puternic pentru a îmbunătăți orice formă de meditație. Dacă intenția dumneavoastră este sinceră. Conectează-te cu cuvintele pe măsură ce le vorbești. corpul și spiritul în această meditație. contempla și de a asimila ceea ce ai experimentat. În acest timp. astfel încât să ia câteva minute pentru a reveni treptat la o stare de veghe normală. Sar putea să vă simțiți somnolent. Întoarce-te încet Când meditație ghidată este completă. "Setarea intenția dumneavoastră" înseamnă concentrându-te si dedicandu-te la meditație ghidată vă sunt pe cale de a se bucura. Sfat 4. Acesta nu trebuie să fie o pagină lungă! Cateva cuvinte bine alese pot fi tot ceea ce este necesar pentru tine să se simtă o legătură cu intenția dumneavoastră. care vă ajută să vă simțiți angajat la călătoria meditatie. Iată un alt exemplu simplu: "Sunt aici pentru a medita. Sfat 5. Iată un exemplu de o declarație de intenție: "Acum am de gând să mediteze profund pentru următorii treizeci de minute. începe prin repetarea declarația de intenție pozitiv pentru tine. Pe măsură ce devin treptat mai alert.propriul sanctuar speciale pentru meditație. fie mental sau verbal. Cum de a stabili intentia ta Setarea intențiile tale este un lucru incredibil de ușor de făcut. s-ar putea dori să contempla călătoria meditație ghidată și aduce în minte toate evenimentele importante care au avut loc de-a lungul drum." Cel mai important lucru de reținut atunci când stabilirea intenția ta este să-l ia în serios. Exprimati-va intentia Acest singur pas simplu este una dintre cele mai simple moduri. care este dedicat pentru pace și vindecare". Aceasta este o mare de timp pentru a reflecta. Am eliberat de orice altceva pentru acum. voi acorda întreaga mea atenție la această meditație ghidată. . Tot ce trebuie să faceți este să vină cu o declarație de intenție pozitivă. Apoi vorbi această declarație la tine. atunci acesta va fi tot mai puternic. Asta e tot. ar putea dori să aruncăm o privire la acest ghid pentru proiectarea o cameră de meditație. Observați modul în care face acest lucru te face sa te simti mult mai concentrate și mai mult "aici și acum". vă rugăm să nu sari în picioare și începe graba despre. Înainte de a începe o meditație ghidată. Declarația dumneavoastră intenția pozitiv ar trebui să fie personal și semnificativ pentru tine. Am dedica mintea.

