You are on page 1of 2

Colier "Pearl

"
Svetlana 27 februarie 2013 9855
Trimiteți No Comments »

Melodie Pearl
Acest decor blând și plăcută se poate face cu propriile sale mâini! Într-adevăr, perla este un material foarte frumos, care este potrivit pentru bijuterii de lux. Se merge bine, nu numai cu margele, dar și alte materiale, pentru că este o vedere nobil de perle.

Materialele necesare pentru țesut: - Numărul 10 margele de semințe, transparente, cu inserție de argint în interiorul "lumina" - Margele tub de 4-5 mm în lungime (trompeta) de argint - perle ovale (de preferat naturale) - incuietoare de argint - sau monofilament linie de pescuit - ciubuc ace № 10-12 - conectarea inele de metal, argint, clip - foarfece, clește și tonkogubtsy SCHEMA DE ȚESUT

4 margele. puteți seta nu numai completează brățara. avem nevoie pentru a completa colier cu ambele părți și perla țese. pentru a face ochi și din nou margele marunte.1 . Acum vom începe să țese lanț în cursor . la ambele capete. tesut margele de 1. 3. Termină țesut colier. face ultima legătură dintre cele patru mărgele și începe țesut cea mai mare parte a colierului principal. care este atașat la catarama. pune un șirag de mărgele pe centrul filamentului. 1 si 1 margele perla între fiecare element și marginea de jos. Totală ar trebui să fie de 6 unități cu margele (Fig. 2). Introduceți fir suplimentar de la începutul unui legătură larg și du-te de-a lungul marginii de sus. atunci ai nevoie pentru a adăuga mai mult alternativ si margele marunte de sticla. cercei perla tese sunt explozive! Tags: retele de d . dar este un pic mai complicat (vezi Fig. Se taie firul fâșie lungă. 5. Vezi schema fig. Face două unități de margele. de asemenea. dar cu butoane.Continua țesut acest fel (fig. 4 . 1). Acum. Dacă doriți. apoi pune două aspecte clip în formă de scoici și fixați-l. repeta ca în revendicarea 1 și atașați clema cu un inel. Pentru a face acest lucru. 2. dar. Totală ar trebui să aibă 15 de astfel de unități. link-uri nu ar trebui să fie simplu. ghidată de circuitul din Fig. lanț. 3). 4. margele închise dusîntors. Acum. Imbraca-o margele. cercei.