P. 1
Bicarbonat Lamaie Miere Lebedeva

Bicarbonat Lamaie Miere Lebedeva

|Views: 72|Likes:
Published by Constantin Pelepco

More info:

Published by: Constantin Pelepco on Jan 31, 2014
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/18/2015

pdf

text

original

Retete-Bicarbonatul + lamaia previne si trateaza cancerul de san,prostata,colon...

Bicarbonatul + lamaia previne si trateaza cancerul de san,prostata,...

BEŢI ZILNIC LIMONADĂ CU APĂ ŞI E FOARTE BINE DACĂ SE ADAUGĂ O LINGURIŢĂ DE BICARBONAT.
Lămâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decât chimioterapia.

De ce nu am aflat de asta

!iindcă e"istă or#ani$a%ii interesate să

#ăsească o &ersiune sintetică, care să le permită să o'%ină câ(ti#uri fa'uloase. )(a că, de acum *nainte po%i să a+u%i un prieten care are ne&oie, spunându,i că este fa&ora'il să 'ea lămâie cu 'icar'onat ca să pre&ină 'oala. -ustul este a#rea'il (i 'ine*n%eles nu produce efectele ori'ile ale chimioptrapiei. .i dacă ai posi'ilitatea, plantea$ă un lămâi (copac) *n curtea sau *n #rădina ta. /oate păr%ile sunt utile. 0rima dată când &rei să 'ei un suc, cere,l din lămâie naturală, fără conser&an%i. Câte persoane mor *n timp ce acest secret a fost păstrat ca să nu pună *n pericol profiturile multimilionare ale marilor corpora%ii )(a cum se (tie lămâiul ar'ore este mic. 1u ocupă mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lămâi, lima. !ructul este un citric. 0ulpa se poate mânca ca atare sau se folose(te *n mod normal la 'ăuturi, (er'et, dulciuri. 2nteresul pentru această plantă se datorea$ă puternicelor sale efecte anti, canceri#ene. De(i i se atri'uie mult mai multe proprietă%i, cea mai interesantă este aceea de a a&ea efect asupra chisturilor (i tumorilor. )ceastă plantă este un remediu *mpotri&a cancerului &erificată *n toate felurile de cancer. Bicar'onatul schim'ă 03,ul corpului, (i se afirmă că este de mare folos *n toate felurile de cancer (notă4cancerul este produs de o ciupercă numită Candida....(i se recomandă tratamentul cu 'icar'onat *mpotri&a 'olii5) considerat că un a#ent anti,micro'ian cu spectru lar# *mpotri&a infec%iilor 'acteriene (i ciupercilor care trăiesc *n mediu acid, dar adău#ând 'icar'onatul *n limonadă se schim'ă 03,ul or#anismului6 este eficient *mpotri&a para$i%ilor interni, &iermilor, re#lea$ă tensiunea arterială mare (i este antidepresi&, com'ate tensiunea (i tul'urările ner&oase. Este

a (acut cercetari in bibliotecile din 7oscova. de imbolnavire cu toate bolile enumarate mai sus& /n a(ara de asta ea a stabilit un pro*ram de curatire a corpului in patru trepte& 1& 3uratirea or*anismului de to6ine si re.ate& 0cest lucru este dovedibil si reproductibil sidovedeste ca celulele cancerose sunt de fapt tricomonade ! Tamara Lebedewa a cautat ani in sir si solutii importriva cancerului& 0 vorbit cu multi oameni. 0ro&ine de la cei mai mari fa'rican%i de medicamente din lume.iduuri '& !& 0provi. inclusi& cel de colon.7ursa acestei informa%ii este fascinantă. celulele mali#ne *n 18 tipuri de cancer. care afirmă că după mai mult de 80 pro'e de la'orator.St& 8etersbur*.ult.at sa creada in teoria mutarii celululor canceri*ene . de prostată. caci nu putut sa-si inc%ipuie nicodata ca celulele omenesti sa se lupte impotriva corpului insusi& /n anul 1 " ea a descoperit le*atura dintre celulele canceroase si proto.itul in trei (orme di(erite prin stimuli c%imici di(eriti4 5n (orma de cista.itului de a putea supravietui in medii di(erite& 3ercetatoarei i-a (ost posibil sa aduca para. reali$ate *ncepând din 19:0 frotiurile au arătat că distru#e pancreas. de sân.minerale si elemente 3uratirea corpului de tric%omonade si alti para.iti . de Sanatate fara pastile S-a descoperit microbul cancerului ? Cine este Tamara Lebedewa ? Tamara Jakovlewna Svišèeva — in Germania cunoscuta sub pseudonimul „Lebedewa“ s-a nascut in 1 !" in #rasno$arsk si a lucrat ca c%imista& La varsta de '" de ani ea a devenit se(a sectiei la un institut de cercetari& )in anul 1 "' ea a (ost se(ca sectiei “tec%nolo*ii de viitor+& )atorita multor ca.itului tricomonade.it decoperit din 1"!1 de catre (rance.9ovosibirsk si #rasno$arsk pentru a *asi remedii naturale pentru prevenirea cancerului si a$utorarea vindecarii in ca.despre care ea credea ca are de a(ace direct cu cancerul& 0cest para. de plămân.uri de cancer din (amilie.doamna Lebedewa a inceput sa (aca cercetari& )and ascultare intuitiei-ea a re(u.5n (orma de amiba ca si (orma de (la*ela& /ntre aceste stadii e6ista multe stadii intermediare& 3elulele e6trase din tumori canceri*ene au (ost tratate de ea cu aceleasi mi$loace si au dat e6act aceleasi re.ionarea or*anismului cu vitamine.ul 0natoms )onn2 (ace parte din *rupa de (la*elate si este in stare sa-si sc%imbe (orma in multe (orme di(erite& 0cest lucru este cunoscut sub numele de pleomor(ism& 0cesta este strate*ia para.oarele cu numele de trichimonade care le sunt (oarte bine cunoscute *inecolo*ilor dar care le considera ino(ensive& Ce a descoperit oamna Lebedewa in mod concret ? Tamara Lebedewa a cercetat mai intai insusirile para.

)oosbeerensaft & • Suc de pelin alb %*ermut& • )u+dei de usturoi cu ulei presat la rece %nu rafinat!& /nrudite cu (ructele plantei .accinium o6<coccos sunt a(inele si merisorul& 0mandoua plantele sunt recomandate si de =ilde*ard von >in*en la mai multe boli& ?olosirea acestior remedii trebuie bineninteles (acuta cu dieta alimentara corespun.rticolul complet il -asiti la .itii sa poata (i eliminati din corp& Tamara Lebedewa descrie si o metoda bine cunoscuta4 clatirea indelun*ata a *urii dimineata cu ulei de (loarea soarelui @nera(inatA& 8ana acum se credea ca prin aceasta metoda se elimina to6ine din corp& /nsa Lebedewa e6plica ca uleiul de (loarea soarelui detine !"B acid liponic care este un stimulant in cresterea tric%omonadelor& Cleiul (oloseste ca momeala pentru tric%omonadele bucale care sunt eliminare odata cu scuiparea uleiului& /n a(ara de asta substantele to6ice eliminate de tric%omonade se di.blogspot.htm 0 http://eyesofstars-cc.http$//www.net/html/cancer/tamara-lebedewa.atoare si ceauiri de curatire pentru ca to6inele si para.:& /ntarirea sistemului imunitar "#emple $ • Boabe de ienupar % mestecate crude si ceai din ele& • Suc de rachitea %'accinium o#(coccos& care este un soi de afin %Crannberr(.ro/2 !2/ "/retete-bicarbonatul-lamaia-previne-si.html .olva in ulei si sunte eliminate si ele odata cu acestea& 3ura de clatire cu ulei este mult mai e(icienta in curatirea or*anismului decat se putea *%ici pana acum& .leacuri.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->