si sa se simta textura si greutatea de ea în mâinile tale. Amintiți-vă. Odată ce vă simțiți că ați conectat cu elementul. dar nu încercați să forțați imagini. Ridică o piatră sau o floare. muzica va dispărea. Selectați una dintre imaginile de mai jos.Interactive Exerciții imagini ghidate Aceste imagini ghidate exerciții vă va îndruma la un loc de liniște interioară și relaxare. Nu există cerințe pe tine la acest moment. pur și simplu lăsați aceste gânduri mergeți și să aduceți conștiința înapoi la împrejurimile imaginate. Studia îndeaproape și observați fiecare detaliu despre ea. de exemplu. știind că sunteți departe de stresul lumii. Sunt sigur că veți găsi le mai placut! Vă rugăm să luați un moment pentru a aduna haine. Pur și simplu să vă bucurați imaginat și relaxați-vă. în timp ce la alte ori poate dura câteva minute. de soare de pe fata ta. nu există nici o modalitate corectă sau greșită de a face acest lucru. Uneori. și apăsați pe butonul de redare de pe music player-ul de mai sus ea. pământul de sub picioarele tale. inchide ochii si permite-ti imaginatia pentru a evoca imagini de ai fi în acest loc. După 5 minute sau cam asa ceva. Lăsați muzica și sunetele din natură pentru a ajuta să vă relaxați și să vă relaxați. care apar în mintea ta și în alte momente s-ar putea obține doar un vag sentiment de a fi în loc sa-ti imaginezi. Absorbi vă în experiența. Uneori te va relaxa imediat. . dar rămâne în acest loc pentru atâta timp cât doriți. . oricare dintre acestea este cea mai atrăgătoare pentru tine. puteți începe să lărgim perspectiva dumneavoastră și de a explora alte elemente din lumea din jurul vostru. Cel mai important lucru este de a sta cu experiență. Observați cât de mult muzica si sunete din natură a spori experiența pentru tine. veți experimenta imagini vii. și dacă mintea ta începe să dispozitivul de blocare înapoi pe preocupările tale lumești. Imaginați-vă sentimentul de vânt. . Când sunteți gata. Un sfat de top pentru compensare mintea ta cu aceste exerciții imagini ghidate: O modalitate foarte bună de a da drumul de ganduri nedorite și pentru a muta mai adânc în experiența acestor exerciții imagini ghidate este să-și concentreze atenția pe un element într-un cadru de imaginat. Luați câteva momente pentru a studia fotografia și începe să-și imagineze cum ar fi ca și cum a fi de fapt acolo. Scoate-ți pantofii și de a găsi un loc confortabil. Lăsați muzică și sunete din natură pentru a vă relaxa și mai mult și de a consolida senzatia de a fi într-adevăr acolo.

" ~ Alan Cohen ~ Grădină Vizualizare . Du-te la locul interior unde nu este nici o problemă. închide ochii. și imagina perfecțiune unde ai văzut zdrobire. vă rugăm să nu ezitați să se întindă și să se odihnească.Dacă vei deveni foarte obosit. "Atunci când se confruntă cu o situație care apare fragmentate sau imposibil. și să rămână în conștiința de bine-a fi. un pas înapoi.

Vizualizare înot .

Vizualizare ploaie .

Vizualizare pădure .

Vizualizare spațiu .

Vizualizare Cascada .

Beach Vizualizare .

Sper că va plăcut aceste exerciții. Puteți apela cu greu le exercită într-adevăr. deoarece acestea sunt atât de ușor și relaxant de a se bucura! .

dacă ți-a plăcut aceste exerciții imagini ghidate scurte. astfel încât să servească cel mai bun de cineva care trăiește meditație ghidată. De asemenea.Până acum. veți fi dat seama cât de mult face diferenta pentru a asculta muzică relaxantă și sunete din natură. Cu aceasta în minte. să ia o clipă să ia în considerare în scopul de meditație ghidată. și voi explica cum de a spori meditație ghidată în scris prin utilizarea de muzică și efecte sonore. care este cu adevărat inspirat. Citește mai departe așa cum am descris modul de a scrie un script meditatie. pentru a citi de la un iubit sau un prieten. Sinceritatea Primul Înainte să stai jos pentru a scrie o meditație ghidată.. atunci acest articol a fost scris pentru tine. Noțiuni de bază . pentru a crea un MP3 meditatie sau pentru a face o înregistrare meditație ghidată de lansare CD comercial.. și locuiesc la potențialul pe care îl are de a vindeca și de a inspira atât de tine și pentru alții. . și-l va ajuta să se concentreze mintea ta pe sarcina la îndemână. Cum se scrie un scenariu meditatie Dacă doriți să scrie un scenariu de meditatie pentru tine. Acest act simplu va satura de lucru cu un sentiment mai mare de integritate. voi sublinia cele mai frecvente erori cu meditatii ghidate și cum să le evite. vă rugăm să urmați link-urile de mai jos pentru a experimenta meditațiile noastre imagini ghidate de relaxare totala. Eu va voi spune cum să scrie un scenariu de meditație care are un sens profund simbolic. face intenția dumneavoastră fermă de a canaliza toate abilitatile voastre creative în scris dvs.. atunci când se bucure de un exercițiu de imagini ghidate. Deci.

