You are on page 1of 5

Abundenta

Abundenta

S-a dorit ca toti sa aveti abundenta in viata voastra. Da, pentru fiecare dintre voi, insa voi nu stiti acest lucru si ati blocat fluxul abundentei prin modul de a gandi. Exista o conceptie comuna ca unii oameni se nasc pentru a fi bogati si altii trebuie sa sufere. Aceast lucru nu este adevarat. Creatorul a facut pe toata lumea la fel, TOTI puteti avea bogatie in viata voastra. Trebuie doar sa o creati. Da, dar unii dintre voi mai au lectii de invatat despre acest subiect, si s-ar putea sa le fie mai greu decat altora sa o cree e, dar nu ar trebui sa fie o problema si veti gasi aceasta abundenta. Irositi asa de mult timp !amantesc traind in trecut, necre ind in voi insiva, avand dubii despre abilitatile voastre, etc. "u mai puteti sc#imba ceea ce a fost, de ce va preocupa acest fapt. Cand va eliberati de trecut, aveti posibilitatea sa va creati viitorul in mod mult mai facil. Energia economisita prin eliberarea de trecut va a$uta in acest demers. Abundenta care este a voastra de drept poate incepe sa intre in viata vostra in orice fel ati cerut. Cei care cred ca bogatia este ceva gresit, mai mult ca sigur nu vor avea abundenta. Cum poate cineva sa obtina lucrurile dorite, daca nu are bogatie% &andeste-te ce poate face un individ care are mi$loacele, le foloseste facandu-si viata incantatoare. "u e nimic gresit in bogatie, ceea ce faci cu ea contea a. &andeste-te unde in viata ta ti-ar place sa ai abundenta si indepartea a toata gandirea negativa cu privire la acea ona. Apoi priveste cum se sc#imba viata ta. Este foarte simplu.

ABUNDENTA Recunostinta + Atitudine = Abundenta Atragerea abundentei Abundenta supercede si include prosperitatea. Telul pentru Prosperitate in locul Abundentei poate duce la lacomie ca niciodata destul!! Abundenta include ubirea si !umina care "a poate aduce bucurie si implinirea su#letului!

Doua sentimente sunt #undamentale pentru atragerea oricarui lucru in "iata "oastra$ unul este recunostinta si celalalt este aprecierea personala. %ind iti pri"esti "iata cu recunostinta& sc'imbi concentrarea pe ceea ce(ti place.%ind sc'imbi concentrarea pe ce"a& mai mult din acelasi lucru "ine catre tine. Aceasta este !egea atractiei.Recunostinta nu apare deoarece Uni"ersul spune $ ) a uite! %ine"a este recunoscator& 'ai sa(i dam mai mult pentru ca merita o recompensa mai mare.*Uni"ersul este un loc neutru si raspunde numai la concentrarea atentiei*.

Recunostinta plasea+a concentrarea ta pe latura po+iti"a a oricarui subiect& iti plasea+a atentia pe a a"ea ce"a& mai degraba decit pe lipsa unui lucru. Daca practici recunostinta si intelegi ceea ce ai de,a& iti sc'imbi nu numai concentrarea& ci si "ibratia& in directia a mai multe lucruri pe care le doresti. -e+i& nu poti cere nimic din ceea ce inca nu ai. Daca te(ai nascut pe o insula& unde"a unde nu sunt pasari si deci nici oua& nu "ei putea sa ceri mai multe oua. !a #el se pune problema si cu ceea ce(si doreste inima. %ind ceri abundenta& de,a o ai. %ind ceri sanatate& de,a o ai. -e+i& daca picioarele tale sunt bolna"e si nu poti merge& bratele tale sunt inca bune de munca& nu(i asa. Esti tu total dependent de sanatate. Nu. Tu stii ca sanatatea este parte din ceea ce esti tu. %ele Patru Principii ale %reatiei sunt cine esti tu& ele nu sunt lucruri de care ai ne"oie. /au trebuie sa le descoperi. Poate ca trebuie sa ti el amintesti& dar asta(i tot. /anatatea& bunastarea& abundenta& dragostea si puterea de a crea sunt ceea ce esti. Ele sunt #iinta ta& su#letul tau si ele sunt e0presia lui Dumne+eu prin tine. ti spunem in deplina cunostinta de cau+a$ Nu poti cere ce"a ce de,a ai.

%u recunostinta te poti concentra pe pre+ent. De e0emplu& sa spunem ca tu cauti o relatie intima& care sa(ti asigure un prieten& dragoste si toate lucrurile pe care le doresti de la un partener. Aceste lucruri sunt de,a in "iata ta& e0primate prin prieteni care sunt in "iata ta. Prietenii tai iti o#era compania& dragostea& intelegerea si multe alte lucruri. %ind cauti un partener& multi dintre "oi se concentrea+a pe singuratate si daca te concentre+i pe singuratate& indeparte+i oportunitatile care te leaga de acel cine"a special. %ind intelegi ca ceea ce doresti este de,a acolo si(ti sc'imbi concentrarea pe ea& intaresti pre+enta si cau+a pentru a creste.

Daca iti spui$ )Nu pot simti recunostinta deoarece sunt atit de ne#ericita cu "iata mea*& atunci lasa(ne sa(ti spunem$ /entimentele sunt re+ultatul gindurilor 1gindul este catali+atorul pentru tot ceea ce gindesti. Te poti auto(in"ata cum sa simti recunostinta prin e0ersarea ei. Asa cum poti e0ersa aprecierea personala pentru a incerca propria dragoste& poti de asemenea sa incerci recunostinta si sa incura,e+i acest sentiment in tine.

Daca "rei sa intre ce"a in "iata ta stai si gindeste(te la toate aspectele. a in considerare esenta a ceea ce doresti. Daca(ti doresti mai multi bani& ce repre+inta banii pentru tine. Pentru multi banii sunt sinonimi cu libertatea. %e repre+inta. Abilitatea ta de a crea un mediu care sa(ti #aca placere sau orice alt lucru asociat cu a a"ea bani. 2data ceti dai seama ce repre+ina banii pentru tine si intelegi rolul lor in "iata ta incepe sa scrii toate partile "ietii tale care au acelasi rol. 2data ce(ti dai seama unde este pre+ent acest rol& "ei incepe sa atragi mai mult din acelasi lucru. !a s#irsitul #iecarei +ile scrie toate lucrurile

pentru care esti recunoscatoare& toate lucrurile care contin esenta lucrurilor din care doresti sa ai mai mult si "a dura ce"a pentru a sc'imba concentrarea ta sub aspect po+iti" a problemei pe care o doresti.

ata si alte e0emple care te "or a,uta. /a spunem ca banii repre+inta libertatea ta de a calatori si a e0plora. Daca acesta este rolul banilor pentru tine& atunci poti a"ea acest rol in "iata ta sub #orma unui automobil. Binecu"intea+a aceasta masina! Toate lucrurile au constiinta& c'iar si lucrurile acestea ca automobile& case si masini de spalat.

maginea+a(te acordata cu esenta automobilului tau si multumeste ca ea repre+inta esenta libertatii din "iata ta. Ai putea dori sa multumesti masinii tale de #iecare data cind pleci intr(o calatorie si sa rea#irmi ca acel "e'icol este mani#estarea dorintei tale pentru mobilitate si libertate. -iata ta nu este niciodata de acord cu ceea ce doresti. Poate #i ce"a sub #orma di#erita& sau intr(o cantitate care sa #ie mai mica decit iti doreai& dar este acolo mereu. Am obser"at ca cei mai multi dintre "oi care insistati de a dori ce"a& tindeti sa "a concentrati pe lipsa. -a lamentati incapacitatea de a calatori si "edeti un lucru care "a tine departe de aceasta& departe de "oi.

Printr(un simplu gest de recunostinta "ei incepe sa(ti sc'imbi concentrarea pe partea de a a"ea din ecuatie. Recunostinta nu este o obligatie spirituala& nu este o lege spirituala pe care oamenii )buni* si )iubitori* ar trebui s(o urme+e. Este o con#irmare a iubirii de,a e0istente in "iata ta. 3oloseste !egile Uni"ersale in bene#iciul tau. Daca aprecie+i toate lucrurile cu recunostinta& incepi sa radie+i iubire si din acest moment& de"ii magneti+at pentru iubire& sanatate si bunastare& abundenta si e"identa #aptului ca esti creator.

Aprecierea personala este suprema. Nu e0ista ce"a mai important decit sa te simti bine prin cine si ce esti tu. Daca te percepi cu apreciere desc'i+i usa multor lucruri de a intra in "iata ta. Nu mai este o problema de dorinta sau abilitate& ci o problema de permitere. %it de mult iti "ei permite sa ai asta+i.

Daca ar e0ista 444 oameni carora sa le poti "orbi si i(ai intreba care din toate aceste subiecte este cel mai important& ti(ar spune& in deplina cunostinta de cau+a& #ara indoiala sau e+itare& ca propria apreciere este cea mai importanta dintre toate. Propria apreciere

este c'eia spre cresterea ta spirituala& spre iluminare& cu problemele umanitare& este considerata solutia tuturor problemelor.

Timp de multe generatii ati #ost in"atati ca aprecierea persoanei "oastre inseamna aroganta si este necorespun+atoare. -i s(a spus sa "a #aceti mici si sa nu ginditi prea departe la "oi& deoarece nu meritati o ast#el de adorate si recunoastere. -a aducem un alt mesa,. -a spunem ca este timpul sa "a apreciati si ca& #ara propria apreciere& toate celelalte lucruri pentru care "a straduiti sa le #aceti& "a "or ocoli sau "or ramine o lupta.

Daca in"eti sa aprecie+i cine esti tu si ce ai de o#erit lumii& toate calitatile pe care doresti sa le de+"olti& cum ar #i rabdarea& acceptarea& iubirea& compasiunea& gri,a si "ointa "or #i ale tale. Asa cum este ade"arat intru totul& ce este in tine se re#lecta in a#ara ta. %eea ce simti se mani#esta in lumea ta. De aceea& daca doresti sa de+"olti iubirea& rabdarea si compasiunea este dragostea pentru sine& rabdarea cu sinele si compasiunea pentru sine pe care trebuie s(o de+"olti. )Poti sa dai numai ceea ce ai de,a.* Nu ti se pare ca are sens. Daca ai numai putina iubire pentru tine& atunci nu "ei putea sa o#eri iubire autentica& de e0. acceptarea altuia. -ei o#eri numai pre#acatorie& spunindu(ti ca esti iubitoare si buna& dar cind o#eri iubire trebuie sa #ie cu )dus si intors*. Trebuie sa porneasca dintr(o inima desc'isa& care este desc'isa de asemnenea pentru cel care primeste. 5ulti dintre "oi care se concentrea+a pe a da& intimpina greutati in a primi. Dar este la #el cu #olosirea energiei intr(o baterie. %u cit dai& cu atit ai mai multa energie proprie de o#erit. %ind esti desc'is la primire& atunci de"ii conducator pentru uni"ers& un canal pentru iubire. ubirea uni"ersala pura& iubirea lui Dumne+eu incepe sa curga prin tine. Aceasa iubire& aceasta energie este sursa intregii "ieti si asa cum ai de"enit acest canal& te alimentea+a& te tine sanatoasa si in bunastare si iti permite ca abundenta sa curga libera in "iata ta. Propria apreciere ar spune$ ma accept e0act asa cum sunt. Este "orba si de a recunoaste darurile tale unice.

!umea ta este plina de artisti& "indecatori& mari bucatari& ar'itecti& pro#esori si oameni care #ac miracole& care toti "or #i descoperiti. Ei nu au #ost inca descoperiti deoarece nu le(ai permis sa straluceasca. n #iecare dintre "oi este un mare creator& o #iinta inalt cali#icata& numai gata de a #i descoperita. 5ulti dintre "oi au "i+iuni in momente de inspitatie& dar apoi multi dintre "oi incepeti sa "a comparati cu altii si sa "a spuneti ca opera lor are mai mare "aloare decit a "oastra.

Propria apreciere nu inseamna sa negam pe altul& sau sa credem ca suntem mai bun decit altul. Este despre a intelege partea cea mai gro+a"a din tine& care este cuprinsa in cunoasterea si puterea uni"ersala si care poate crea miracole. Este despre intelegerea ade"arului a lui cine esti tu. Ade"arul lui cine esti tu este simplu. Esti copilul di"inului& mai mult decit atit& esti di"inul.

Unde"a de(a lungul liniei& multi dintre "oi a"eti ideea ca sunteti aici ca sa "a demonstrati "alorosi #ata de Dumne+eu sau alta autoritate inalta. Nu despre aceasta este "orba. Esti aici prin e0primarea liberului arbitru si "ii in acest plan al e0istentei pentru a crea.

Pamintul o#era pro"ocari unice. /e pare ca este mai e"identa sugestia ca esti singura si neconectata la puterea uni"ersului. Dar acesta este moti"ul pentru care ai ales sa "ii aici. Este o in#runtare la care iei parte cu placere. Nu esti aici de proba1 nu "ei #i eliberata din acest loc pentu purtare buna. Nu esti aici asteptind o sansa de a pleca unde"a mai bine. %ind inima ta este plina de aprecierea proprie& "a arata ca o tragi spre tine. ti "ei indruma e0perienta catre lume si cum te raporte+i la ceilalti. Apoi cind esti apreciati"& "ei a"ea cea mai delicioasa e0perineta din uni"ers. -ei #i concentrat #i+ic& inima ta "a #i desc'isa pe deplin iubirii uni"ersului si iubirea lui Dumne+eu "a curge spre tine& #olosindu(te ca un canal pentru tot ceea ce este maret. Nu e0ista e0perienta mai mare decit aceasta& sa #ii #i+ic si spiritual in acelasi timp. Acesta este moti"ul pentru care planeta noastra este atit de populata& pentru ca multe& multe su#lete doresc aceasta e0perienta si propria apreciere este c'eia. %ind pri"esti marii pro#esori& cum cre+i ca au a,uns acolo. %um au a,uns Budd'a si %'ristos la ni"elele lor. Prin apreciere proprie. Numai prin iubire si acceptarea desc'iderii tale catre iubirea lui Dumne+eu. Pentru ca numai Dumne+eu iti poate da ceea ce esti gata sa(ti dai tie. Nu e0ista un ade"ar mai mare decit acesta.