You are on page 1of 2

Evidncia de laprenentatge. Dacord amb la tipologia de programes educatius treballats en aquest tema.

Localitza 5 recursos web educatius dinters per als professionals de leducaci social, de diferents tipologies de programes. Explica breument el contingut. No podeu repetir tipologia de programa. Aqu vos presento els meus 5 recursos educatius que sn dinters per la nostra futura professi deducador/a social. En aquets shi treballen tot un seguit de temtiques interessants, que sn les segents:

Primer recurs: Pirmide alimentaria Aquest recurs es tracta dun material molt interessant per treballar la salut, ms concretament els casos on es vol treballar lobesitat infantil. Prov del govern de canries per s un material totalment neutre i aplicable universalment. Aquest interessant recurs el podeu localitzar a la segent direcci web:

http://www.gobiernodecanarias.org/educacion/4/Medusa/GCMWEB/Docsup/Recursos/34945 833R/Piramide.swf

Segon recurs: Aquest recurs s molt verstil, ja que no es centra en una temtica determinada. De fet, hi podem trobar alguns jocs dentreteniment com la sopa de lletres, jocs de memria, ahorcados, crucigrames, trencaclosques, etc. Pot ser una eina molt bona per treballar loci de la poblaci ms jove i dedats ms primerenques. Aquest recurs el podeu consultar i provar al segent enlla:

http://www.rinconsolidario.org/palabrasamigas/pa/juegos.htm

Tercer recurs: La Gran Decisin de Digipato Aquest recurs est dirigit a infants de 4 a 8 anys, el conte infantil promou ls responsable dinternet. El primer enlla hi podem trobar la descripci del recurs i en el segon podem llegir el conte en el qual es basa el recurs. La prevenci es la part ms important en la nostra intervenci socioeducativa. A la segent pgina hi podem trobar tota la informaci corresponent al recurs:

http://www.generacionesinteractivas.org/es/noticias/generaciones-interactivas-publica-unnuevo-cuento-para-promover-el-uso-seguro-de-internet-entre-los-mas-pequenos-154-es

http://issuu.com/generacionesinteractivas/docs/digiduck_spanish_online_hires/1

Per a mi s un recurs molt adient per tal de fer una prevenci, educar des de les etapes primerenques es un factor fora adient i des de leducaci social ho podem fer mitjanant espais de animaci sociocultural o doci.

Quart recurs: Ludos En aquest recurs es tracta duna presentaci multimdia que semmarca dins lmbit de la salut i de leducaci fsica. Aquest es diu Ludos i est dirigit a lalumnat, el professorat i a un pblic en general. Semmarca dins el programa internet en la Escuela dins el conveni de collaboraci entre el ministeri dEducaci i Cincia i les Comunitats Autnomes per la creaci de materials digitals. Aquest recurs s molt til i interessant per a treballar moltssims daspectes educatiu als ms joves duna manera molt divertida i distreta per a ells (no s la tpica lli que els avorreix i no els motiva gens), com per exemple, la creativitat, el pensament lgic, entre moltes altres coses. Trobareu el recurs en aquesta direcci web:

http://recursostic.educacion.es/primaria/ludos/web/alumnos.html

Quint recurs: Observa y recuerda En el darrer recurs hi trobem un memory de nmeros, aquest ens pot servir, encara que no estigui especificat el pblic en el qual est dirigit, el podrem utilitzar per treballar amb les persones adultes i majors alguns aspectes, com s el cas de la memria. El recurs observa y recuerda dona la possibilitat de fer lexercici en dos nivells de dificultats. Es tracta dun recurs senzill per que alhora pot ser molt til per a fer algunes intervencions socioeducatives com a professionals de leducaci social. Per a consultar qualsevol cosa ho podeu fer a la segent pgina:

http://genmagic.org/mates2/or1c.swf