P. 1
Cura Cu Ulei de Floarea Soarelui

Cura Cu Ulei de Floarea Soarelui

|Views: 7|Likes:
Published by omucuidei
Retete Naturiste de sanatate
Retete Naturiste de sanatate

More info:

Published by: omucuidei on Jan 21, 2014
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/21/2014

pdf

text

original

Cura cu ulei de floarea soarelui O metodă detoxifiantă a organismului, este mestecarea uleiului de floarea soarelui în gură.

În fiecare dimineaţă, după igiena guri se ia l lingură de ulei de floarea soarelui în gură şi plimbându-l în toate direcţiile, timp de 10-1 minute. !rocedura trebuie făcută cu calm, fără grabă şi fără să îng"iţim nici o picătură de ulei #este foarte toxic$ %opă ce de&ine alb ca laptele şi gros, se aruncă complet din gură apoi se spală foarte bine ca&itatea bucală cu apă. !rimele re'ultate &i'ibile sunt optimi'area fluxului sanguin, albirea dinţilor şi în&iorarea întregului organism. (ura cu ulei se foloseşte atunci când trebuie să eliminăm o cantitate mare de toxine din organism. Orice ulei este bun dar indicat este de floarea soarelui. )ă nu cum&a să îng"iţiţi nici măcar o picătură din uleiul care-l sugeţi este o ade&ărată otra&ă. *ste bine ca înainte de a lua uleiul să &ă suflaţi nasul. %upă primele -+ minute dispare gustul de ulei. )e pare că cei ce au a&ut , sclero'ă în plăci, diabet, noduli şi tumori prin folosirea curei cu ulei s-au &indecat - &i se pare prea frumos ..

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->