You are on page 1of 4

Set cu margarete

Svetlana douăzeci și unu februarie 2013 17065
Trimiteți No Comments »

Set de bijuterii cu margele
De fapt, bijuterii foarte simplu set. Va fi o forță pentru orice maestru. Toate tehnicile sunt foarte simple și nu este nimic foarte complicat și zamudrennogo. Astfel încât să puteți țese în condiții de siguranță pentru tine decor de primăvară.

Materialele necesare pentru țesut ornamente: - Numărul de margele 10 transparente incolore sau albe "light" - margele număr alb 8 - număr 10 margele verzi

tăiat sârmă .zip .un fir de pescuit sau puternic de linie .baza rotundă cu găuri metale . Aceste frunze pot face mai mult sau mai puțin. țese crengi verzi.margele verzi de lumină numărul 8 sau tăiere .0.margele galben "lumina» № 10 .. Acum. apoi uita-te la comanda sistem și creșterea margele din arce.3 mm sârmă . Face trei astfel de bucle și a pus margele pe un număr de 8 la ambele capete. Începând cu cinci margele mici. Pentru a face acest lucru. .margele galben de tăiere sau numărul 8 .foarfece SCHEMA DE ȚESUT Tehnica împletitură franceză urmeze 9 petale albe de margarete. înșurubați-le în bucla.baza inel . numărul 3 3 8 și numărul 10. Total de petală ar trebui să constea din două jumătăți de rotații de margele mici și două dintre cele mai importante. de tip sârmă 3 margele verzi numărul 10. la discretie.

9 bucle (sm. bile înșirate și răsucite împreună pentru a forma un cerc. și alternează între un mic și mare. avem nevoie pentru a face o margaretă pentru arcan. Pentru a face acest lucru.Centrul Galben este compus dintr-o multitudine de ochiuri. .) Acum trebuie să colecteze flori. atașați toate cele 9 petale de pe marginea cercului.shemu. iar după grinda are trei frunze.Centrul galben nu este de bucle uniforme. In centrul stamine galbene sigure. doar repeta arcul sistem. ar trebui să fie un pic mai mult. Acum. Așa că am făcut-inel. gata de musetel poate fi atașat la bazate inel. extinderea gamei de prima axă în petalele 5 margele. Pentru a rotunji de bază cu găuri. În acest caz. Acum.

Doar nu uitați de blocare. stamine și frunze. toate petalele trebuie să fie fixată pe o bază circulară. In cazul inelului. Pandantive complete de decorare numărul 10 mărgele albe și ciucuri și cravată margele margarete jos pentru filamente așa cum se arată în diagrama. Acest decor blând și ușor cu siguranta va! Tag-uri: Alb Pachet arcan Doar Margare .De asemenea. frunze verzi ar trebui să constea deja de mai multe frunze (vezi diagrama de mai sus).