You are on page 1of 7

DELIKATESI I BANJE NA DOHVAT RUKE

JUŽNA RAVNICA DAjE UVEK VIŠE

Banja Đoparoš-Alföld Gyöngye Hotel***superior
Miran ambijent i park od 50 hektara koji okružuje hotel sa 150 smeštajnih jedinica, pruža odličan odmor za porodice sa malom decom, za poslovne ljude i za one koji žele da uživaju u raznim medicinskim i spa uslugama banje. Povoljni paket aranžmani već od 25 EUR/osoba/noćenje sa polupansionom.
» www.alfoldgyongye.hu

Slobodu... s ljubavlju!
Poznata kao „Biser Nizije”, wellness kupalište i banjski kompleks očekuje svoje goste sa 20 bazena, 10 sauna, dečjom igraonicom, specijalnim masažama, fiziko i balneo terapijama. Lekovita voda leči razne lokomotorne, reumatske, artritičke i ginekološke bolesti. Tel: +3668/512-260
» www.gyoparosfurdo-oroshaza.hu

Orošhaza-Banja Đoparoš

Željni ste odmora, relaksacije, želite da se šetate, rekreirate, a uz to biste pili dobra vina i jeli ukusna jela? Čekamo Vas u Kiškunmajši u gostinjskim kućama „Relaksa“ preko puta lekovite banje i wellnes kupališta, a uz smeštaj vas čeka besplatan poklon: proizvod domaće radinosti! Pored toga postoje još mnoge mogućnosti za organizovanje programa!
» www.relaxatours.hu

Ako je pustara, neka to bude Bugac!
Provedite jedan dan u pustari Bugac, pogledajte jedan dan konjanika, učestvujte na nezaboravnoj paradi konja. Probajte tradicionalna jela čarde „Karikaš“. 2=3 AKCIJA na našim turističkim salašima, u mirnom, tihom ambijentu čekamo Goste željne pravog odmaranja. Sezonsko radno vreme: od aprila do oktobra.
» www.bugacpuszta.hu
Južna Ravnica » Daje uvek više | gotohungary.com » rs.gotohungary.com

„Blago naših sadova“ u Kiškunmajši
Lekovita banja i wellnes kupalište „Jonaterm“ kao i Motel i Kamp pružiće pravu relaksaciju svakom uzrastu. U sastavu kompleksa se nalaze unutrašnji bazeni i bazeni na otvorenom sa toboganom i masažom Gosti koji rezervišu smeštaj minimalno za tri noćenja, na poklon dobijaju jedan paket sastavljen od „Blaga naših sadova“.
» www.jonathermal.hu

2

|

Južna Ravnica » Daje uvek više gotohungary.com » rs.gotohungary.com

3

Doživljaj za sva vremena na Kečkemetu
Pokrivena vodena površina na 2800 m2, olimpijski bazen, bazeni za rek­ re­ a­ ci­ ju, avanture i doživljaje, tobogani, „karipska terasa“, vodopad i bazen-pećina pružaju vam uzbudljivu relaksaciju. Spoljašnji i unutrašnji bazeni Kečkemeti bazena, Svet saune sa svojim finskim, parnim i bio saunama, aroma kabinom, sobom soli sa Himalaje, infra kabinom i tepidarijumom doprinose odmaranju.
» www.kecskemetifurdo.hu

Termalni bazen „Tisakečke“ na obali Tise
» www.barackhotel.hu

– osećajte se kao kod kuće! Kompleks za lečenje i wellnes deo obojeni su, simbolizujući zdravlje, žutom bojom – bojom breskve koja je drevna domaća biljka na ovom podneblju. Hotel „Barack“ koji se otvara na leto 2014. godine nudi kompleksan zdravstveni tretman za goste koji dolaze zbog lečenja, a i za one koji to žele koristiti samo kao prevenciju. Prvi gosti dobijaju na poklon pekmez od kajsije.

Art Hotel Szeged****
Napuniti se u najnovijim biseru u Segedinu, Art Hotel Szeged; opustite se u džakuzi sa pogledom na trg Dóm, i uživajte u gastronomiji restorana! Specijalna akcija: 2=3 ponuda; besplatno masaža, polupansion. Prilikom rezervacije koristite sledeći kod da dobijete popust: 2=3flyer

» www.arthotelszeged.hu

4

|

Južna Ravnica » Daje uvek više gotohungary.com » rs.gotohungary.com

Južna Ravnica » Daje uvek više | gotohungary.com » rs.gotohungary.com

5

Hotel Novotel Segedin
Opis : Hotel se nalazi u centru Segedina , na obali Tise , a iz svih soba se pruža divan pogled na grad i na reku. Prema našoj specijalnoj porodičnoj ponudi najviše dvoje dece ispod 16 godina dobija besplatan smeštaj na pomoćnom ležaju u sobi roditelja.

Hunguest Hotel Forrás****superior

» www.hotelforras.hunguesthotels.com

Hunguest Hotel Forrás****superior se nalazi u blizini centra Segedina. Pored klimatizovane sobe luksuzni suitovi opremljeni jakuzzijem i kaminom će Vam pružiti doživljaj. Jedan od najvećih Banjskih, Wellness hotela i kupališnih kompleksa u Madjarskoj ima direktan prelaz u Napfényfürdő Aquapolis Szeged i ulaznice su uračunate u cenu aranžmana!

» www.novotel.com/2996

2=3 u Hotel „Solej Segedu****!
Naš hotel se nalazi u centru grada, što Vam garantuje brzo nalaženje i odlaženje na segedinska kulturna zbivanja i zabave. Sadržaj paket aranžmana: 3 noćenja smeštaj sa doručkom, kafa i kolač na poklon, besplatan Wi-Fi. Pre rezervacije pozivajte se na ovaj oglas. Informacije: +36 62/556 575, info@hotelsoleil.hu.
» www.hotelsoleil.hu

6

|

Južna Ravnica » Daje uvek više gotohungary.com » rs.gotohungary.com

Južna Ravnica » Daje uvek više | gotohungary.com » rs.gotohungary.com

7

Colosseum Hotel****superior Bućnite se u zdravlju na domak Subotice!
» www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

Šarmantan gradić sa kupalištem nalazi se na 30 kilometara od Subotice, a od graničnog prelaza Ašothalom-Bački Vinogradi na svega od 9 kilometara. U lekovitoj banji „Sent Eržebet“ sa 4 zvezdice zimi Vas očekuje 16 bazena, dok leti možete uživati u čarima 21 bazenu, a sve to samo jednom ulaznicom. Mališane čeka dečji bazen, dok roditelje , dede i bake očekuje svet saune sa 11 kabina.

Naš hotel se nalazi samo 20 km od Segedina, u centru Morahaloma, neposredno pored Banje Sent Eržebet, gde našim gostima obezbeđujemo besplatan prelazak. U sobama klima uređaji, minibar, LED Tv, wifi i sopstveno kupatilo obezbeđuju udobnost naših gostiju. Wellness deo i usluge orijentisane ka porodici se staraju o nezaboravnom wellness doživljaju.
» www.colosseumhotel.hu

Banja Hagymatikum u Makóu
Pored lečenja očekujemo i goste željne rekreacije i odmora u Lekovitu banju „Hađmatikum“ koja se smatra remek-delom organičke arhitekture. To je mesto gde se i telo i duša obnavlja. Među našim ekskluzivnim uslugama se ističe svet saune koji se sastoji od devet sauna. Široki spektar naših wellnes ulsluga prostire se od specijalnih masaža do kupke u crnom vinu.
» www.hagymatikum.hu

8

|

Južna Ravnica » Daje uvek više gotohungary.com » rs.gotohungary.com

Južna Ravnica » Daje uvek više | gotohungary.com » rs.gotohungary.com

9

Županija Bekeš je mesto odmora i osveženja
Probajte naša jela pečena u seoskoj pećki, okušajte se u drevnim, skoro za­ bo­ ra­ vljenim narodnim veštinama, zanimanjima ili pak, posetite pravi seoski svinjokolj! Očekuju vas prirodna bogatstva županije Bekeš, vodeni svet doline Kereša, ponude seoskog turizma i ergela, lekovite banje i wellnes kupališta, gastronomski i kulturni programi, manifestacije! Dalje informacije: Turinform – županija Bekeš
» www.turizmus.bekesmegye.hu, www.bekesvidek.hu

Hunguest Hotel Erkel

***/****

Đula... daleko najbolje! U Đuli sa neposrednim prelazom u Kupalište Tvrđava! Krilo „Dürer****“, odnosno krilo „Munkácsy***“ pružaju perfektan konfor našim gostima. Uživajte u ponudama naših restorana „Orchidea“ i „Nosztalgia“, odnosno u opuštajućim uslugama dela „Harmónia Wellness“! Jer se tu u svakoj kapi vode nalazi doživljaj!
» www.hotelerkel.hunguesthotels.hu

Banja Đoparoš­ furdo – „Hotel Corvus Aqua“****
Hotel Korvus Akva nalazi se na obali jezera Đoparoš u idiličnoj prirodnoj okolini i čineći zajednički kompleks sa Lekovitom banjom, bazenom i park-kupalištem u banju Đoparoš koji se često naziva „biserom Nizije“, nudi svoje usluge za odmor i relaksaciju. Povoljni paket aranžmani već od 35 EUR/osoba/ noćenje sa polupansionom.
» www.gyoparosfurdo.hu » www.hotelcorvus.hu

Fesztival Piva i Kolenica Bekeščabi
Bekeščabi Od 12. do 15. juna 2014. 4 dana kad iz svake slavine teče pivo u Bekeščabi! Više od 100 vrsta točenog piva, kuvane, dimljene, grilovane kolenice, takmičenje u kuvanju, koncerti, nezaboravna atmosfera! Izložba i vašar Nacionalnih vrednosti Karpatskog basena i Hungarukima
» www.csabaisorfesztival.hu www.facebook.com/csabaisorfesztival
Južna Ravnica » Daje uvek više | gotohungary.com » rs.gotohungary.com

10

|

Južna Ravnica » Daje uvek više gotohungary.com » rs.gotohungary.com

11

Odmor, romantika, tradicija, gast­ro­ nomija i kultura: mađarska pustara Vas očekuje otvorenih vrata.

IMPRESUM » Izdavač

Magyar Turizmus Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing

Igazgatóság  » Priprema: WOW Studio Kft. » Štamparski radovi: Crew Nyomdaipari Szolgáltató Kft.  »  Fotografije: Fotoarhiva Magyar Turizmus Zrt.  »  Desplatno izdanje!  » Za sadražaj i podatke koji se nalaze u publikaciji, Magyar Turizmus Zrt. ne snosi odgovornost. » Za detaljnije informacije, molimo Vas, obratite se neposredno davaocu usluga.

» rs.gotohungary.com