You are on page 1of 2

SI VOLS REBRE AQUEST BUTLLET AL TEU CORREU ELECTRNIC ESCRIU A alternativabg@gmail.

com
GENER de 2014 / Nm. 80 / Des del 2003

alternativabg@gmail.com

Alternativa Baix Gai

alternativaTORREDEMBARRA.blogspot.com / @lluissunye / Buscans al Facebook / alternativabg@gmail.com

DADES DE LA PLATAFORMA DE SUPORT AL LLUS


Nmero de compte per recollir diners: 0081 0321 51 0006517362 http://lluisabsolucio.blogspot.com

ENTITATS QUE DEMANEN LABSOLUCI:


La Nou de Gai Altafulla Torredembarra El Catllar Salom Vila-Sacra Sant Pere de Torell Vic Ripoll El Papiol El Morell Balaguer

Hostalric El Brull Poboleda Urgellet Copons La Pobla de Montorns Montesquiu Sant Esteve de Palautordera Arbcies El Pinell de Brai Consell Comarcal del Tarragons Associaci de Municipis per la Independncia Assemblea Nacional Catalana de Torredembarra

CIU-GIT-PP VOTEN EN CONTRA DE LES ALLEGACIONS A LA PUJADA D'IMPOSTOS

MS DE 1000 PERSONES JA HAN VIST EL VDEO PER LABSOLUCI

El govern municipal de Torredembarra rebutja les 250 allegacions presentades pels vens demanant aturar la pujada d'impostos. L'Alternativa Baix Gai anuncia mobilitzacions per denunciar l'increment de les taxes municipals i proposa crear un PLA ESTRATGIC D'EFICINCIA, INNOVACI I AUSTERITAT El govern municipal de Torredembarra, format per CIU, PP i GIT, ha rebutjat les 250 allegacions signades per vens, dins de la campanya de l'Alternativa Baix Gai Junts ho podem aturar, contra la decisi d'augmentar la pressi fiscal per l'any 2014. Sn unes ordenances fiscals que considerem injustes i insolidries amb les famlies i empreses del municipi, fixant increments de fins al 4'9%, com per exemple amb l'Impost de Bens Immobles (IBI), deixant el tipus impositiu al 1'003% -actualment al 0'96%-, quan la mitja catalana s del 0'80%. Considerem que els increments no estan justificats. Aquest increment de les taxes es fa en un moment molt dur al municipi, on les empreses tanquen o aguanten amb grans dificultats. Un poble on el servei de Critas es fa ms imprescindible que mai, on famlies senceres sn desnonades pels bancs i caixes. Tant sols les poltiques dels darrers anys justifiquen la necessitat d'aquest govern per augmentar la pressi fiscal als seus vens: L'increment de la plantilla de manera sospitosa. Privilegis a un sector dels treballadors de l'ajuntament, mitjanant gratificacions i complements de sou immorals.

L'AMI, TONI ALB I GERARD QUINTANA DIFONEN, A TRAVS DE TWITTER, EL VDEO PER L'ABSOLUCI

PORTADA A LANOTICIA.CAT

Crdits que s'han de retornar ja, crdits que van renegociar per comenar a pagar ms tard, incrementant els interessos. Les poltiques immobiliries, pagant lloguers desorbitats per locals que no s'utilitzen, clar cas s el d'un local subterrani en estat runs del barri de Clar, -6.000 mensuals des del 2011-, que l'actual pla urbanstic no permet fer cap activitat dins d'aquest espai. Cap poltica correctora de despeses, com l'estalvi energia pblica. PROPOSEM UN PLA ESTRATGIC D'EFICINCIA, INNOVACI I AUSTERITAT Des de la nostra manera d'entendre la poltica municipal, i davant de l'excepcional situaci de crisi, considerem que pujar impostos s incrementar l'agonia de les famlies i petites empreses de la Torre. Considerem que hi ha alternatives que evitarien augmentar la pressi fiscal als de sempre, als ciutadans. Aquestes alternatives haurien d'estar consensuades entre els ciutadans, entitats, teixit empresarial i totes les organitzacions poltiques, i recollides en un PLA ESTRATGIC D'EFICINCIA, INNOVACI I AUSTERITAT amb l'objectiu de contribuir a l'estalvi, fixant prioritats que permetin mantenir i fins i tot augmentar els recursos per atendre poltiques de benestar social, l'amortitzaci de crdits municipals, la incentivaci empresarial, donant resposta a tots els reptes que ens planteja la situaci de crisi econmica i social, i que hauria d'ajudar a les futures accions del govern municipal. Alternativa Baix Gai

ELS AFECTATS PEL RADAR HAN COMENAT A COBRAR


A finals de desembre hem sabut que shan comenat a retornar els imports de les multes dels afectats pel radar que havien pagat.

66.000 VISITES AL NOSTRE BLOG


Des del 2003 hem rebut 66.000 visites (comptant aquest blog i l'anterior). Hem publicat 2850 notcies.

250 ALLEGACIONS
van entrar per registre les allegacions a les ordenances fiscals. L'ALTERNATIVA BAIX GAI vol agrair aquest gest a les 250 famlies que van signar i fer entrega de les allegacions elaborades per lABG.

LA NOTCIA MS LLEGIDA DURANT AQUESTS DEU ANYS D'ALTERNATIVA


La notcia ms llegida de les que publica l'ALTERNATIVA BAIX GAI en aquest blog s: "El preu del pacte".

TORREDEMBARRA: UN POBLE EN VENDA?


L'entrada a la vila per l'Avinguda Catalunya. Anuncis gegants. Un d'ells tapa la imatge del nucli antic. Terrenys abandonats on hi havia el dipsit de cotxes. Imatge lamentable per a rebre als turistes i per a sentir-se a gust al nostre poble.

SEGONS LA DIRECTA, UN DELS RESPONSABLES DE LA SEGURETAT DE LA MANI ESPANYOLISTA DEL 6 DE DESEMBRE ES TROBA ENTRE ELS ASSALTANTS DE L'ACTE DE SMATE A MATAR

V MARXA PER LES TERRES DEL GAI


L 1, 2 i 3 de maig de 2014 tindr lloc la V Marxa per les Terres del Gai. Podeu demanar ms informaci al correu terresdelgaia@gmail.com.

CALOTADA INDEPENDENTISTA DEL BAIX GAI


La calotada tindr lloc el proper 16 de febrer. Us podeu informar a lAuca.

ELECCIONS EUROPEES
Les eleccions al Parlament europeu tindran lloc cap el 25 de maig de 2014.

L'AJUNTAMENT VA CONVOCAR EL PLE PER A REBUTJAR LES ALLEGACIONS ALS IMPOSTOS UN DIVENDRES A LES 8'45h DEL MAT

REFERNDUM DAUTODETERMINACI
El referndum dautodeterminaci de Catalunya tindr lloc el proper 9 de novembre de 2014.

L'ALTERNATIVA BAIX GAI PROPOSA QUE L'AJUNTAMENT INTRODUEIXI EN TOTS ELS CONCURSOS PBLICS UNA CLUSULA SOCIAL
L'Alternativa Baix Gai proposa que l'Ajuntament de Torredembarra fomenti les cooperatives, les empreses d'inserci, les organitzacions del Tercer Sector i les organitzacions que treballen com collectius socialment vulnerables. Creiem que cal una nova economia basada en els valors de la proximitat i amb l'esperit de servei. s per aix que proposem que l'administraci local, com a agent econmic de primer ordre al nostre municipi, fomenti les empreses que sn gestionades de manera democrtica, que donen compte de la seva gesti i que reverteixen els seus guanys a la prpia societat on treballen. L'Alternativa proposa que en els concursos pblics per a gestionar serveis o tirar endavant obra pblica s'inclogui al plec de clusules una puntuaci addicional per aquelles propostes que incloguin els valors socials esmentats. D'aquesta manera evitarem que la mxima de les empreses contractants sigui la d'obtenir el benefici econmic per desaparixer desprs de la vila. L'Alternativa recull la proposta del Projecte de Democrcia Econmica (www.democraciaeconomica.org) que fa anys que treballa per tal de cercar alternatives al capitalisme neoliberal.

L'ABG PROPOSA QUE LA TORRE DEDIQUI UN CARRER A NELSON MANDELA