FARCELLETS

1 làmina de pasta de full congelada o refrigerada 1 botifarra negra Formatge de cabra Ceba 1 ou S’escalfa el forn a 200ºC. Tallem la botifarra negra a trossets, l’esmicolem i la fregim en una paella, quan a està cuita, la reser!em i amb el matei" oli de la botifarra, #i fregim la ceba fins que estigui daurada. $entrestant damunt de paper !egetal, s’estira la pasta de full, i #i afegim la botifarra negra, la ceba i trossets de formatge de cabra. Fem els farcellets i pintem la superf%cie d’aquests amb el ro!ell d’ou. &reparem una safata de forn sucada amb mantega i farina i es posen els farcellets uns 20 minuts al forn fins que estiguin rossos.

ENTRANT DE TONYINA 1 Pot de lloms de tonyina 1 pot de pebrots del “piquillo” ( o escalivat) ous de guatlla En una llesca de xapata una mica torrada hi posem a sobre una mica de pebrot un tros de tonyina i clavem un ou dur de guatlla amb una broqueta.

ENTRANT DE XISTORRA Xistorra Pebrot verd t!lia En una llesca una mica torrada hi posem a sobre un tall de xistorra que tindrem passat primer per la paella amb poc oli" i a sobre amb una broqueta i clavem un tros de pebrot verd que tamb# haurem $regit una mica.

PALETS DE PA AMB PERNIL IBERIC Palets de pa Pernil ib%ric &ga$em un palet de pa o “grissines”" si es mol prim a'untem dos i enrotllem una llesca de pernil" si es ib%ric molt millor" encara que amb serra tamb# es bo.

PALETS DE PA AMB SALMÓ I PHILADELPHIA (alm) Piladelphia (ucedani BOLES CRUIXENTS DE FOIE Compreu un bloc de foie. 'ei"eu(lo a la ne!era fins que !olgueu fer la recepta, doncs millor que estigui fred per fer les boles. )ns farà falta el foie i les atmetlles, res m*s. +es atmetlles les #e comprat al ,arric ,arrac -Solsona., son trossets d’atmetlles , pero sense torrar, les posem al forn, amb el gratinador i !igilant que no es cremin, quan estan daurades a les tindrem llestes. &oseu les atmetlles en un plat, i feu boles de foie amb l’estri correponent i les arrebosseu amb les atmetlles , pun"eu amb un bastonet de fer bro"etes i a tenim l’aperitiu fet.

CANAPE D’ANXOVA AMB MELMELADA TOMÀQUET

2 filets d’an"o!a conser!ada en oli. $elmelada de tomaquet / llesca de pa torrat 0lfàbrega 1ntem la torrada amb la melmelada de tomaquet. &osem per sobre, els filets d’an"o!a i una mica d’alfàbrega picada.

PINCHO DE LANGOSTINO CON MAIZ

Es una receta extremadamente fácil y socorrida para un picoteo o simplemente para dar color a una mesa en la que queremos completar con algo mas. Mas que una receta es una idea. Ingredientes: - 1 docena de langostinos crudos - harina - 1 huevo - 100 grs de ma ! cru"iente - aceite para fre r #rituramos con la picadora el mai! y lo ponemos en un plato. $elamos los langostinos y los pasamos por harina% huevo &atido y finalmente por el ma ! triturado. 're r en a&undante aceite caliente. (uando los saquemos de la sart)n los ponemos so&re papel a&sor&ente. (omo idea de presentaci*n podemos colocarlos en peque+as &rochetas. BOLES CRUIXENTS DE FOIE AMB XOCOLATA (Foie gras mi(cuit. (2ocolata 304. (&apaia des#idratada . 1.(&oseu el bloc de foie gras al congelador uns minuts fins que quedi ferm, per5 no congelat. 2.(Formeu boles de foie, amb l’a ut d’un bole ador (cullera de &ar%s(. 'ei"eu(les de nou a la ne!era per tal de que torni a agafar consistencia. 6.()n un bol, foneu la "ocolata. 7.(Talleu la papaia des#idratada a daus molt petits. 8.(Tireu la bola de foie al bol per recobrir(la amb una capa de "ocolata, (cal treballar ràpid per tal de qu* el foie mantingui la se!a forma esf*rica( i dipositeu(la sobre una superf%cie freda, posseu(#i trossets de papaia per sobre. 9epetiu el procediment amb cada bola de foie. 9efredeu(#o no!ament a la ne!era abans de pun"ar(#o amb la broqueta. :.(9eser!eu(#o a la ne!era fins al moment de ser!ir(#o i...... gaudiu(#o de gust.

TRIFLE FORMATGE DE CABRA I MEMBRILLO AMB NOUS

• • • • •

100 grs de queso de ca&ra un chorro de nata l quida 100 grs de mem&rillo ,ueces picadas -nos dátiles para adornar

1. En primer lugar &atimos el queso de ca&ra con la nata para hacer una crema espesa.

.. $or otro lado pasamos tam&i)n el mem&rillo por una &atidora para que nos quede cremoso% si es que está muy compacto. /. $icamos las nueces peque+as% de"ando unas enteras para adornar. 0 ahora s*lo queda montarlo: en el fondo del vasito ponemos unas nueces picadas y a continuaci*n una capa de crema de queso% otra de mem&rillo% otra de queso y finali!amos con otra de mem&rillo que hemos hecho con una manga pastelera. 1dornamos con el dátil y nueces y ya lo tenemos listo. 2e puede tomar en fr o o incluso templado y podemos tomarlo en tostitas untado o &ien a cucharadas etc... como prefirais. Está muy &ueno si os gustan estos contrastes% es una opcion más. Espero que disfruteis mucho de todas las tapas que vamos a poder ver hoy porque tendremos montones de ideas para reali!ar en casa. PIRULETA DE PARMESÀ &icar queso parmesano, ponerlo en la bande a de #orno encima de papel !egetal, darle la forma de c%rculo que no tenga muc#o grosor. Colocar un pinc#o encima, que con el calor del #orno #ar; que se enganc#e al queso < as% tendremos estas fant;sticas piruletas. =ornear a 200º, con el #orno precalentado, #asta que empiece a dorarse. >igilarlo porque se dora enseguida. Sacar la bande a < una !e? fr%as sacarlas con cuidado. At: fer-ne alguna amb alfàbrega

CHERRY CHUPS ·

·

5 cucharadas de azúcar · semillas de sésamo · palillos de pinchos tomates cherry

1. Clavamos un tomate en cada palillo. 2. Preparamos un caramelo líquido: ponemos un cazo al ue!o con azúcar y unas !otitas de a!ua" lo removemos #ien y lo de$amos que se unda. %. Cuando el caramelo esté en su punto &doradito'" se retira del ue!o. (. )e pasan los tomates por el caramelo y lue!o por las semillas de sésamo. 5. *o de$amos en ríar. +ota: Para presentalo en la mesa y para que se manten!an en pie" se puede utilizar una copa llena de sal !ruesa " piedrecitas" le!um#res y se insertan los palillos en ese soporte" o si no" se pinchan los palillos so#re al!una ruta orrada o similar.
En el bas del minipimer posar un grapadet d' ametlles torrades (10 u), una llesqueta de pa fregit, 2 alls fregits, 1 all cru, julivert, una tomata pelada, un baset de vi blanc, picar amb el minipimer amb una mica d''aigua. En una paella fonda, posar bastant d''oli i quan estigui ben calent tirar la picada ben fina donar- i un parell de tombs, apartar del foc i afegir una culleradeta de pebre vermell dol! que sigui bo. "a pots posar el pei# cru, uns musclos, cloises (el que vulguis). $E%

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful