Proiect la informatica Crearea unui site

Cirjan Vasile Marian Grupa 1101

Pasii premergatorii crearii unui site: 1.Download Apache. Intram pe Google si scriem Apache web server Dam clic pe Download si ar trebuii sa ne apara urmatoarea pagina Apoi cautam: Apache HTTP Server 2 0 !" #inal is also availa$le si downloadam cu Internet Download Manager(la .

alegerea fiecaruia %in&2 'inar( )ithout cr(pto *no mo+.ssl.*MS.Downloadam "otepad## $criem pe Google "otepad## si dam pe download .nstaller- !. .

(.Acesta ne va duce pe pagina pricipala a programului unde vom da tot pe download Mo%illa &irefo' este simplu de instalat si nu cred ca necesita un tutorial de instalare iar Internet Download Manager este un program optional si nici acesta nu este greu de downloadat.Acesta trebuie sa arate cam asa: .Instalam programele Dupa ce terminam instalarea programului "otepad## il deschidem.

$criem pe Google freecsstemplates si dam clic.omputer * -ocal Dis. &olderul unde se va tine siteul este in $tart * M+ . (c * Program &iles * Apache Group * Apache ! * htdocs.In casuta unde ne cere domeniul si numele serverului ne scriem adresa ip iar unde ne cere adresa administratorului scriem adresa noastra de mail.Instalarea Apach nu este una grea) singura problema fiian aceea ca la un moment dat in timpul instalarii ne va cere domeniul si numele serverului si adresa administatorului. Acum va trebuii sa downloadam un template. pe primul site si ne alegem un template gratuit sau il platim si il downloadam .

/ sa se downloade%e o arhiva pe care o vom de%arhiva in folderul htdocs si va arata astfel: Apoi tastam in bara de navigare localhost si o sa ne apara siteul nostru .

. .Al meu arata astfel: Aceasta este metoda mea de creare a unui site web.a sa il editam vom deschide fisierul index cu "otepad##. Ar trebuii sa arate astfel: Apoi vom inlocuii fiecare po%a sau te't pana cand vom aduce siteul la forma dorita.