You are on page 1of 1

Hildegarde de Bingen (Per: Sijah Sirius)

26 de gener 2014

udio

Meditaci i Cant Vibral amb HILDEGARDE DE BINGEN


Estimats fills, jo sc HILDEGARDE DE BINGEN, lEstrella que porta la Virtut de la Repulsi. Benvinguts en aquest espai de Meditaci Vibral, de Cant Vibral. Escoltem el Cant, primer, en acollint el Silenci.

...Cant del Silenci...

Escolteu el Cant dAlegria dels ocells, que en aquests temps de Grcia venen a celebrar amb vosaltres, entonant nous cants de Joia i Alegria. Sigueu el Cant, deixeu al Verb de Foc compondre en vosaltres la Melodia de les Esferes. Canteu i alegreu-vos, sempre des de la profunditat, des de la Pau que no va ni ve, des de lAlegria que no va ni ve. Ara que hem vibrat en el Silenci, en el Cant Cristall que es desplega, vinc a entonar-vos algunes notes, junt amb el Cor dels ngels, per elevar-nos a lEsperit de Foc.

...Cants dHILDEGARDE DE BINGEN... (udio / primera cant)

El Silenci i el Cant suneixen en aquesta Oda a la Vida, al Pare Celestial.

...Cants dHILDEGARDE DE BINGEN... (udio / segona cant)

El Cor dels ngels canta les Lloances de Joia a les vostres orelles, la majestuositat i la Grcia dels Cants de Foc. Us agraeixo la vostra presncia. Acabarem aquest moment de Cants i Meditaci Vibral a travs del Silenci on el Cant de la Vida ressona a dins vostre. Jo sc lEstrella HILDEGARDE DE BINGEN.

Transms per Sijah Sirius del Collectiu de l'Un | Blog: Cor de Foc