și eu fac o notă mentală de orice simboluri sau evenimentelor semnificative care mă atrage.. Este timpul pentru tine de a face unele meditație sau de a exercita unele exerciții de relaxare. meditatie. Planificarea script-ul dvs. nu există reguli absolute atunci când vine vorba de scris un scenariu meditație ghidată. și destul secvențială. ceea ce este mai important este faptul că script-ul se simte "inspirat". se vor referi la. Ei încep apoi construirea script-ul în jurul acestor pas cu pas puncte. În timpul meditațiilor mele de zi cu zi am vizualiza meditația ghidată în mod repetat. Când scrie un scenariu meditație ghidată.Intrați în cadrul dreptul de spirit Ai un pix și hârtie gata. Toată lumea este diferit. Aveți nevoie pentru a fi în măsură să vă cufunda vizual și emoțional în script-ul așa cum îl scrie.. în timp ce-l scrie. acesta va fi mult mai ușor pentru tine de a vizualiza ceea ce se scrie despre. este o experiență unul. până la punctul în care pot scrie scenariul de la început până la sfârșit. Alte persoane prefera pentru a obține într-o stare de relaxare profunda. am permite scripturile mele meditatie pentru a forma treptat în mintea mea de zile. fără referire la orice note. Obtinerea confortabil Da ascultatorului un pic de timp să se pregătească pentru meditație și pentru a obține confortabil. Treptat întreaga călătorie se dezvoltă în mintea mea. și apoi se lasă întregul script meditație să curgă prin ele într-un du-te. Veți găsi. astfel încât abordarea să luați este în întregime până la tine. o meditatie nu este doar un exercițiu intelectual. Nu cel mai bun pentru a experimenta ceea ce se scrie despre. Diferite persoane au luat diferite abordări atunci când scriu un scenariu meditație ghidată. nu e un lucru de făcut înainte de a începe. aș dori să subliniez că această informație este să fie luate foarte larg. Personal. nu ezitați să săriți peste orice instrucțiuni care nu se potrivesc cu ceea ce ai imagina pentru meditație ghidată. Deci. că stilul de scris și alegerea dumneavoastră de cuvinte va fi influențată de starea ta de spirit la momentul de scris. De ce? Pentru că este important să se foarte relaxat înainte de a începe scris scenariul dvs. Structura generală a script-ul meditație ghidată Înainte de a explica cum de a structura meditație ghidată. ai mai multe sanse de a termina cu o script meditație care ascultătorii dvs. și că nu trebuie să se simtă constrânși de principiile voi evidenția. sau stai la computer gata să tastați? Stai o clipă . Dacă vă sunt profund relaxat. doar ghidat de ele. . Cu toate instrucțiunile pe care le veți citi sunt destul de specifice. Dacă vă faceți timp pentru a încetini și relaxați-vă înainte de a scrie. Amintiți-vă. începând cu o listă liniuță toate evenimentele pe care doresc să le descrie în meditație. Unora le place să planifice totul în avans. de asemenea. chiar săptămâni înainte de a pune mâna pe condei.

. mirosit. în cazul în care ascultatorul este relaxat. Ajungi la al doilea pas. să continue să consolideze relaxare. Creați o experiență care este atât vizuale și tactile. Începeți cu o relaxare generală Este o idee foarte bună de a începe meditație ghidată cu o relaxare ghidat. Puteți folosi o tehnica de numărătoare inversă în timpul de relaxare inițiale. 5 .. sau de la 10 la 1. bune practici. te simti alunecarea mai adânc și mai adânc într-o stare de relaxare totală. ce în ce mai mult și mai relaxat ... 8 ... senzație de calm și relaxat. Iată un alt exemplu simplu: Așa cum am conta în jos de la 10.o tehnica de hipnoza frecvent utilizate. Utilizarea tehnicii numărătoarea O numărătoare inversă este un clasic "deepener" . sau în corpul de meditație ghidată.. cum ar fi mersul pe o scară sau descendent într-un lift. Un numărătoarea tipic poate implica o vizualizare simplă. Mai mult ascultătorul poate conecta simțurile lor la mediul pe care o descrieți. Poate că aveți câteva sugestii pentru a face despre timp și / sau locul în care se vor medita. senzație chiar mai relaxat. iar numărarea încet 5-1.Lasă-i să știu dacă v-ar dori să fie așezat sau culcat. încearcă să implice simțurile ascultătorului.... mai profund ei vor deveni cufundat în călătorie. sau ambele. și complet relaxat. 9 . a auzit și atins. Odată ascultatorul este într-o stare de relaxare vor fi mai capabil de a evoca imagini în mintea lor. Vă simțiți complet în condiții de siguranță. atunci imaginația lor se va completa automat în toate spațiile libere din descrierea ta. De exemplu: Ca piciorul atinge primul pas... Fiți atenți să nu trageți pe prea mult timp. de asemenea. În orice caz. 6 . care vă ajută să adormi ascultatorul intr-o stare profundă de conștiință. Journey Acum e timpul să ia ascultatorul intr-o calatorie. Vă pas în jos pentru a treia oară. 7 . alunecare mai adânc într-o stare de relaxare. 10 . Descrie ceea ce poate fi văzut. Amintiți-vă. Și acum să luați un al cincilea și ultimul pas. pentru a reaminti ascultător că acestea sunt sigure și securizate. un val de liniște fericit trece prin intregul corp.. apoi meditație ghidată poate începe să sune chinuit și complicată.. este o idee bună pentru a oferi ascultatorului . și ei vor fi mult mai deschis la sugestii pozitive conținute în meditație ghidată. Daca iti petreci prea mult timp descrie specificul imagini ghidate. Este. și așa cum ați face. Doar ia un minut sau două pentru a seta scena. Petrece five la zece minute de relaxare corpul și mintea cu unele vizualizări simple și / sau exerciții de respirație. Acum iei un al patrulea pas în jos. În timp ce face acest lucru. Începe prin a descrie mediul în care doriți ascultător pentru a experimenta.

. scopul de a duce ascultatorul intr-o stare mai profundă și mai profundă de relaxare. Dacă vă mutați într-o peșteră subterană adâncă. De asemenea.. Simbolul de un corp de apă este adesea folosit pentru a reprezenta energia emotionala. Iazuri. și alte ori atunci când trebuie să ia în centrul atenției. Iată doar un exemplu de imagini simbolice . dar ele pot aduce într-adevăr o meditație ghidată de viață. niveluri mai profunde ale mintii intra in joc. La urma urmei. Am de multe ori fac acest lucru atunci când am crea o înregistrare meditație ghidată și este extrem de eficient.. în timp ce în același timp. le conduce printr-o serie de experiențe care sunt în armonie cu scopul propus de meditație. râuri.. Ele nu sunt esențiale. dar un corp de apă poate lua multe forme diferite. Aceste măsuri speciale sunt într-adevăr. De exemplu. "cireasa de pe tort". de asemenea. piscine. oceane și cascade fiecare . În această stare profundă. astfel încât să le dea libertatea de a crea imagini în mod natural și în modul lor unic. atunci s-ar putea dori să adăugați reverberația (reverb) pentru vocea ta. Cum de a scrie o meditație ghidată cu sens mai profund Ca meditație continuă. Simbolismul de călătorie . influențat la un nivel subconștient de semnificația simbolică a imaginilor și evenimente pe care le descriu. ascultatorul va fi într-o stare de conștientizare meditativă relaxat.. pot exista momente când muzica ar trebui să dispară în fundal. În această stare de vis. astfel încât să se întreacă în efectul de a fi într-o peșteră. Până acum. imagini ghidate simbolic poate fi foarte puternic.posibilitatea de a extinde asupra vizualizări dumneavoastră sugerate. dar este meditație lor! Un sfat de top pentru meditații ghidate audio Dacă doriți să creați un CD meditatie sau MP3 care include muzică și / sau sunete din natură . Nu numai că va fi ascultător interpretarea sensului literal al cuvintelor tale. apoi se adaugă sunetul valurilor și păsări de mare. acestea vor fi. atunci puteți îmbunătăți dramatic experiența generală de meditație prin sincronizarea de muzică și efecte sonore cu evenimentele pe care le descriu. e script-ul dvs. dacă ați descrie o plajă în meditație ghidată.

și îi datorează o parte din această energie la utilizarea corectă a simbolurilor. sau iubirea. de Nerys Dee. atunci asigurați-vă că acesta conține interpretări moderne ale simboluri vis. Dacă meditație ghidată implică o călătorie de un fel. Din păcate. puteți folosi imagini ghidat pentru a crea o experiență de care are atât sensul literal și sensul simbolic profund. care rezolvă în locul a început. multe dicționare de vis sunt încă încărcate cu destul de eronate interpretări. Puteți dezvolta o înțelegere de bază de simboluri și semnificația lor prin corelarea un bun dicționar interpretare vis. 2.reprezintă energia emoțională într-o moduri diferite. Ideea este. Când ghida ascultător să meargă pe un drum forestier sau printr-o ușă. va introduce un anumit animal. asigurați-vă că merge. gândiți-vă ce fel de imagine simbolică pe care doriți să picteze în mintea ascultătorului. apoi un mod de a conduce un retur este de a ghida ascultător înapoi la locul de plecare de meditație ghidată.. În timp ce faceți acest lucru. Amintește-le să devină conștienți de corpul lor fizic și de împrejurimile lor. Alternativ. Dream Book: Simboluri pentru înțelegerea de sine. Înțelegerea Dreams. Două pe care le pot recomanda sunt: 1. Sensul continuare este produsă de către calitatea apei. ascultătorul înapoi prin oricare dintre numărători inverse pe care le-ați utilizat în timpul meditației. Au le vizualiza o călătorie dusîntors. sau o anumită culoare. și apoi introduce simboluri care reprezintă în acest scop și să dea semnificație mai profundă a călătoriei. Meditații ghidate pot fi instrumente puternice pentru relaxare. uitat de mintea lor subconștientă. Acestea ar trebui să fie adus înapoi la starea normală de conștiență ușor și treptat. Ce imagini vindeca? Ce locuri de pace a mintii simbolizează? Ce obiecte reprezintă claritate. sau libertate? Luați în considerare scopul specific de meditație ghidată. deși . . puteți alege să sugereze ascultător care pur și simplu se odihnesc și / sau dormi la încheierea meditației. Un cuvânt de precauție. învechite. se aduce ușor conștientizarea lor înapoi în lumea din jurul lor. Întoarcerea În timpul meditației ascultatorul va deveni foarte relaxat si va fi intrat într-o stare profunda de relaxare. dacă folosiți un dicționar de vis. După ce ascultatorul a revenit la punctul de plecare al meditației.. de Bethards Betty. vindecare și dezvoltare personală. Este apa încă? Este clar? Este curge de la un loc la altul? Deci. Dă-le timp pentru a reveni la pământ și spune-le să deschidă ochii lor atunci când sunt gata. Poate că vă folosiți simbolul luminii pentru a ilustra puritate și de vindecare. de asemenea. probabil. și modul în care se comportă. vi se poate le duce într-o parte profundă.

adaugă profunzime emoțională și consolidează starea de spirit generală a călătoriei. fara muzica buna este ca un tablou mare. Este. o idee bună de a avea pe cineva dovada meditație ghidată înainte de a citi cu voce tare pentru ceilalți. " Acest lucru ar putea părea OK pe hârtie. și veți începe să se simtă mai mult și mai senină ca fiecare clipa trece. dar dacă ai citit-o încet cu voce tare vă veți da seama că. ca un instructor. Ca un compozitor de muzică profesionist . Puteți simți corpul de relaxare ca de oxigen liniștitor circula prin tot corpul vostru. de asemenea. Aici este un exemplu de eroare foarte frecvente: "Respiră încet. în timp real. ajută să se relaxeze ascultător și oferă un fundal liniștitor pentru cuvântul rostit. de meditație și acesta este unic. Acum expirati incet .. fără pauză. . citit meditație ghidată cu voce tare și de a asculta cum este vorba de peste atunci când vorbește într-un ritm normal. acestea vor fi tina respiratia lor pentru prea mult timp. asa ca pune unele crezut reale în muzica pe care o va însoți. imaginea de ansamblu suferă. am descrie modul de a selecta muzica de meditație ghidată . și țineți-l pentru un moment. O pistă proastă suport de calitate va degrada valoarea de meditație ghidată și opriți ascultător. Un ascultător. Dacă scopul de a produce un mp3 meditatie sau un CD meditație ghidată. apoi ascultătorul poate deveni aglomerat mental în care acestea încearcă să țină pasul cu toate informațiile pe care le cere pentru a digera. Dacă ați devenit prea descriptiv sau vorbesc prea mult timp. Pentru a evita problemele de acest gen. și merită atenția dumneavoastră serios. adânc în. Muzica nu doar adaugă frumusete la o meditație ghidată. în timp ce o latură bună calitate se adaugă poloneză de prezentare și se adaugă la credibilitatea dvs. "O meditatie. Tu ar trebui să fie. care este într-o stare de relaxare va urmări imagini dumneavoastră ghidat mai bine dacă l hrănească pentru a le în bucăți mai mici. dacă doriți să creați o producție audio de calitate. de multe ori am spus. trece la următoarea frază. Dă-le o frază descriptiv.Evita aceste erori comune Greseli cu meditații ghidate poate apărea atunci când scenariul a fost scris fără considerare modul în care va fi experimentat de către ascultător.. De asemenea. de asemenea." Ai pus inima și mintea în script-ul dvs. Adăugarea muzica de meditatie Muzica poate face sau de a sparge o meditație ghidată. fără un cadru . În acest articol următor.. Apoi. de asemenea. apoi ține cont de faptul că muzica este destul de des primul lucru pe care oamenii observa. abtine de lungimea pedepsei. dacă ascultătorul urmează sfatul dumneavoastră.. Se lasă un moment pentru a se forma vizual.

Pune propria ta semn distinctiv pe meditație ghidată. Nu trebuie să fie flamboaiant despre asta.. dar te rog nu te prea prins în nitty-nisipos de orice recomandare specială sau simt ca și cum acestea sunt reguli. unii ar putea numi chiar ei "ciudate". Dacă a existat o singură formulă perfectă pentru a scrie un scenariu meditație ghidată. fiecare meditatie este unic. Simțiți-vă liber să lăsați-vă personalitatea prin intermediul în cuvintele pe care le utilizați și în modul în care le exprima. Eu le numim "autentic" și "sincer". Scopul de autenticitate în meditație ghidată și veți îndrăgi vă la ascultătorii dumneavoastră. Fii unic tine. Așa cum fiecare persoană de pe această planetă este unic. am un cuvânt de sfat . atunci toată lumea ar fi o folosesc și nu ar mai fi loc pentru inspirație creatoare. Unele dintre cele mai bune meditatii ghidate le-am auzit au fost relatate de către persoanele care au avut moduri destul de neobișnuite de a se exprima . . păstrați recomandările mele în partea din spate a mintea ta..În concluzie După cum scrie meditație ghidată.. fii tu insuti. Cu aceasta în minte..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful