Cuvinte Vii

Secrete simple ca să obții fericirea Ziua cea mai frumoasă: azi Lucrul cel mai ușor: să te înșeli Obstacolul cel mai mare: teama Cea mai mare greșeală: a abandona Rădăcina tuturor relelor: egoismul Distragerea cea mai frumoasă: munca Cei mai buni profesori: copiii Prima necesitate: comunicarea Cea mai mare fericire: a fi util celorlalți Misterul cel mai mare: moartea Cel mai mare defect: indispoziția Ființa cea mai periculoasă: mincinosul Sentimentul cel mai josnic: ranchiuna Cadoul cel mai frumos: iertarea Cel mai necesar: căminul Ruta cea mai rapidă: drumul corect Senzația cea mai satisfăcătoare: pacea interioară Arma cea mai eficace: surâsul Cel mai bun remediu: optimismul Cea mai mare satisfacție: datoria împlinită Forța cea mai puternică: credința Ființele cele mai necesare: părinții Cel mai frumos dintre toate: dragostea
din folclorul indian

Rugămintea L-am rugat pe Dumnezeu Să-mi dea putere, Dar El m-a făcut slab Ca eu să învăț simplitatea și smerenia. L-am rugat să mă ajute Să fac fapte mari. Dar El m-a micșorat Ca eu să fac fapte bune. L-am rugat să-mi dea bogăția Ca eu să fiu fericit, Dar El m-a făcut sărac Ca să devin înțelept. L-am rugat toate lucrurile Ca să pot gusta viața. Dar El mi-a dat viața Ca să pot gusta toate lucrurile. Nu am primit nimic Din tot ce-am cerut, Dar am primit tot Ce-a fost bun pentru mine. Împotriva voinței mele Au fost ascultate rugămințile mele. Sunt printre oameni Un om binecuvântat.
Mowālāna Rumi

Lingușirea este plata anticipată a trădării care ți se pregătește. .

Cad frunze în sufletul meu. Fiecare. e un simbol al regretului meu. Zen .

Napoleon .Înțelegem ruinele atunci când ajungem și noi ruine.

Nu uitați efectul de bumerang! Oferiți doar ceea ce ați dori să primiți. Robin Sharma .

Cu tine ai întotdeauna doi tovarăși: tot binele pe care l-ai făcut și tot răul. Zen .

Se despart pentru că au făcut imprudenta de a se cunoaște. dar nu se uită. Se despart. Apoi se despart.Oamenii se întâlnesc și se cunosc. .

Rămâne un deșert de disperare.În fiecare zi ne batem joc. De păsări.În fiecare zi . Romulus Vulpescu . de iubire și de mare Și nu băgăm de seamă că în loc.

Învață să aștepți! proverb italian .

Ghidul Perfecțiunii Viața e o provocare – întâmpin-o! Viața e un dar – acceptă-l! Viața e o aventură – îndrăznește! Viața e o suferință – înfrânge-o! Viața e o tragedie – înfrunt-o! Viața e o datorie – îndeplinește-o! Viața e un joc – joacă-l! Viața e un mister – descoperă-l! Viața e un cântec – cântă-l! Viața e o ocazie favorabilă – folosește-o! Viața e o călătorie – realizeaz-o! Viața e o promisiune – îndeplinește-o! Viața e dragoste – descoper-o! Viața e adevăr – pătrunde-l! Viața e un război – poartă-l! Viața e o șaradă – dezleag-o! Viața e un scop – realizează-l! Bhagavad-Gita .

Taci. Taci. când ești ispitit să bârfești! 9. când ești ispitit să critici! 10. atunci când ai vorbit destul! 3. atunci când ești provocat! 5. când pleci de la biserică. Taci. pentru ca Dumnezeu să-ți poată vorbi! 7.Decalogul Tăcerii 1. Taci. până când îți vine rândul să vorbești! 4. Taci. dacă nu ai de spus ceva valoros! 2. Taci. Taci. cât să ai timp să gândești înainte de a vorbi! . Taci. Taci. când ești nervos și iritabil! 6. Taci. când intri în biserică. pentru ca Duhul Sfânt să poată imprima în mintea ta lucrurile pe care le-ai auzit! 8.

să știi pur și simplu că cineva a respirat mai ușor doar pentru că tu ai trăit. o grădină îngrijită sau o condiție socială emancipată. să lași în urma ta o lume mai bună. să găsești ce e mai bun în ceilalți. să apreciezi frumusețea.Legile succesului? Să râzi des și mult. să câștigi aprecierea criticilor onești și să înduri trădarea prietenilor falși. Ralph Waldo Emerson . Asta înseamnă să ai succes. să câștigi respectul oamenilor inteligenți și afecțiunea copiiilor. fie printr-un copil sănătos.

dă și altora din bunurile tale. Dacă ai puțin. dă din inima ta! Fernad Fouriner .Avery .Dacă ai mult.

Înfrânt nu ești atunci când sângeri Și nici când ochii-n lacrimi ți-s. Cele mai crâncene înfrângeri Sunt renunțările la vis. Radu Gyr – Îndemn la luptă .

Nimeni să nu-și acopere ochii. pentru a nu vedea ființa care suferă! anonim .

