lauraadam ache .

ro

http://www.lauraadamache.ro /2009/09/co sulete-de-bezea-cu-frisca-si-cacao .html

Cosulete de bezea cu frisca si cacao
De 2 zile sunt singura acasa, sotul meu f iind plecat in Germania, si cum astazi se intoarce m-am gandit sa f ac ceva rapid si simplu f oc si anume niste cosulete de bezea pe care le-am umplut cu f isca mixata cu cacao. Umplutura este saracuta rau pentru ca atat aveam in casa dar se pot umple cu crema de vanilie si f ructe (gen Pavlova) sau cu ingheatata sau cu dif erite mousse-uri.

Ingrediente 9 cosulete: 150 gr albus 150 gr zahar tos 150 gr zahar pudra

adaugati treptat zaharul pudra si susul de lamaie. Pe o hartie de copt asezata in tava de cuptor desenam cerculete de vreo 8 cm diametru si f ormam f undul cosuletului umpland cercul cu bezea. Mixam din nou f oarte bine pana obtinem o bezea teapana. In momentul in care sunt mixate perf ect si nu mai cad de pe paleta mixerului. . Cu ajutorul unui sac-a-poche f acem spirale de bezea de jur imprejurul cercului.jum lingurita suc lamaie 1 varf cutit sare 200 gr frisca 20 gr cacao Mixam bine albusurile proaspete la temperatura camerei cu 150 gr zahar tos si varf ul de sare.

Umplem cosuletele cu f risca.dam cosuletele la cuptorul preincalzit la 100 grade pentru 1.45-2 ore apoi le lasam sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa. Pof ta buna!! . pudram cu putina cacao si servim. Mixam f risca pana capata consistenta dupa care adaugam cacaoa si mixam pana se intareste.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful