You are on page 1of 4

Principalele elemente de crosetat

Principalele element e de croşetat - este o buclă de aer, sc şi stil cu yo. Alte elemente - derivaţii lor. Modele de tricotat constau în diferite combinaţii de bucle şi coloane de aer. exploataţia în mâna dreaptă ca un creion sau un stilou. e!etul arătător uşor împins în faţă şi este pe cârli!. "farsit de fir de la incurca aruncate prin de!etul aratator de la mana stan!a la ei şi a apăsat pe de!etul mare şi de!etul mi#lociu. $n şir pentru a trece o min!e între palma şi de!etele. %irul de bobina este de lucru. &n timpul tricotat ar trebui să deţină bucle pe cârli!, astfel încât acestea nu sunt întinse şi a obţinut aceeaşi lun!ime. $n lanţ de bucle de aer. Pentru formarea bucla primul a cârli!ului de vira# la stân!a şi introduceţi barba sub firul de proprii lui. 'ârli! cu fir în #urul valorii de rândul său, filet invers acelor de ceasornic bucla este format pe cârli!. Această buclă ţineţi de!etul mare si de!etul mi#lociu în locul în care ea torsiune. (ândul său, barba cârli! de stân!a, apuca si intindeti firul într-o buclă, care se află pe cârli! )%i!. *+A,. e!etul mare consumatoare şi, ţinând capătul firului, strân!eţi nod. Pentru formarea buclei Air - )%i!.

situat pe afara din tesatura. care sunt in#ectate în cârli!. este introdus sub cârli! şi firul. etc Polustolbi4 sau conectarea coloană... este dat cârli! depinde ima!inea de tricotat. / mulţime de bucle aeriene forma un lanţ de aer bucla. *0. in faptul că. $n yo coloana lun!eşte la o buclă.. care serveşte ca numărul iniţial de aproape toate produsele )fi!. 1a un cârli! de format două bucle. cu tricot într-un cerc. 1a fiecare buclă de distinctie . care este pe cârli!.#umătate din bucla. . şi . sau. 'ârli! poate face un yo câteva pentru coloane de înălţimi diferite. ."e na4idyvanie fir pe cârli! după ce acesta a de#a o buclă. *6. 3i un sin!ur concept mai multe. prin bucla locală a lanţului sau bucla din rândul precedent şi bucla pe cârli! )%i!. două .*+. "c. situat pe interiorul pan2a.bucla #umătate. a trecut printr-o buclă. dacă doriţi să mutaţi la începutul seriei. în conformitate cu unele semi-buclă )sau pentru întrea!a bucla. &n timpul tesatura de tricotat pe mar!inea de sus vor forma un lanţ de bucle. 5l a provya2yvaetsya la sfârşitul seriei. 'ârli! este introdus în bucla locală a lanţului este capturat de fire prin bucla de lucru şi a tras lanţul.. apuca fire de lucru şi întindeţi-l. 'ârli! este introdus în bucla de lanţ sau o buclă din rândul anterior.bucla. %iecare yo provya2yvaniya după o buclă. capturarea acestuia. în acelaşi timp.

tra!e dintr-o buclă de mai multe bucle )de obicei =-6. Asi!uraţi-o după celelalte două pe cârli! ani şi in#ectaţi-o în bucla locală a lanţului. +. )%i!. modele. ao întinde prin . . cu exceptia ultimelor. de a lua o croşetat fir de lucru.provya2yvayut împreună în mai multe etape. croşetat.. yo fac numărul necesar. de tricotat. Apoi. 5a!le 5ye are . ultima dată şi apuca firul este trecut prin restul de .yo. 'oloana cu ...bucle )%i!. "til cu yo. *7. apuca fire de lucru şi a trecut prin . încă o dată de captare firul de lucru şi este trecut prin bucla si yo al doilea.alamale si yo. la aproximativ înălţimea coloanei cu yo.. ?*. 1a sfârşitul unei tricot yo această buclă trecut. *<. $n alt întruc>iparea. iscoditor fire de lucru. "til cu = sau mai multe yo. *9. 8u cârli! yo privind. 1or provya2yvayut fel.bucle si . . apuca fire de lucru şi a trecut prin această buclă.bucle pe cârli! )%i!.= Provya2yvayut buclă de aer şi apoi in#ectată cârlig pentru a Air %orce prima într-o buclă sau ultima coloană şi sc tricot. Apoi ridica firele de lucru şi tricota#ele toate buclele împreună alun!ite. yo . yo. Aruncand un fir de lucru la cârli!. nu yo şi tricota#ele-le pe toate fiind pe cârli! a buclei. aşa provya2yvayut. sunt pe cârli!. croseta. Pico. . şi toate buclele sunt pe cârli! pentru . Apoi.bucle pe cârli! )%i!. $tili2at ca decor pe mar!inea şi în interiorul articole tricotate. apuca şi se întind fire prin bucla locală a lanţului. cârli! in#ectat în bucla locală a lanţului. ao întinde prin bucla si yo în primul rând..ani.in nou. ao întinde prin bucla si yo )fi!ura *9a. 5fectuarea coloana cu = sau mai multe yo. lăsând fiecare coloană pe cârli! prin bucla. A doua coloană :esătura bucla următoare a lanţului. dar nu le execută până la sfârşitul anului. 1us> coloană. şi cea precedentă. 1in4 două sau mai multe coloane cu yo într-o buclă din rândul anterior.