Sigmund Freud .Viața e o insulă de suferință într-un ocean de indiferență.

să vezi pe unde treci! Fă-ți timp. să stai cu mama. s-asculți ce spune o floare. au grai! Fă-ți timp. să vezi pădurea.. de unul să invoci! Fă-ți timp. n-o mai strângi! Rudyard Kipling . Fă-ți timp.. să te alini oricând! Fă-ți timp... Fă-ți timp.. Fă-ți timp. să vezi durerea și lacrima arzând Fă-ți timp. Fă-ți timp. Fă-ți timp.bătrâni. Fă-ți timp. un cocor! Fă-ți timp. din toate să înveți. de-o vorbă bună.. să dai vieții adevăratul sens! Fă-ți timp. Comoara risipită a vieții. Fă-ți timp. s-asculți la toate. ACUM! Să știi: zadarnic ai să plângi. să poți. cu sufletul deschis! Fă-ți timp. pentru prieteni. s-asculți lângă izvor. Fă-ți timp. de-o coarjă pentru câini. pentru-adevăruri și adâncimi de vis.. măcar o clipă. În trecerea grăbită prin lume către veci. cu milă... stând singur să te rogi. frumoase amintiri. pe-un munte seara. cu orice taină sau adevăr să stai. măcar o clipă. căci toate-acestea au inimă.Fă-ți timp. Fă-ți timp. că ești de multe mistere-nconjurat! Fă-ți timp. cu tatăl tău . să guști frumosul din tot ce e curat. În trecerea grăbită prin lume către veci. să vezi pe unde treci! Fă-ți timp.

spune-i-o în așa fel încât să nu o ia ca pe un refuz. Dacă poți să construiești ceva. 8. nu-ți descărca nervii pe alții. 9. Dacă faci o observație. Dacă nu poți să ajuți pe cineva. Dacă poți să faci pe cineva fericit. dă mai departe. Dacă dai ceva. 5. 4. Dacă ești nervos. nu distruge. 6. Dacă devii celebru. Dacă poți. atunci fă-l când este nevoie. nu sta pe gânduri. nu aștepta ca fapta să se întoarcă. din folclorul norvegian . Dacă vrei să faci un bine. Dacă primești ceva. 2. nu jigni. rămâi modest. 3. 10.Cei 10 "Dacă" 1. 7. fii hotarât în ceea ce spui și ceea ce faci.

Nu există inimă mai mare pe lume. . decât inima care știe să ierte.

Dacă voi putea vreodată să alin suferința unei inimi. atunci nu voi fi trăit în zadar. Dacă voi sădi speranța unei vieți. atunci nu voi fi trăit în zadar. Emily Dickson . ori voi salva o biată pasăre rănită.

Rainer Maria Rilke .În asta constă dragostea: două singurătăți ce se protejează. se ating și se recunosc.

Chamfort . N.Fericirea este un lucru greu de găsit în tine și foarte greu de găsit în altă parte.

. Ce este rar este valoros.Ce este frumos este rar.

Femeia prin frumusețe îl robește și pe diavol. A. Schopenhauer .

Femeia este lucrarea de diplomă a lui Dumnezeu la examenul de estetică. Vasile Ghica .

Cei mai buni amanți au mințile cele mai murdare. .Cea mai erogenă zonă este mintea.

Cu penele altuia te poți împodobi. dar nu poți zbura. Lucian Blaga .

Soarele răsare pentru sufletul florilor și apune pentru patimile omului. Krishnamurti . J.

Toate ființele sunt egale în fața suferinței. anonim .

A.De-ar putea toate viețuitoarele să fie scăpate de durere. Schopenhauer .

Cu exemple concrete poți demonstra orice. Marx . K.

nu te mândri cu superioritatea ta față de animale. dar tu cu măreția ta. nu lucra împotriva intenției lui Dumnezeu! Omule.Iubește animalele: Dumnezeu le-a dat gândire rudimentară și bucurie netulburată. nu le hărțui. Aceasta e adevărată pentru fiecare dintre noi. nu le priva de fericirea lor. Nu le deranja bucuria. Dostoievski . ele nu au păcat. pângărești și Pământul prin existența ta și îți lași urmele prostiei după tine.

Sarah Louise Pailin (fostă Miss Wasilla). inclusiv femele cu pui. Ca guvernator al statului. când au candidat pentru funcțiile de vicepresedinte și președinte SUA. Pailin împreună cu una din fiicele sale. alaturi de senatorul John McCain. în anul 2012. a autorizat uciderea a aproape 1300 de ursi grizzly. împotriva lui Joe Biden și Barack Obama. . politiciană americană. Nu crede în încălzirea globală. Dorește să candideze din nou la președenția SUA. Este o susținătoare și o împătimită a vânătorii și pescuitului ca distracție și aventură. Pailin și John McCain. în alegerile din 2008.Funcțiile îi dezumanizează pe oameni. A candidat la funcția de vicepreședinte SUA. dreapta: S. A oferit ca recompensă vânătorilor câte 150$. guvernator al statului american Alaska. pentru fiecare lup vânat și care va prezenta ca dovadă. la o vânătoare de caribu. prezentând ceea ce a fost odată un frumos exemplar de urs grizzly și king-crab. în Alaska. centru: S. Pailin în apartamentul ei din Anchorage (Alaska). între anii 2006-2009. inclusiv a stilului de vânătoare din avion pentru lupi și urși. la alegerile naționale din 2008. stânga: S. nefiind cauzată de activitatea umană”. susținând că: ”este o farsă. laba stângă din față a animalului ucis. A fost consilier local și primar al orașului Wasilla (Alaska).

Dumnezeu să te binecuvânteze! I hope you share this messages. God bless you! Sfârșit .Sper să împărtășești aceste mesaje.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful