LINK’D episodul 16 (eatin’ ya’ll

)

ll o r ’ n ’ k coo

linkdtv.wordpress.com

youtube.com/linkdTV

twitter.com/linkdtivi

facebook.com

linkdtivi@gmail.com

Orice trece prin stomac. Pofta, dragostea, si mai nou am auzit de prin batrani ca si mancarea! Atunci ne-am gandit sa va ajutam pe voi cei cu mana pe tigaie sa va improspatati retetele de pe site-urile gasite de noi sau recomandate de voi. Asta pentru ca incepe: LINK’D.

Ori pe DAReghin TV, ori pe dareghintv.ro, ori pe youtube.com/linkdtv ne vede!i.

Suntem la al 16-lea episod. Puteti citi in newsletter despre mancare, Pistol cu Capse, secrete, sau despre soare si ploaie.

com .com/cooking !thepioneerwoman.com !allrecipes.blogspot.com !kitchencontraptions.ro !gospodini.com bucatariepetrea.si t e-u r i c u s i d e s p r e p a pa b un : od o o o o o f !slowfood.com !foodgawker.com !countryliving.wordpress.net !ebucataria.net !chef2chef.ro !adihadean.com !theepicentre.blogspot.com !geekfood.com !culinary.

com linkdtivi@gmail.wordpress.com/linkdTV twitter.com .THE BAND pistol cu capse pistolcucapse.com/pistolcucapseband TOPIC picul este: o t 6 1 l u d o Pentru epis cret al tau? e s e r a m i a lm care este ce raspuns va iv t a e r c i s t n resa Cel mai inte u LINK’D o ic r t n u i prim VERSUS Soare ploaie linkdtv.ro myspace.com youtube.com/linkdtivi facebook.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful