You are on page 1of 6

VIRUS HIV-a NE POSTOJI !

NIKAD GA NIKO NIJE VIDEO POD MIKROSKOPOM NITI JE IZOLOVAN PO PROPISANOM NAUNOM POSTUPKU !!

Na osnovu ega se onda zakljuuje da HIV zaista postoji? Pa ceo medicinski svet pria, zaboga! Pria Svetska zdravstvena organizacija, biohemiari, naunici, globalni mediji, drave izdvajaju ogromna sredstva...

Sve do danas zapravo ne postoji ni jedan nauno ubedljiv dokaz za postojanje HIV-a. Niti jednom takav retrovirus nije izolovan i preien metodama klasine virusologije ", rei su dr Hajnca Ludviga Sengera, penzionisanog profesora molekularne biologije i virusologije na institutu Maks Plank u Minhenu.
Ovakvih stavova ima jo mnogo. Moete ih videti ovde:

Ukoliko postoji dokaz da HIV uzrokuje AIDS trebalo bi da postoje nauni dokumenti koji ili pojedinano ili kolektivno objanjavaju tu injenicu i to najmanje visoke verovatnoe. Takav dokument ne postoji ! - izjavio je Dr.Keri Mjulis dobitnik Nobelove nagrade za hemiju 1993.

Naravno, to su samo naunici koji imaju hrabrosti da se suprotstave strunom miljenju autoriteta kao to je Svetska Zdravstvena Organizacija. To su oni koje ne moete ba obmanjivati, kao to moete nepismenu raju, posebno onu u Africi i Aziji. Od lekar a koji ne bi da izgube posao i dobro uhlebljenje u SZO i monim privatnim bolnicama ne treba previe ni oekivati.

Ali, ako ne postoji virus, kako onda nastaje AIDS?


TA JE ZAISTA AIDS? Sindrom steenog nedostatka imuniteta (AIDS) sam po sebi i nije zasebna bolest. Tehniki je AIDS definisan kao jedna od 19 do 60 klasinih bolesti koje prate pozitivan HIV test, kao to su pneumonija, dijareja, hepatitis, malarija, zauke, male boginje, gonoreja, salmonela, tuberkuloza, izvesna kancerogena oboljenja i jo mnoge druge bolesti !

NEKA BOLEST
(ILI AK SAMO GLAD AKO SU AFRIKANCI U PITANJU)

+ NEDOKAZANI VIRUS HIV = AIDS (SIDA)

Na Internetu se moe nai mnogo skica i crtea takozvanog HIV-a , ali ne postoje nikakve strune reference...

Ovakvo objanjenje bolesti se nekim naunicima i lekarima uinilo sumnjivim. Zato su krenuli u akciju potrage za istinom o ovom virusu. Otvorili su i svoj sajt: http://www.virusmyth.net/aids/. Tu moete nei njihova razmiljanja. Sutina je sledea: AIDS je najobinija prevara !
www.virusmyth.org www.aliveandwell.org www.garynull.com

VIRUS HIV-a NIJE NAUNO DOKAZAN. TAKA.

Obian grip, vakcina gripa i druge vakcine, skora transfuzija krvi, alkoholizam, pogrena upotreba lekova, bolesti jetre, postojanje herpesa bilo kad u ivotu, SAVRENO ZDRAVA TRUDNOA.. SVE MOE REAGOVATI pozitivno na test HIV-a !

OD EGA ZAISTA UMIRU "OBOLELI" OD AIDS-a? UPRAVO OD RAZNIH NAVEDENIH BOLESTI + PRISUSTVO NEPOSTOJEEG VIRUSA HIV ! Za Afriku je Svetska Zdravstvena Organizacija ustanovila posebnu tehniku za dijagnostikovanje AIDS-a. S obzirom da je HIV test suvie skup (za jeftine crnce, valjda), oni su odobrili vizuelnu dijagnostiku. Tako, ukoliko afriki pacijent izgubi 10% svoje teine, ima groznicu ili upornu dijareju preenu eventualnim konim osipom I svrabom... Da, onda je to - AIDS. Taka. Jo ako to potvrdi CNN, nema ta da se porie. (Ne zaboravimo da CNN kae i da su Srbi izvrili genocid u Srebrenici. Taka.) Sa ovakvom tehnikom dijagnostikovanja jasno je zato u Africi postoji prijavljen tako veliki broj obol elih od AIDS-a i jo vei broj HIV pozitivnih i zato se ogromna sredstva iz nacionalnih budeta drava lanica UN izdvajaju za borbu protiv ove bolesti.

www.srbija.hostingsiteforfree.com
FREE DOWNLOAD pps spotova !

Upalite zvunike. SP Avgust 2010

Za kraj jo tri bitna momenta: - AIDS donosi milione farmakomafiji; - Lekovi kojima se lei su vrlo toksini i u sutini samo dokraje i onako bolesnu osobu; - Vlastelini iz senke imaju planove da smanje populaciju u odreenim podrujima sveta AIDS je nain !

( Preuzeto sa najboljeg srpskog sajta : www.ivonazivkovic.net )