You are on page 1of 6

Țese Orchid mozaic

Svetlana 05 aprilie 2013 33.621
de acțiuni Comentarii (10) »

Cum de a țese orhidee
Dimensiune 30 cm

Veți avea nevoie de: - 30 g de margele doua sau trei culori, în număr de 12, - 10 g margele de culoare B numărul 10, - 7 margele mari de culoare adecvat; - Mylar sau fir de nylon număr de 40 (puteți lua dimensiunea liniei 0.10 - 0.16; - numărul de ac număr de 11 sau 12; WEAVE ORHIDEE Dial 10 margele si tehnica mozaic oblice de țesut, efectua trei petale înguste, în conformitate cu numărul de schema 1: rotire o jumătate, apoi al doilea, apoi trece prin mijlocul "prin margele mici, margele podpletaya mai mult, du-te înapoi și lamela de tragere. Trage destul de greu ar trebui să dea de relief. Coase petale înguste.

Decora "pistil" -. Ajustare lungime și beamwidth: . Suspensie de mai multe fire cu margele marunte si coase mare între petale înguste pe partea de sus. Una dintre petale largi rola tub și coase marginea. Margine Oplesti petale largi cum se arată în numărul diagrama 3.Dial 14 3 margele si tese mare număr de scheme de petale 3.

Când țesut serie de important rotativ pentru a monitoriza îndeaproape mărimea lor. cel mai larg petale. MAKING tipuri diferite de FLORI: . Cu atât mai mult se executa. astfel încât să nu deranjeze proporțiile.Beamwidth determinat de setul initial de margele. Cu atât mai mult vă colecta margele. Lungimea determină numărul de rotații ale colțurilor superioare sau inferioare. mai mult petale.

Margele de culoare depinde de gusturile și preferințele dumneavoastră. 6 din petale înguste puteți aduna crin. te orhidee. Petale Redimensionarea poate crea flori fantezie de orice formă.Dacă urmați 3 lățime și 3 petale înguste. .

Aceasta orhidee poate fi atașat la ham de margele: .