P. 1
Trip_Prego_Laia[1].p2_20090729

Trip_Prego_Laia[1].p2_20090729

|Views: 9|Likes:
Published by xavierisach

More info:

Published by: xavierisach on Sep 21, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/11/2014

pdf

text

original

Trip Prego Laia_2009.qxp:Trip Audi Publica.

qxp

29/7/09

07:23

Página 2

Com s’hi participa

El programa d'activitats previstes és el següent:

5. Taller didàctic per als mestres. Jornada per a la creació del pregó amb una assessora experta en llenguatge poètic. Tindrà lloc el dia 11 de gener de 2010, a les 13.30h, a la sala d’actes de l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona (plaça d’Espanya, 5).

BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ (data límit: 25-09-2009)
Centre:

1. Sessió informativa per al professorat interessat en l’activitat. El dia 17 de setembre de 2009, a les 13.30 h, a la sala d’actes de l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona (plaça d’Espanya, 5).

Nom i cognoms de la persona docent:

2. Jornada de formació per als conjunt de mestres de les escoles participants. En aquesta jornada, en la qual participaran professionals reconeguts, es donaran elements per iniciar el treball a l’aula i es lliurarà un dossier de propostes didàctiques per al treball als centres. Tindrà lloc el dia 30 de setembre de 2009, a les 13.30 h.

6. Fem el Pregó de la Laia. Durant els mesos de desembre i gener, es farà conjuntament el Pregó de la Laia del 2010. Cada centre rebrà l’encàrrec d’elaborar en forma de rodolí una de les seves propostes. D’aquesta manera, el Pregó esdevindrà una obra de creació col·lectiva i representativa de la veu dels infants de Barcelona.

Càrrec:

Cursos participants: 3r 4t 5è

Nombre de línies participants

3. Treball als centres. Durant els mesos d’octubre i novembre, l’aula serà l’espai on es treballaran els continguts proposats. És en aquest espai on els infants construiran de manera individual i col·lectiva el seu discurs amb el suport de la proposta didàctica, que inclourà sis activitats per a l’alumnat i orientacions per al professorat.

7. Lectura del Pregó. El dia d’inici de la festa major d’hivern, Santa Eulàlia, el dia 12 de febrer de 2010 es farà la lectura del Pregó per part dels infants en què l’alcalde donarà resposta a les seves propostes. Durant aquest acte, els centres podran gaudir d’activitats lúdiques i festives a mode de cloenda. 8. Tots les escoles participants rebran una mostra del Pregó elaborat conjuntament, i també un diploma com a agraïment explícit per la seva participació.

Adreça del centre:

Codi postal:

Telèfon:

Fax:

Adreça electrònica:

4. Trobada amb el Consistori: “La veu dels infants”. Una jornada d’intercanvi amb tots els centres participants i el Consistori, on els infants compartiran les seves propostes treballades a les aules amb altres nens i nenes i les exposaran a l’alcalde. L’acte es vehicularà a través d’un espectacle lúdic amb dinàmiques i tallers de participació col·lectiva, i tindrà lloc a finals del primer trimestre del curs escolar.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->